Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 10
adinazot spune:
DAPHNA,eu ii dau kiwi stors imporeuna cu portocala sau mar,cam de 2-3 ori pe saptamana,ii place.Stiu ca e f bogat in vitamine.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
anateo2004 spune:
KIKINEATA
noi suntem bine,ne bucuram de zapadaseba a dormit afara beton si ieri si azi cate doua ore.noi am putut iesi cu carutul pt ca in parc au dezapezit o parte din alei.pe sanie singur nu cred ca poate sta,dar deocamdata ea e in posesia exclusiva a lui Teo,el cum da cu nasul de frig
am vrut sa-i cumpar ghete imblanite lui Seba.avem unele neimblanite,si data fiind vremea...dar n-am crezut ca va fi asa de dificil-cu primele am nimerit-o din prima.am schimbat 3 perechi de ieri pana azi,si ultimele ii sunt bune ca si dimensiunea labei,dar nu ii se inchid pe picior,e prea gros
cred ca azi noapte l-a durut ceva,nu ma intrebati ca nu stiu ce-dintii,poate burta-cert e ca se scula plangea adormea si dupa 10 min o lua de la capat.
flore poti face anestezie,dar sa fie cu xilina simpla-fara adrenalina.eu sunt in plin proces de reconstructieam facut si extractii.si am incercat sa treaca si vreo 4 ore de la anestezie ca sa fiu eu impacata.
danutz nici o lucrare.....te invidiez,eu am deja 3 premolari lipsa.si restul sunt varza.eu cred ca seman cu bunicul dinspre mama care avea placa de la 20 de ani.
daphna eu nu i-as da.eu teodorei i l-am dat cand avea 1an si jumatate si a facut alergie.
sanatate fulguletilor bolnavi
ma duc sa ma intind un pic pupici
Ktrinel spune:
'neatza intr-o zi de sambata cu -1C si soareeeeee....
rectificare: pleaca socrul, ramane soacra
dandusa, de pe saniile alea stil romanesc s-ar putea sa cada...dar noi aici avem niste sanii de plastic ..sunt sigura ca sunt si acolo...sunt joase, pe sol si au o centura cu care prinzi copilul, la mijloc, deci nu are cum sa cada....uite aiciun model, la tipul in negru in mana..or arata ele ca niste ligheane, dar sunt super pt varsta asta...exact cum le trebuie.sunt safe.
kikineata , ce zi incarcata ai avut! continuam azi
daphna ce iti face capul ? ...eu am incercat un pic de kiwi, pt inceput partea fara samburi...si nu au fost reactii...mai incerc ...poti incerca cate un pic...
danutz esti o norocoasa!!sa speram ca Maria-sa iti seamana.
a_deju spune:
ktrinel, asa sanie da, mai zic si eu... nu am vazut la noi. nici in magazine, si nici pe partii :) (..vezi cum o pui de-un pachet pt la anu' :)) )
adina, sanatate multa alessiei (m-am tot gandit la voi, si-am uitat ca nesimtita sa mai dau si din maini pe tastatura...rusine sa-mi fie! stiu multi copii care au facut febra mare la explozie dentara, mai ales la 3-4 dinti/masele o data...)
daphna, eu i-am dat kiwi..de mult..parca in anglia prima oara..luam cu lingurita ca atare din fruct (il taiam pe din doua inainte). n-a avut nimic.. incearca si tu, cate putin, cate putin.. ti-am zarit azi o portiera de masina printre nameti :)) (noi ne-am aventurat la kaufland..mai bine stateam acasa.....)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
Daphna kiwi i-am dat dat fara seminte, parca-l descuie prea tare la stomac, sau al meu e cel mai sensibil dupa cate vad...
adeju...12,400Kg voi vis grasi de-a binelea mai, sa va fie de bine ca tare bine-i sade la Mustatimea Sa.
adinazot...gand la gand cu...diarie! noi suntem cacaciosi de ieri seara...da' cacaciosi rau... cred c-a facut deja vreo 8 sau 9. Ii dau multa apa, sarurile de hidratare nu prea serveste si papica inca mai papa...sa vedem, daca vomita sau refuza mancarea o luam spre spital. ah, si bineienteles azi m-am pus la gatit orez cu morcov si cu pui pe 3 zile..ca pe noi cand ne apuca diarea aia cu mucilagii ne tine mult si bine...
dandusa m-am spart cand ti-am vazut mogaldeata dormind in carutul de shopping. a adormit acolo sau ai pus-o adormita din masina?
Kikineata no vez ce bine c-o fost de la dinti si nu alte cele...gingia cusuta cum mai arata la garga?
