Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 9
danutz spune:
Sa o luam catinel din urma:
Cristina, ma bucur mult ca ne-ai mai dat de veste, ce vacanta frumoasa zici tu acolo, sa-ti dea DD si tie un nou an asa cum ti-l doresti. By the way, cati pui de rotwailer ai si ce aveti de gand sa faceti cu ei?
Dianarus, am murit de ras...superIanis Pe aia cu dinozaurii cred ca o au toti copiii la un moment dat, tin minte de la varu-meu, cand era de 5-6 ani, ma inebunea, avea atlas, carti, casete video...stia nu stiu cate feluri de dinozauri si cum se deosebeau intre ei...valeu ce ne asteapta!!!
Flore, eu stiu ca nu-i voie sa alaptezi dupa anestezie, de aia se recomanda ca toate interventiile dentare sa le faci inainte de a ramane insarcinata. La tine, intrebarea este de cate ori pe zi mai alaptezi...ca eu ma gandesc ca daca alaptezi doar dimineata si seara ar fi ok, mai ales daca lucrarile le faci dimineata dupa alaptat. pana seara, la urmatorul alaptat, efectele anesteziei nu s-ar mai simti. daca alptezi si in cursul zilei, atunci nu prea mai merge!!! Sanatate multa!
Of topic- sa va zic ca eu nu am avut NICIODATA probleme cu dantura? Cred ca-l mostenesc pe bunicul (DD sa-l odihneasca) care la 88 ani avea toata dantura intacta si nici macar o carie toata viata!
Adina, sanatate multa si sa ne tii la curent!
Saryta, mie una nu-mi suna ok ce zici tu acolo. Cum adika, numai Tz? Sa inteleg ca nu prea e diversificata? As zice sa consulti un doctor care poate sa-ti dea sfaturi profesioniste, mai ales ca la varsta asta se presupune ca numai 2 mese sa fie lapte, iar cantitatea sa nu depaseasca 500ml!
A-deju, lasa carutul ca nu-i nici o sansa sa-l poti folosi prin nameti!!! Pune sania la treaba, ...stai ca m-am prins...vrei sa te duci la mall cu carut cu tot...deh...shopping pt depresie! Am dreptate?
Mamaana, i-ai luat eliptic lui Tudor? Da' de ce? (omulet cu ochii cat cepele de mirare)
Dbunny, habar nu am...
Laura, ce facui mama draga? Ajunsei carpa? Haidi capul sus...auzi ca nu-i varsat de vant...brava...du-te linistita la munca, copilul o sa fie ok, nici nu-ti simte lipsa, pai are dreptate sotul tau...cum vreti sa traiti altfel?!!!
Dandusa, misto solutia!
Ruxandra...da' chiar ai stat pe ghimpi!!!
Atentiune...Maria-sa demoleaza biblioteca!!!
flore26 spune:
A trecut si noaptea asta, mai usor decat celelalte, fara dureri...deocamdata fac tratament cu paracetamol...sper sa treaca.
DANUTZ esti o fericita...auzi tu la ea , nici o carie, 88 ani, toata dantura ...pai eu jos, stanga dreapta sunt cheala, am doar 8 dinti jos, masele ioc...iar sus am ceva, dar mai bine nu as avea...oricum sper ca pana la ziua mea sa pot rade si eu cu gura pana la urechi...SOMNUL:- 9/10 dimineata trezirea, papa, iesit afara, jucat;- 12/13 somn pana pe la 14, apoi papat, iesit afara, jucat;- 16/17 somnul 2 pana pe la 18, papat, jucat;- 20 cerealele;- 20.30 baita, uns, masaj;- 21 tzitzi;- 21/22/23 ( in functie de chef) somn;- 5/6 tzitzi.De cateva zile insa nu mai doarme somnul de 12, adoarme abia pe la 3, iar seara la 21 e rupta si adoarme imediat, pana la 6 dimineata.Flore Alessia Liane (16-12-2006)
a_deju spune:
'neata minunatili!! motanu' trage si impinge la sertare, continutul lor fiind deja pe jos, deci sa zicem ca e ocupat in urmatoarele 5 minute... am avut o noapte ok, o singura repriza de marr rezolvata rapid cu niste apa, dupa care somn intins pana dimineata.. yupii! :)) bea iarasi laptele (ii pun o lingurita de miere de-aia cu propolis si brad, si vaz ca e mai bun mai dulceag...), in dimineata asta a mancat fara sa comenteze.. e bine, ce sa mai zic :) ba chiar l-am si cantarit aseara, din pura curiozitate, si suntem la 12kile400... ceea ce e chiar uimitor, si incep sa cred ca aerul ingrasa muuuuult mai bine ca cerealele :))))
