Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 21
Teutz spune:
Aseara a adormit-o Cezar si nu s-a trezit pitica atunci cand a pus-o in patut. In seara asta am adormit-o eu, dar nu pe mine, ci pe pat. S-a catarat pe mine de vreo doua ori si pe urma a renuntat si s-a culcat langa mine. Cand a adormit bine, am luat-o usor si am pus-o in patut. Nu s-a trezit! Toata operatiunea a durat vreo 35 de minute. Mi s-a parut putin! Seara e obosita si tine figura, dar in timpul zilei nu o pot da jos de pe mine, sa o pun in patut, ca iese cu scandal.
Am fost si eu azi la Cora sa-i iau sanie Alexiei si m-am intors cu mana goala. Vazusem in pliantele pe care le-am gasit in cutia de scrisori ca aveau o sanie pentru copii mici, din plastic, cu spatar si cu centuri de siguranta, la aprox. 50 ron. Sunt pustii rafturile! Nici urma de sanie, doar niste tavi cu manere mai aveau!
M-au topit pozele de la megaintalnirea de la Timisoara! Doamne, ce fulgulete frumoase! Numai una si una (ca si mamicile, bineinteles)!
Danutz, ce bine ar fi ca Maria-sa sa te mosteneasca la capitoul dinti sanatosi! Auzi la ea, nici o carie pana la varsta asta!!! Beton! Da, noi incercam sa o reobisnuim pe pitica sa doarma la ea in patut. Ziua, mai ales, ca noaptea acolo doarme (e mai greu seara pana o punem in patut, dar daca adoarme e ok, nu se mai trezeste pana dimineata).
Kikineata, ma bucur ca Sara Maria e bine! Felicitari pentru dintisori!
Dbunny si sanatate multa lui Daniel!
Bambo, felicitari pentru stelute!
A_deju, vizionat poze cu frumusetea de motan catarat pe masuta!
Laura multi pupici pentru Dani, ca tare dulce e si tare imi place cum povestestu tu ce mai face el! Sa iasa repede maseluta aia!
Maraniiiiiiii, mai da si tu un semn! Ce mai face Bubamara, printesa cu ochi superbi?
Danita, poezii nu prea stiu. Astept si eu, pregatita sa le si salvez, ca sa am ce sa-i spun Alexiei.
Donia, felicitari si voua pentru dintisori! Noroc cu Roxana! Vreau si eu adresa site-ului cu povesti, te roooog!
Ruxandra, condoleante!
Laura, bafta multa maine si sa treaca repede prima zi de lucru! Curaj! Va fi bine, o sa vezi. Cum sa te uitam, mai??? Nici o sansa!
Lactatele: Seara mananca 250 ml de lapte si dimineata 140 ml, iar la masa de la 17.30 - un iaurt de 150 gr sau 200 gr, de care gasim. Uneori ii mai dau branza calcica in fructele de la ora 10 sau ii pun putin unt in mancarica de la pranz.
Baita la noi dureaza maxim 10-15 minute, din cauza de DA. E, de fapt, dus, ca Alexiei nu-i place sa fie apa in cada, asa ca eu tin dusul pe ea si ne jucam in acelasi timp. Ii place mult la baita. Degeaba ii pun in cada ratuste, broscute, vaporase, ca mai mult ma joc eu cu ele. Ea tot cu savoniera, cu sticlele de sampon, balsam si gel de dus se joaca. Somnul nu-i este afectat de baita, doarme bine noaptea.
Fructe ii dau: mar, para, banana si o jumatate de mandarina pe zi. Le mananca cu mare placere, in orice combinatie. Nu i-am dat kiwi sau alte fructe exotice si nici n-o sa-i dau curand. N-a papat nici fructe din compot
Alexiei ii dau sa manance, in general, in scaunul de masa. Se mai batzaie uneori, dar ii trece repede, daca ma fac ca n-o vad (e mortala, mai ales cand incepe sa se agite, isi da capul pe spate, vocifereaza si se uita la mine cu coada ochiului, sa vada ce reactie am. Daca n-o bag in seama, incepe sa se batzaie din ce in ce mai incet, pana se opreste si incepem iar sa papam). Rareori mananca stand la mine in brate.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare pe seara
am o apasare pe creier iara !
cele ale caror bb s-a nascut cu tal valg si au inceput sa mearga mai bine de o luna ati mai fost cu cupilul la control la ortoped ? eu asa retzin ca mi-a spus cel de la marie curie ..... ca daca e ceva de corectat atunci mai poate corecta .......cum si prin ce metoda nu ma intrebati !
noapte frumo !
D
BeBelusca
da, am fost acum vreo 2-3 saptamani... tb sa mearga bine singurel ... la noi e totul ok, a spus ca merge f bine si calca f corect, m-a linistit, ca mai aveam si piticul asta
Teutz spune:
Yagmur, voi cum ati ajuns la Cluj?
Capitol nou nu stiu sa fac, asa ca... ma duc la culcare.
Noapte buna, minunatelor! O saptamana usoara la serviciu mamicilor muncitoare!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
saryta spune:
Laura - bafta maine la servici...sa ai o zi usoara.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
Fac eu cap nou.aici
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)