LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)
Raspunsuri - Pagina 19
oachi_79 spune:
Neata dragi mamici.
Dus copilul la gradi, totul bine pe drum, l-am schimbat, el brrr brrr, dar cind sa intre in camera de joaca a inceput scandalul, a inceput sa plinga, nu vroia sa intre; in concluzie l-am lasat plingind. Imi e asa de mila de el, nu stiu ce sa mai fac.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
loren@ spune:
Mama Irina, hai ca suntem pe aproape cu imbracatul piticilor...micii robotei motorizati..
Oachi succes cu gradi...se va acomoda ai sa vezi, inceputul e mai greu!
Bia
cosmi1975 spune:
salutare gagici , un an nou cu bucurii si sanatate si tot ce va doriti
noi suntem bine am petrecut bine dar nu prea pot scrie ca stef e la mine si toata ziua stau de el
am citit cat am putut ...dar o sa revin in fortaaaaaa
Giova spune:
Am sunat la gradi, cica a plans vreo 3 minute, iar cand sunasem eu manca si dadea intrecere cu o fetita de la el din grupa. of...ce m-am linistit. L-am sunat si pe Clau in sedinta, ca sa nu se mai gandeasca si el.
Oachi of doamne....copiii astia cum ne tin cu inima stransa.
Irina eu pe sub salopeta aia de zapada ii dadeam strampi grosuti, ciorapi, o bluza subtire si cateodata vestuta. si nu s-a udat defel, chit ca era tot pe jos. salopeta avea elastic la pantaloni sa nu intre zapada, avea cizme pt. zapada, asa ca nu era ud deloc. Cand imi era lene sa-i dau strampi, ii bagam pantalonii de trening in sosete si gata.
Parca tu nu-l infofoleai asa...te-ai molipsit de la altele?
Cosmi welcome back!!! hai povesteste la fete pe unde ai fost si ce ai vazut!!!
se poate sa nu avem sarbatorite in luna ianuarie?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ca vorbeati de imbracat spiridusii...si eu il blindez bine pe al meu. Dres flausat daca are raiati sau blugi iar daca are pantaloni captusiti sau salopeta de fas doar dres simplu, sosete groase, maieu, body cu maneca lunga, bluzita, vesta, pulover si geaca groasa, fular, caciula si uneori manusi (depinde daca e zapada sau nu sau cat de rece e afara..... oricum are manusile in buzunar la geaca, deci la nevoie le am la indemana.
Al meu copil a fost tare raut aseara, a facut tot felul de tampenii si numai ca sa-mi faca in ciuda. La un mm dat am mers sa-l iau din baie si cand am deschis usa nu se vedea copilul de norul de fixativ....si-a gasit si el cu ce sa se joace.
Azi e si Cristi acasa, prima data in 8 ani de cand lucreaza nu a fost in stare sa se dea jos din pat de bolnav ce e.....asa ca sta si el in medical..sper ca macar 3 zile!
Oana, nu te necaji, cam asa se intampla. Dupa surpriza primei zile, cand totul e ok, urmatoarele cam 10 zile plangacesc dimineata. E o perioada de acomodare si e de inteles. Explica-i cat poti de dulce si frumos ca mami vine repede-repede dupa el si va accepta poate mai usor. Oricum, sa fii coninsa ca dupa maxim 10 minute de la plecarea ta a si uitat pt ce a plans si se ia cu jucariile si ceilalti copii. Pupici tizului sa se acomodeze repede si sa fie rezistent!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
T_Ioana spune:
Giova, si eu m-am mirat ca nu e nici o mamica nascuta in ianuarie, dar mai sunt mamici care nu si-au "declarat" data nasterii!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
d_melli spune:
Pai nu il infofolesc nici gand...insa veneam dupa cateva zile de injectii si afara era super frig siplus de asta stiam ca va sta numai prin zapada si se va uda asa ca l-am burdusit. E prim aoara ca pana acuma chiar nici dress nu pupa pe sub pantalon si nici pulover...pai eu am trei pulovere in casa pt el.
Cosmi atunci te asteptam cu drag.
Oachi lasa nu mai fii suparat ai sa vezi ca va fi bine.
Ioana ia grija sa nu luati si voi raceala.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
bebeianfeb spune:
Subiect aniversar pt. Ilinca de Irinel2005:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114004
toanca spune:
Neata si de la noi.
Am fost ieri seara la dr. la controlul periodic.
Suntem ok: avem 88.5 cm si 12.600 kg.
Deci in grafic.
Nu mai luam Vigantol; o sa incepem cu Vigantolete in lunile cu R.
Referitor la imbracat, inclusiv la munte il imbracam asa: dres si pantaloni de fas, body cu maneca lunga, un pulover si geaca; caciula, fular si manusi.
Eu zic ca nu era foarte infofolit; era imbracat cam ca mine
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
d_melli spune:
Toanca pai eu gasesc ca era bine imbracat Matei . La noi era ger, eu cand am iesit pana la piata la un moment dat imi veenea sa plang atat de tare imi inghetase fruntea.Iar eu sunt genul caruia nu ii e frig niciodata , eu nu port veci maieu sau sosete .In casa mereu tricou si pantaloni scurti , in conditiilee in care toti sunt imbracati gros.
Sta bine Matei.
Eu pe Mario l-am cantarit cu pampers acum vreo doua zile ca era fina mea la mine si vroiam sa vedem cat au Mario avea 15800 iar fina mea de 3 ani 14. Si la inaltime Mario 97 iar ea 1 m.Dar arata normal adica nici unu gras sau slab.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!