bai, cu sania asta.. voi ori faceti misto de mine, ori aveti sanii cu centuri de siguranta, si eu n-am vazut inca... pai va imaginati ca exista..ceva..in care sa asez motanul, si el chiar sa stea fara sa fie bine legat????? in carut sta, ca vb ceea, stie ca-i carut, si oricum e legat cu centura, ca sigur ar fi atentat la o aruncare in freza si de pe-acolo... pai de pe sanie, care e la nivelul solului..doamne fereste..in secunda doi ar fi jos si-ar lua-o la 4 labe catre prima roata de masina pe care ar vedea-o invartindu-se (are el o fascinatie...). si in plus, nu stiu, oi fi eu aia exagerata la faza asta, dar...chiar nu mi se pare inca foarte sigura faza cu sania... cel putin pt eric... o secunda de neatentie, sau un damb, sau o piatra..noooo, sania o lasam pt la anul, cand alta o sa fie discutiunea :)
ma duc sa mai trag o gura de cafeu, cat e inca ocupat cu diverse :)
pup si-o zi buna sa aveti!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bai, cu sania asta.. voi ori faceti misto de mine, ori aveti sanii cu centuri de siguranta, si eu n-am vazut inca... pai va imaginati ca exista..ceva..in care sa asez motanul, si el chiar sa stea fara sa fie bine legat????? in carut sta, ca vb ceea, stie ca-i carut, si oricum e legat cu centura, ca sigur ar fi atentat la o aruncare in freza si de pe-acolo... pai de pe sanie, care e la nivelul solului..doamne fereste..in secunda doi ar fi jos si-ar lua-o la 4 labe catre prima roata de masina pe care ar vedea-o invartindu-se (are el o fascinatie...). si in plus, nu stiu, oi fi eu aia exagerata la faza asta, dar...chiar nu mi se pare inca foarte sigura faza cu sania... cel putin pt eric... o secunda de neatentie, sau un damb, sau o piatra..noooo, sania o lasam pt la anul, cand alta o sa fie discutiunea :)
nu m-am gindit nici o clipa ca as putea s-o las pe Crinuta singura pe sanie...,pot insa s-o tin eu in brate si Claudiu sa ne plimbe...,asta-i jobul lui pina va creste pitika si va fi destul de mare,incit s-o putem plimba singura pe sanie...
impuscam trei iepuri deodata...,incintam pitika cu o noua distractie...,o fericim pe mami... si tati nu se mai duce la sala...,poa' sa arda calorii gramada...
Micuta chinezoaica
adinazot spune:
Neata la amiaza!
Noi suntem mai binisor,azi noapte s-a trezit o singura data,a urlat teribil,abia am linistit-o,apoi a dormit pana pe la 9,febra nu mai are,a facut diaree,nu-i mai dau supozitoare!Acum doarme,e mai linistita!
Va pup pe toate,si multumesc pt gandurile bune!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
Teutz spune:
La mine iar merge calculatorul in reluare si de-abia reusesc sa trimit mesaje. Pe asta l-am scris de aseara, dar n-am reusit sa-l trimit, asa ca incerc acum:
La multi ani KIKINEATA! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de gargarita ta draga si de sot!
Donia, mi-au placut la nebunie pozele voastre! Sunt superbi Cristinel si Roxana si emana atat voiosie!
Monique, ce scump e Zmeul printre nameti si cu bujori in obrajori!
Alexandra, sanatate multa lui Mark si tie!
Laura, insanatosire grabnica lui Dani!
Bambo, noi nu suntem cu cantecele de adormit copiii. Daca ii cant, nu se mai culca deloc, ridica capsorul si se uita la mine, incepe sa vorbeasca pe limba ei, sa-mi bage degetul in nas, in ochi, pe unde nimereste. Poate nu-i place vocea mea?
Kikineata, programul nostru de somn, aproximativ, este urmatorul:
8.30-9 – trezirea; 11.30-13 – somn (uneori doarme doar o jumatate de ora si atunci mai doarme vreo ora incepand de pe la 16); 20.30-21 – incepe somnul de noapte.
Adina, Chris, multa sanatate Alessiei si lui Pisi!
Dayanara
Luciaro, pe buzite ii dau Alexiei cu crema ei de la Mustela, dar cred ca o sa-i cumpar un strugurel.
Dianocica, bine ai revenit!!! Pupam apasat flacaul frumos!
Roxanica
Dianarus, tare am mai ras de ce-ai povestit despre Ianis si jocurile lui! Mi-l si imaginez alergand prin casa cu fata de masa legata de gat! Ma bucur mult ca sunteti sanatosi cu totii!
Flore si bafta la stomatolog!
Saryta, daca nu mananca nimic in afara de tzitzi, eu n-as intarca-o deocamdata.
Dandusa, e mortala Crinutza cum doarme in carutul de la Cora!!!!! fetele frumoasele!
Dbunny, un special pentru Daniel si multa sanatate!
Ktrinel, cu funduletul canta Julia la pian?
Ruxandra, bine ca s-a intors Gabi ok si ti-a venit inima la loc!
Nici eu n-as lasa-o pe Alexia singura pe sanie, ca in mod sigur in secunda doi ar fi pe jos! Cum tati e la serviciu toata ziua, nu are cine sa ne traga, asa ca lasam sania pentru la anul cand pitica va putea sta singurica.