Teutz...si Dani tot asa facea si eu credeam ca nu poate respira, mas infundat, infectie la ureche(care doare mai tare in pozitie culcat) etc, etc..si cand colo...dupa 3 zile...2 incisivi deodata...mari si lati. Sa treaca repede
Vroiam sa ma mai leg de cineva dar nu mai tzin minte...oare de Bambo? hmmmmm de Dayanara mai stiti ceva? ca de vreo 3-4 zile nu mai zice nika...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Donia spune:
Vorba lui kikineata, o gramada de discutat... dar Roxana mi-a atras atentia ca in toata viata mea de adult am stat cam mult la calculator... si ma asteapta de vreo 15 minute cu cartile de joc pregatite, asa ca raspund in mare viteza.
kikineato, ce aventuros ti-ai petrecut ziua de nastere! Bien ca acum esti linistita.
saryta, n-am nici cea mai mica idee cu alaptatul... dar totusi, nu prea cred ca ea nu papa din cauza alaptatului... nu stiu deloc ce sa iti zic, poate ar merita sa intrebi la Parintii intreaba?
Uneori ma mai gandesc si eu la Cristi, ca nu bea destul lapte doar din alaptat, desi mai are si iaurt si branzica zilnic... ma intreb daca ar bea mai mult lapte din biberon? Habar n-am, deocamdata stau si ma gandesc si intre timp alaptez, poate in timp o sa-mi dau seama ce e bine de facut. Insa deocamdata savuram amandoi.
ruxandra, ma bucur ca ti-a venit omul acasa intreg si sanatos. A stat si peste noapte sau mi s-a parut mie?
adinazot, ce bine ca ii e mai bine Alessiei!
dandusa, ce bine doarme Crinuta!
daphna, inca nu am dat kiwi, Roxanei i-am dat intreg la 1 an si o luna si n-a avut probleme.
Ktrinel, sanie din aia avem si noi, dar inca n-am avut unde sa o folosim, ca trotuarele sunt mereu curatate. Dar tragem sperante, doar au anuntat iarna grea...
mamaana, am muncit pe eliptica de 2 ori in 3 zile si sunt daramata... bravo lui Tudor, 20 de minute de 2 ori pe zi! Eu la 15 minute sunt distrusa. Culmea ca si Roxana e mare amatoare, desi ea e o aschie... dar conteaza drept cardio ce face ea si tot e bine.
Cam atat imi amintesc, mai viu eu mai pe seara, cand o sa am voie de la stapanire...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Mi-am amintit. Vroiam sa intreb ceva cu iz de tema, pentru cele care inca alapteaza.
De cate ori pe zi alaptati? Completati si cu biberon?
Ce si cate alte lactate mai mananca?
Vi se pare ca au suficient din grupa asta de mancare? Credeti ca au destule lactate?
Si de fapt intrebarile astea sunt valabile si pentru cei cu lapte din biberon, asa ca daca vreti sa raspundeti v-as fi recunoscatoare.
Si sa spun si eu, alaptez de 4 ori pe zi, dimineata si seara plus pe la 11 si pe la 15,30 (cel de la 15 uneori e sarit).
Ii mai dau branzica amestecata cu fructul de la 17, cam 80ml. Mai papa si iaurt, cam 120ml, la masa de pranz, dupa legume si carne.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
flore26 spune:
quote:De 2 ori pe zi: seara la 21 dupa baita, si dimineata la 5/6. Completare doar cateva guri de lapte baut din cana, cu paiu ...cred ca e cam putin lapte, dar nu am solutii...mai mananca si 2 iaurturi la ora 18...
Originally posted by Donia
Mi-am amintit. Vroiam sa intreb ceva cu iz de tema, pentru cele care inca alapteaza.
De cate ori pe zi alaptati? Completati si cu biberon?
Si sa spun si eu, alaptez de 4 ori pe zi, dimineata si seara plus pe la 11 si pe la 15,30 (cel de la 15 uneori e sarit).
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Donia spune:
flore, multumesc de raspuns, vad ca nici Alessia nu bea prea mult... chiar vroiam sa intreb si de lactate, ma duc sa editez mesajul cu tema.
Noi ne-am jucat de-a restaurantul, eu si sotul eram clientii.. pacientii cum a zis Roxana la inceput Stiu si eu? Poate are dreptate Da ce preturi, sunt ruinata... 15.99 dolari pe o conserva de ciuperci... si vreo 4 dolari un pahar de apa...
Si am mai tras si cateva jocuri de carti... acum am primit permisiunea sa ne terminam cafelele, cat mai daorme Cristi.
anateo2004 spune:
doina deoare Seba nu poate manca iaurt si branza ii ofer de cate ori vrea.e singura lui sursa de Ca.deci ar fi dimieata,dupa gustarea de 10-11,dupa pranz uneori,iar dupa ce se lasa seara suge mai desel a devenit un pic dependent de tztz daca pot spune asa,uneori ma dezbraca,alteori ia o gura se uita la tv,mai ia o gura....daca am fi fost "normali" ar fi primit doar dimineata si sera.acu in ianuarie merg la alergolog si sper sa imi ofere solutii.