Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
dianarus acum i-am citit si sotului postarea cu dinozaurii. s-a distrat copios, dar in acelasi timp a bagat la cap ce-l asteapta. deja se gandeste ca trebuie sa cumpere enciclopedii cu dinozauri si pesti (asta fiind pasiunea lui).
a_deju noi ieri am experimentat un merg cu sania. sotul tragea sania, iar eu pe langa sanie tineam copilul. cand am ajuns intr-o portiune cu zapada mai buna, m-am pus si eu pe sanie.
daphna eu i-am dat kiwi cu tot cu seminte si nu a patit nimic.
dandusa super tare crinuta in cosul de cumparaturi.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Donia
Mi-am amintit. Vroiam sa intreb ceva cu iz de tema, pentru cele care inca alapteaza.
De cate ori pe zi alaptati? Completati si cu biberon?
Ce si cate alte lactate mai mananca?
Vi se pare ca au suficient din grupa asta de mancare? Credeti ca au destule lactate?
Si de fapt intrebarile astea sunt valabile si pentru cei cu lapte din biberon, asa ca daca vreti sa raspundeti v-as fi recunoscatoare.
Si sa spun si eu, alaptez de 4 ori pe zi, dimineata si seara plus pe la 11 si pe la 15,30 (cel de la 15 uneori e sarit).
Ii mai dau branzica amestecata cu fructul de la 17, cam 80ml. Mai papa si iaurt, cam 120ml, la masa de pranz, dupa legume si carne.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
al meu papa tzitzi de 2 ori pe zi seara la 21 si dimineata la 5-6, dupa care baga cate 210-240 ml lapte praf. in ultimele 2 zile a inceput sa suga numai dintr-o tzitzi.
uneori la pranz, daca este agitat si nu poate adormi, mai primeste un biberon de 150-180 ml lapte praf.
iaurt mananca dimineata impreuna cu fructe, ca altfel nu vrea sa manance fructele. amestec fructele cam cu 2 linguri de iaurt.
seara, la 18 orice mananca trebuie sa aiba si iaurt: mamaliga cu branza, spanac, cereale, branza. cantitatea de iaurt variaza intre 100 si 400 g iaurt.
Andrei (16.12.2006)
a_deju spune:
donia, eric bea (sau nu :)) ) 2 bibe de lapte, a cate 210 ml fiecare. in fiecare zi cate un iaurt de 150 gr si unt in legume.. apoi, depinde de ce meniu ne-am planificat...branzica in fructe...ciulama, la care baza e laptele...bucatele de cascaval (inca nu sunt un succes)... in fine, in fiecare zi pe langa laptele de la bibe si iaurt, incercam sa mai includem si alte chestii...
anateo, nu aveti voie nici lactate pe baza de soia?? ca exista lapte de soia (si nu la formula de lapte praf ma refer, ci lapte ca atare...cu gust de lapte :) si cu diverse arome, dar..nush daca e chiar indicat de la inceput cu de-ala aromat...), exista iaurt de soia, si exista tofu..care chiar e fffff indicata si pt cei care nu au problema cu proteina vacii :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
doradora spune:
reduceri la miniblu luni 7 ian, 50%, dar cu un talon primit prin posta.
sanie din carrefour, 750.000, e ca un lighean, alungit, adica oval, cu scaun, spatar si centura, e super.
sunt un ghem de nervi, s-a obisnuit ca la fiecare masa sa faca talente de amorul artei, nu imi imaginez ca ar avea vreo problema, si scuipa mancarea de amuzament, si se joaca si e preocupata de joaca, sau nu se joaca si oricum nu mananca,ca e ocupata cu contemplatul camerei; deja s-a ,,cronicizat'' comportamentul asta, iar azi am zis gata, nu are chef de masa, ne vedem la urmatoarea. este clar ca o face pt ca a invatat ca se poate face si pt ca eu din pacate nu am stiut sa reactionez frumos, ca in carti; am insistat, m-am suparat cand a scuipat, ea a scuipat din nou, eu m-am ambitionat iar, intr-un final manca, dar cu mare tam-tam, pe care nu mai sunt dispusa sa il accept. mentionez ca asta se intampla la mesele 2,3 si 4, ca la 1 si 5, unde e biberon si ii curge direct in gura si nu necesita efort de mestecat prea mare, nu se manifesta. la masa 2 e iaurt, dar ala vine cu lingurita, deci o deranjeaza. pranzul e, evident, din aceeasi categorie, iar fructele/mamaliguta/ budinca cu paste de dupa somnul de dupa-amiaza ar fi ok daca ar fi lichide si din biberon. unt curioasa cum va fi dupa vreo 2 zile.
chris + alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
Hai ma cum nu ati vazut sanie de care are Ktrinel? in carrefour sunt mai multe modele din plastic si au si centuri + am vazut de la chicco o sanie in forma de vanita cu forma de ursulet in fata
Donia-Antonia papa 250-280ml laptic seara si dimineata +iaurt 100gr sau branza de vaci 150 gr
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by daphna
fetelor,kiwi le-ati dat bebeilor?????
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
nu i-am dat,cred ca mai amanam un pic daca i-as da ar fi fara samburi
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Sarbatori fericite !!!
flore26 spune:
quote:Nu am dat inca si avand in vedere ca avem dermatita, o sa mai aman putin...
Originally posted by daphna
fetelor,kiwi le-ati dat bebeilor?????
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
bamboletta spune:
am trei stelute
Aniversare 1 An
luna 14
Sarbatori fericite !!!
flore26 spune:
quote:BRAVOOO!!
Originally posted by bamboletta
am trei stelute
Aniversare 1 An
luna 14
Sarbatori fericite !!!
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
am trei stelute
Aniversare 1 An
luna 14
Sarbatori fericite !!!
sincere felicitatiuni :))) tare bine-ti stau :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx