Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am uitt sa zic ca bea si 100ml de suc de portocale/mandarine.si il bea dinr-o ceasca de cafea,altfel nu vrea
la mango,papaya si ananas ma gandisem si eu.ananas am luat,dar e cam acrisor nu stiu daca il va accepta.restul cam cum ar trebui sa arate fructul ca sa fie comestibil.eu recunos ca desi sunt o mare consumatoare de fructe-cam 2 kg pe zi-nu consum decat ce stiu sau autohtone.
fructe din compturi da cineva?ma refer la cele de cumparat.
dia imi pare rau.sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

FRUCTE numai la borcanas, acum, iarna, pentru ca marul, banana, portocala, mandarina, nu ne plac...asa ca pana la vara, traiasca borcanasele. Mai ia cate o gura de mar, daca mananc eu, banana la fel...si cateva guri de suc de porto sau mandarine, clementine...

LACTATE: 2 iaurturi la ora 18, si la 20 cereale cu lapte si fructe, cam 12 masuri; unt in pireu.
DIA Oana sa treaca ...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

Mi-am amintit. Vroiam sa intreb ceva cu iz de tema, pentru cele care inca alapteaza.
De cate ori pe zi alaptati? Completati si cu biberon?
Ce si cate alte lactate mai mananca?
Vi se pare ca au suficient din grupa asta de mancare? Credeti ca au destule lactate?
Si de fapt intrebarile astea sunt valabile si pentru cei cu lapte din biberon, asa ca daca vreti sa raspundeti v-as fi recunoscatoare.

Si sa spun si eu, alaptez de 4 ori pe zi, dimineata si seara plus pe la 11 si pe la 15,30 (cel de la 15 uneori e sarit).
Ii mai dau branzica amestecata cu fructul de la 17, cam 80ml. Mai papa si iaurt, cam 120ml, la masa de pranz, dupa legume si carne.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

in viteza inainte de saomn am mai furat 5 min. lpte...la greu...de vreo 4 ori pe zi minim. branzica la vreo 2 zile sau chiar zilnic daca doreste, doar in varianta paine cu unt. si iaurt cu legume destul de des. nu ma ingrijorez ca nu i ajunge. cu fructele e mai nou in certuri dar s-o rezolva si asta
a deju acuma fug sa-mi vad elful

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

flore FA TI DINTII! ACUM. ii spui dr ca alptezi si iti face o anestezie anume (daca vrei intreb). fara nici o grija, nu ai de ce sa amani. eu , dupa vreo 6 sedinte, mao am doar 10 dinti cu proibleme in conditiile in care l inmceput de sarcina eram cu toate ok.

saryta pai tocmai acum cand are mai multa nevoie de tzi tu vreo sa o intareci? probabil o supara ceva f tare daca numai asa gaseste alinare. cand va disparea disconfortul-raceala/dinti...- va manca dinnou. dar nu ii lua alinarea :((

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

kikineatoooooo am nimeri taman la party...iu piii. sa fid sanatoasa, fato, si restul....exact alea pe care ti le doresti tu ;) pupam tare

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

floreeeeeeeeeeeee face mai rau algocalminul fiola decat anestezia. las-o incolo. ia un paracetamol, un nurofen, un algocalmin pastil, dar nu 2 fiole... beeeei, pune mana pe tel cand iti vine s o iei razna, da? pe bune, nu mai lua fiole, oricum risti sa nu mai prinda anestezia. deci pastile, da? si de preferat nu alkghocalmin

tot zic ca plec si mai citesc un pic..macar capitolul asta sa l termin..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

dandusa si eu i am luat un baietel mare, l am imbreacat, i am dat sa pape, alex a zis sa i dau tzi. dar am convenit ca nu. nu vreau sa creada ca tzi e si a altcuva. e numai a lui. macar pana la bb2

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

cioc-cioc.......
LA MUUULTI ANI!!! Multa sanatate si fericire pe noul an....si fie ca regretele sau neimplinirile anului ce a trecut sa se transforme in bucuriile anului ce tocmai a inceput!

...iaca, dupa lupte seculare....reusesc si eu sa mai postez.....(bineinteles, cand toata lumea de pe dc are treaba..) the story of my life......

..ca restanta pe acest an: vreau sa ii urez Sofiei de AELITA un calduros LA MULTI ANI pentru primul anisor de viata atins, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa iar AELITEI ii doresc tot ce isi poate dori orice mama pe acest pamant si SA REVINA CAT MAI CURAND PE FORUM!!!

LA MULTI ANI, KIKINEATA!!! Sa fii fericita alaturi de puiutul tau!!!

....ca de obicei, am citit pe diagonala......prezentul capitol....
chris80 ma alatur "protestului" tau fata de fitzele lui pisi la masa...si ana face la fel de vreo 3 zile.....

doina ana are 2 mese de 210 ml lapte dim+seara (adik noaptea, pe la 1.30-2.00)

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

de vreo 2 saptamani am inceput sa cautam carnetul de vaccinuri, pe care nu il gasim. azi am luat metodic cam 70%-80% din casa la puricat. evident, nu e, dar a aparut cheia de rezerva de la citroenul meu, care era si ea ratacita. o data sa nu pun un lucru la locul lui,si uite ca il caut de disperata! deja nu mai avem idei pe unde sa ne uitam. am inspectat pana si camara! oare s-o putea reconstitui? ati auzit ceva de vreo situatie similara? daca nu il gasesc si nu il gasesc pana pe 15, o sa sun la astia la euroclinic, sa vad ce m-or sfatui sa fac.cred ca o sa apara intr-o buna zi, dar urmeaza pririxul si deci am o graba sa dau de el.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

ana mananca mere, pere, banana si piersica din compot....as putea spune manca pt ca de vreo 3 zile face nazuri......sau asa percep eu faptul ca nu mai vrea sa manance mesele 2 si 3.....fructe si piure legume + piept de pui.....

...si eu ma gandeam sa ii iau anei sanie...dar la cum sare ea de pe scaun sau din leagan.....ideea este ca ana nu sta locului...trebuie sa fi in continua miscare...dak te opresti, vai de urechile tale...

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput