Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
a_deju spune:
multam fain pt pontul cu sania... desi...ca mi-o trimite ktrinel, sau ca ma duc eu s-o iau de la carrefour..cam tot acolo as ajunge.. in materie de timp, adica :) ca probabil de la ktrinel sigur ies mai ieftin :)))))) sa vedem cum se prezinta vremea si maine, poate macar imping mihaiul pana pe-acolo :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
anateo2004 spune:
a dejeu stiu de existenta lactatelor din soia,dar am zis ca macar pana la 1 an sa merg pe varianta cea mai naturalainainte de intoducerea lor trebuie sa ii fac teste intai pt ca se intampla frecvent ca cei care au alergie la proteina din lapte de vaca sa fie alergici si la soia.
ce fructe mai mananca fulguletii?Seba de o sapt refuza banana cu indarjire,cea ce pt mine e de rau ca meniul e limitat.asa ca am ramas doar cu mere si pere-pe care le papa seara cu cerele.borcane nu vrea.abia abia a mancat unul de caise de la hipp.ar manca in schimb carene non stop.
ma duc ca urla
doradora spune:
mananca orice fel de fructe ii dau, cu conditia sa fie la borcanel. cele naturale sunt cah, si necesita munca de convingere, sau, in varianta mai rapida, 1/2 sau 1/3 borcanel amestecat cu banana, mar, para, si atunci sunt bune. asta daca avem chef sa mancam. iar sucul de fructe, ca si ceaiul, de altfel, alta data. probabil ca la batranete. dar asa cum ea insista si refuza, si eu insist si ii ofer o data la 2-3 zile, ca poate se razgandeste.
chris + alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
daphna, kiwi e printre cele maui alergene fructe, stiu ca e indicat dupa ani sau asa ceva... noi o sa-l sarim cu brio pana va merge la scoala, pt ca eu fac alergie fff urata la kiwi (adica mi se umfla limba, fata, etc etc)
donia, lapte bea cam ml dim+seara, si in plus un iaurt (150-190 g) si branza adaugata tot a doua zi in legume (cam o lingura mare de supa) ca altfel o refuza, nu o vrea cu fructe... in plus, o masa de cereale cu lapte tot la 2 zile (cam 150g) si in pireul de legume+carne adaug intotdeauna smantana sau unt ... nevoia de calciu la varsta lor e de 500 mg, si eu am cam calculat, la oana e acoperita bine in maniera asta, sper sa si asimileze calciul
adeju, exista sanie din aia la metro, am vazut una de la chicco, dar mi s-a parut nesimtit de scumpa: 2 mil ... si la cele 3 zile de zapada/an din timisoara, zic eu ca nu se prea merita... alta mai ieftina care sa intruneasca toate conditiile de siguranta si sa nu fie clasica sanie de lemn pt copii mai mari, n-am gasit... nici eu n-as putea s-o las pe oana singura pe o sanie obisnuita, si asa azi s-a julit pe fata ca a vrut sa guste zapada, s-a lasta pe jos in 4 labe si i-au alunecat mainile ca era zapada batucita si a frecat exact cu fata de zapada inghetata... s-a julit rau saraca si a plans de mi-a rupt sufletul... mama proasta, n-am prevazut ca se poate intampla asta , desi eram la 2 cm de ea... am zis s-o las sa exploreze asa cum vrea ea, si uite...
m_monique spune:
anateo2004 andrei mananca: mere, pere si banana. si astea amestecate cu mult iaurt, ca altfel sunt cihh. borcanele mananca mai rar. am incercat sa-i dau portocale, mandarine, kiwi, dar vad ca-mi face eridem fesier.
mai rar a mancat mango si papaya
Andrei (16.12.2006)
a_deju spune:
off, dia, imi pare tare rau :(( pe de alta parte...o sa tot fie chestii din astea, si oricat de precaute am fi..ei tot o sa si le ia... pupam oana mica pe obrajorul razuit, sa treaca!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
adina, multa sanatate alessiei!
dbunny, of, iar ii cacacios dani? sa ii treaca repede
dandusa, s-a descarcat printesa duracell? mamaaa, ce frumos dormea acolo, iti venea s-o mananci
flore, nu sortez poze, sa-ti zic drept nici sa ma uit la toate n-am apucat... eu chiar nu stiu unde naiba fuge timpul asta,ca nu mai apuc sa fac nimic si sunt vesnic obosita... cred ca bag iar o cura de magne b6 sa ma pun pe picioare ca nu mai pot ... oana e in verva toata ziua , da' rau de tot, banuiesc ca de la dinti, tb sa ma tin non stop dupa funduletul ei ca face numai prostii .... va plangeati de mana bagata in wc - dar ghete aruncate in wc ati avut? si creme, si servetele umede la pachet, si sapun, si sul de hartie igienica, si suzete, si biberoane????? bine, vina e a noastra ca n-am pus lacat pe el, ca usa se pare ca reuseste s-o deschida/... si are o manie sa arunce tot in wc si se uita fascinata apoi cum plutesc ... si asta e nimic... acum are o manie mare cu cataratul... la bucatarie se catara pe manerul de jos de la sertare si se trage de ala de sus... mai un pic si o vad pe blat, noroc ca mobila mea de bucatarie e f inalta, e facuta la 1 m si nu la 70 cm cum e normal , deci are ceva de catarat... faza naspa e ca poate f usor sa pice pe spate si sa dea rau cu capul... partea buna e ca am parchet laminat in bucatarie ca si in restul casei si nu gresie, deci am avut o urma de minte cand am amenajat casa acu' 4 ani :).. hai ca am luat-o pe ulei... deci nu mai am timp de nimic, sper sa am adaptez din mers, ca deocamdata am ramas in urma, dar am mai avut o perioada din asta si mi-am ajuns fata din urma, asa ca sanse sunt... dar nu stiu cat imi ia... asa ca nu cereti poze de la intalnirea cu bea de chinico, ca o sa apuc sa le uploadez prin martie probabil, ca nu-mi mai permit nopti nedormite :))
Dia1609 spune:
fructe: numai din mana de la ea bucatele, nu mai vrea nici urma de fruct din lingura... asa ca meniul e limitat: pere williams rosii (traiasca kauflandul ca bune pere mai au), banane (dar mai rar) si portocale... cam atat deocamdata, sper sa vina si vremuri mai bune
chris, lasa, nu te amari ca nu bea suc, nici oana nu bea, dar ma consolez zicandu-mi ca nu e asa bun sucul de fructe ca si fructul in sine, ca fructul aduce aport de fibre.. deh, ce sa zic si io? ca doar m-as bucura dc ar bea suc :))
adeju,
Laura13 spune:
total off topic: ma uit la gladiatorul pr HBO si ascult la tv-ul din sufra lord of the rings. ma dispera cand dau filme faine toti odata si cateodata n-ai la ce sa te uiti la 50 de posturi
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
of of dianocico, pe unde-mi umbli... da repede pe protv, sa nu-ti pierzi legolasu' in actiune :)) (pt cine nu stie, nu vb de rau orlando bloomu', legolasu' si elfii in general, avem un fan inrait printre noi :))))) ). da' pe bune acuma, voi pe-acasa nu mai veniti?????