LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
d_melli spune:
Giova pai asta e altceva sa ia franciza , eu credeam ca spuneti ca e marca lor si chiar ma gandeam ce tari sunt ca in Franta in magainul asta eu stiam ca Z vine de la Zidane , ii vazusem si hainutele si as aimi spusese cineva. Normal ca si-a luat franciza si si-a bagat si tanti hainutele ei care asa este , nici mie nu imiplac bodyurile ca sunt scumpe , proaste si simple.
Pe mine Mario m-a enervat rau azi ca nu asculta deloc si arunca cu tot ce e greu in tv si dc il cert -cucu , doi bani nu da si m-a enervat atat de tare incat l-am luat depar ..efect...sa lesine de ras, api l-am luat de urechi...efect...nu mai putea de ras...i-am dat una la fund...efect ...se tavalea de ras...concluzia ...i-am tras un picior in fund si am ras impreuna
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Ioana are dreptate cu usa! Nici eu nu ma gandisem
Giova eu si cu pantaloni captusiti, tot dau strampi la baiat
Merg sa-l spal pe pitic pt. somn si revin.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
ba daaaa, de aia scot usa! si sunt 2, una de 2 si alta de 3 locuri!!! le-as taia cu flexu' cu draga inima, da' nu ma lasa sotu'...
Mai, Blaga... a fost autist. Nu mai dati exemple de-astea. Ca si Einstein.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
d_melli spune:
Cristino arunca-le pe geam si dc barbatatu nu vrea da-i si lui drumul tot pe acolo, d cnu ii convine sa le scoata el fara usa biensure. Ei Blaga, lasa tu ca pe vremea lui aia nu auzisera de aspirina dar apoi de altceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
mah Cristinuca.....dupa cum vezi ma roade treaba cu usa, pai nu se pot demonta canaplelele alea, ca in general se desfac din suruburi laterale, se descleiaza etc..........asta numai daca nu le faci cadou si musai sa fie integre
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Maraki, si eu ii dru dres pe sub pantalonul ala dar mai subtirel, adica nu din ala flausat!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:
Inseamna ca eu il imbrac super lejer pe marco. In Alba, unde erau -15 grade, da, ii dadeam ciorap mai subtire pe sub pantaloni, dar aici la -2 grade, no way. La cat stam afara...ce rost au atatea haine?
Cristina dar cum ati bagat canapeaua si fotoliile, la inceput? ati scos usa? sper ca o scoti din tatani, nu cu tot cu cadru.
irina pai cum sa fie firma lor Z-ul? or fi ei vedete si cu bani, dar nici chiar asa. au luat o franciza, or fi si singurii pe Romania cu numele, asa ca s-au scos.
si ce altceva mai face mario? e putin mai derbedeu decat marco
.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loren@/loren@.jpg)
loren@ spune:
Ha,ha...mama esti tare Giova...Marco e calit..pai eu pe Bia inseamna ca afara o imbrac super gros...ciorapi flausati si sosete peste, pantaloni super grosi, 2 pulovere si body cu mineca lunga, caciula groasa si gluga in cap, fular si minusi...si asta la -5 ...
Bia
Giova spune:
Si se mai poate misca Bia, cata? daca are geaca groasa eu ii dau doar o bluza subtire si body, ca sa nu transpire, fular foarte rar, manusi numai la zapada.
Eu sunt acasa, avea Clau sedinta in oras si l-a dus el pe marco. L-am trezit la ora 8.30 si a inceput showul, ca el vrea la nani, nu la gradi. pana la urma l-am prostit de a iesit cu tati pe usa sa vada zapada de afara. cica in masina a plans dupa mine, iar cand a ajuns la gradi a
dupa el si nici nu se lasa dezbracat. a plecat si i l-a plasat educatoarei, care il schimba dupa ce se calmeaza.
Imediat sun la gradi sa vedem cum e......
Seara nu vrea sa adoarma mai repede de ora 11 si dim. nu-l pot trezi.
Diseara, nu ma intereseaza, dar fortat va lua somn la ora 22.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Neatza si de la marea fara soare.
Giova pai dc as scrie eu caumil imbracam pe Mario cred ca o sa te doara burta de ras...cand era zapad of course...si cand erau minus nu mai stiu cand...deoarece statea cate o ora jumatate doua ii dadeam dres , peste el pantaloni de trening si ii bagam insosete si apoi panatlonii de fas cei grosi .Avea body , bluza , pulover si peste inca un pulover cu fermoar , peste geaca de fas...iar in maini ca sa nu inghete de tot ca si asa statea numai cu ele in zapada ii bagam o perweche de sosete plus manusile aferente. Concluzia ...zici ca era robot...dar cand vedea zapada...uita de tot ...poate pare mult insa cand itra in casa si incepeam operatiunea dezbracarea era ud pana la dres , de unde ma gandesc ca doar cu o pereche facea frigul.E drept ca el mai mult statea pe jos decat pe sus.