Mai, nene, dar ce se intampla cu multi dintre fulguletii nostri, de nu vor sa se mai culce seara? Alexia m-a innebunit!!! Alaltaseara m-am chinuit o ora si jumatate sa o culc si n-am reusit. Adormea pe mine bustean, dar cand o puneam in patut se trezea si incepea sa planga, ca sa o iau de acolo. Am incercat sa o mangai pe capsor, sa o linistesc, nimic!!! Ma prindea cu manutele de mana si zbiera cat o tineau plamanii. Daca o luam in brate, punea capul pe umarul meu si in scurt timp adormea. Cum o puneam in patut, se lasa iar cu lacrimi si urlete. L-am chemat pe Cezar si intr-o jumatate de ora a reusit el sa o culce si sa o puna in patut, fara sa se mai trezeasca. Aseara a culcat-o el si a fost destul de ok, adica in 45 de minute a fost gata. Incercam si deseara aceeasi schema si de maine intru eu iar in scena. Nu mai spun ca ziua doarme doar pe mine!
Pana la 9 luni, dupa biberonul de seara, o pupaceam putin, o puneam in patut, ea isi baga degetelul in gurita, se intorcea cu spatele la mine si gata, somn, frate! Incepand cu varsta de 9 luni a avut o perioada de 5 saptamani cu muci si seara o tinem pe pieptul meu pana cand adormea si apoi o punam in patut. Daca o puneam in patut cand era treaza, se mai foia, se mai intorcea si pana sa adoarma i se infunda iar nasul si se trezea de tot, asa ca preferam sa o adorm inainte sa o pun in patut. Apoi s-a obisnuit sa adoarma numai pe mine… iar acum s-a inrautatit situatia si nu ma mai lasa sa plec din camera ei. Sper sa o scoatem la capat cu chestia asta, ca altfel o iau pe campii! Cu mine nu pot sa o culc sub nici o forma, pentru ca eu, din cauza durerilor de spate, ma foiesc toata noaptea si as trezi-o de n ori!
Din punctul meu de vedere, ea e mult mai castigata ca doarme singura in camera, pentru ca se odihneste mai bine si ne odihnim si noi.
Hai ca m-am intins…
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
kikineata spune:
...pfui...ce multe este de discutat...le iau pe rand
1. Fetelor, M-ATI SPART!! Sunteti exceptionale, ...nu ma asteptam la atatea urari de bine de ziua mea...mai fetelor de la toate fetele mele, cochetele, dragele de ele. Cand am intrat prima data aici am zis ca sunteti frumoase din afara...dar din interior sunteti UNICAT de frumoase. Va multumesc cu-adevarat.
2. Ziua de ieri am petrecut-o dupa capul unei mame nebune, adik io...m-am trezit si tb sa mergem la scos firele...am deturnat programul si cu buba mea pe creier ca garga e cam impiedicata de vreo 5 zile am plecat la doctori multi si prosti, dar asta e aici traim...facut tomografie la cap in final...dupa ce doctorii savanti spuneau ca n-are domle copilu nimik, pai si io zic ce ma sfatuiti, ei desteptii...pai stiti ca dc nu faceti CT atunci semnati ca v-am recomandat si refuzati pe propria raspundere...ca dc vreti mergeti acasa si asteptati....ce sa astept tembelilor...of hai ca nu ma mai nervez degeaba...intre timp ma pregateam sa scriu ca refuzam sa faca tomografie, vin 2 copii c-au dat cu capu de calorifer, unul de nush ce a cazut...aveau hematoame...deci in final am facut...URAAAA!!! n-are garga nimik la capsor. Bai si ca un facut 2 dr. la spitale diferite au pus-o sa mearga pe cimentul ala pe-acolo si mergea garga super super bine, au zis aia ca-s nebuna cred...si io zoc la fel...ea dansa, batea din palme, radea, zicea c-o cheama SA-SA...o minune fata mea. Asta e dupa 3 -4 cazaturi in timp nush dc am facut bine dar mai citisem diverse cazuri nasoale...cred ca un procent de fifty-fifty e pro sau contra. Deci asa am petrecut ieri de ziua mea si a fost cel mai frumos cadou sa aflu ca e in regula.
3. Dau de baut azi, si inca o luna s-o saptamana pt. ziua de ieri.
Avem chiar de toate ca nu prea bem....Campari l-am cam epuizat dar compensam c-un twix s-o ciorba de vita. Asta avem cu asta defilam.
4. Maraila din ultimele saptamani, nesomn, de unde si cazaturi de rigoare s-au soldat cu 2 dinti de sus. No3 iesit integral iar No.4 se vede spart jumate....No5 de sus umflat rau, incisiv ii zice??
5. Dianarus, mai fata mi-esti draga tare, am ras la mesajul tau...si nu mise pare deloc off-topic.
mai vin ca am uitat ce urmeaza aaaa 6, 7, 8, 9, si 10. La 10 zicem URAAA si garga ridica ambele maini in sus.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
6. Cand incep reducerile de iarna la Miniblu?? Azi o fi deschis??
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Daphna, io nu, mi-e frica, i-as da poate acum , dar fara semintele alea negre. Stiu multe mamici care au dat de mult.
Gargarita Gargaritelor