LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)
Raspunsuri - Pagina 17
irinatunza spune:
Irina, si eu am vazut body-urile alea si mi s-au parut cam scumpe pt. cit de simple si banale sunt. Multam pt. ca ne-ai "luminat". Eu asa am auzit , cred ca tot de pe la fetele de aici mai demult, ca ar fi magazinul ei.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
T_Ioana spune:
Giova, poate Marco nu se simtea vinovat si nu credea ca are motive sa-si ceara iertare. Are si baiatul mandria lui
Maraki, la socri papa ceva Angelo cand merge? Poate l-ar incanta pe baiat mai mult bucataria greceasca
Magazin Z am vazut si eu in mall la Carrfour in Constanta dar mi s-au parut asa de scumpe. Intr-adevar, super calitate, culori minunate (ma indragostisem de un jerseu crosetat pt fetite) dar pt mine cam scumpe. Sunt convinsa ca mai bine iei un pulover de acolo cu de 4 ori pretul unuia no name, pt ca tine de 6 ori mai mult si arata mereu super si sunt materiale naturale si repet, super calitate. Noi in Bta nici nu avem Z din asta si eu sunt fericita cu prietenii mei care mai merg prin Germanica si Ungaria si-mi cumpara la reduceri hainute de calitate. Are de ex RAzvanici-Pogonici o pereche de pantaloni bleumarin, de fas, cu dublura de bumbacel. E un fas frumos, nu din ala scortos, moale si fin (chiar intreba Cata intr-o poza in drop la mine daca sunt de fas pantalonii), ei ,aia mi i-a luat prietena din Germania cu 2 euro. Adica super-super pret!
Abia astept sa se intoarca (maine sau poimaine)va si-au facut Rev acolo si sa vad ce salopeta de fas mi-au luat pt Razvan, gen combinezon, cu fermoar de la gat pana jos pe picior.
Irinutza, m-am distrat de faza cu Sabinuta, mi-o si imaginez proband haine prin magazin spre deliciul vanzatoarelor si clientilor. Deci mai avem o mica cocheta.
Irinoooooo, iar esti la pipa?
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
maraki spune:
Ioana, am o socrosenie care nu prea le are cu bucataria. La ei mananca pe ciugulite, mancare gatita doar cand sta mai multe ore acolo. revin...papa angelo
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
irinatunza spune:
Ioana, e amuzanta intr-adevar , dar e si de groaza pt. mine cind incepe sa traga de una de alta, sa rastoarne papuci pe-acolo si sa incerce sa se incalte cu ei. Se distreaza vinzatoarele evident. Si sa vezi daca o pun sa probeze o pereche de papuci, vai de capu' meu, nu mai vrea sa se descalte , vrea sa iasa fuga din magazin cu papucii noi. Cind i-am luat cizmulite, a mers cu ele acasa si faza e ca nici eticheta nu m-a lasat s-o rup.
poze Sabina
irinatunza spune:
Dragele mele, ma duc sa culc piticuta.
Va urez somn usor si voua ! Pupicei
poze Sabina
asteryaro spune:
... ca sa nu mai spun ca acele body-uri ale A. Esca-Eram (asa o cheama, dupa sot) sunt miiiiiici, nicidecum nu corespunde masura de pe eticheta cu cea reala. Si in plus, intra la apa si se si stramba. Asa ca... nici 2 bani nu dau pe ele.
Ioana, ce ma amuzi cu Razvanici-Pogonici . Foarte bine ca il duce bona si la gradi pe Razvan.
Gio, saracu' Marco... hai ma, ca-i prea mic de pus la colt... mititelul ...
Patul lui R are 140/70 si este de-ala transformabil in pat junior, dar vad ca baiatul asta al meu creste ca din apa... nu stiu cat i-o mai ajunge, mai vedem.
Maine am zi grea: scot usa de la intrare (de tot, o taie cu flexul, fiind metalica) scot din casa cele 2 canapele kicioase galbene si le duuuuuuc, sa nu le mai vad in fata ochilor, si aduc canapeaua cumparata inainte de Craciun, pe care, din fericire, un om ostenit isi poate intinde confortabil oasele... o sa pun poze, e draguta si extrem de simpla, romaneasca, modelul acela cu 4 perne, extensibila.
Asa... deocamdata R nu are muci, sunt curioasa cand apar.
Si... am mari emotii pt. ziua de 14, sper sa fie bine.
Maraki, multumesc, mi-am asigurat stoc de Risatarun pt. 6 luni, vad ce spune si doctorita.
In seara asta ne-a plimbat tati 2 ore cu masina, tare bine a fost.
Razvan tot mutulica e . Dar eu sper ca pana pe la 3 ani sa vorbeasca si el , cum spunea cineva pe aici, mai am de asteptat ceva.
Cam atat.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
Irinoooo...Eram a luat franciza Z-utul. toate magazinele din tara sunt ale lui, si implicit ale Andreei.
aici in Tm a deschis in parteneriat cu cineva de aici, dar cica vin E-E in persoana, in inspectie. le arata vanzatoarelor cum sa aranjeze hainutele si sa vada daca e totul in regula.
Cristina lasa draga ca si Blaga a fost "mutulici" pana la 3 ani jumate si uite ce mare om a ajuns. eu sunt ferm convinsa ca razvan va vorbi si o va face direct in propozitii si fraze, ca sa moara dusmanii de ciuda.
Irinutza somn usor.
Ioana si eu am 3 perechi de pantaloni dintr-aia, unul de la Z si restul din afara. dar sunt super si nu-i mai dau strampi lui marco.
Sunt convisa ca marco stie ca a facut prostii. e de ajuns sa-l dojenim si isi ia o mutritza...de-ti vine sa-l mananci nu alta, dar trebuie sa fim fermi si sa nu cedam. Si asa ne bufneste rasul...dar n-avem incotro.
Oricum...mult vom avea de lucru cu el.
Pana una alta, mai citesc din Supernanny si incerc sa respect ce scrie in carte.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Irina pai mai bineo duci la gradi ca oricum la cresa o primeste pana la 3 ani. De ce nu o duci de proba sa vezi ce iese?
Ioana da eram la pipa , am vazut un meci de handbal (imi e dor de ursulina) si acum un pic aici sa repar ceva la pc.
Cristina Razvan oricum e baban si curand tre sa schimbi patul.
Ana cand pui poze sa vad si eu patul si povesteste cum ai procedat.
Ana ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca a fost fain la Mira. Cred trebuie sa fi fost super cu 4 copii in acelasi timp.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
T_Ioana spune:
Cristina.....spune-mi ca nu pt a scoate canapelelel tai usa!!!? ca daca e asa mai bine pui mana pe o secure si faci praf canapeaua care nu-ti place si dupa aia o ..aspiri eventual
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
oachi_79 spune:
Buna seara!
Razvan cica a plins azi de vreo 2 ori, dar au reusit sa-l linisteasca. In schimb nu doarme cit trebuie, prea putin fata de ceilalti copii si fata de acasa. Cind am plecat de la gradi am fost in parc, ne-am jucat in zapada, ne-am dat in trenulet si am venit acasa. Unde a inceput taraboiul. Urlete si tipete cum n-am auzit pina acum de la el. Drept urmare al meu sot e cu morcovul. BIne, nici nu facuse kk, asa ca i-am bagat un supozitor si s-a mai linistit. Nici nu a vrut sa ne pupe, si-a revenit mai spre ora de culcare. poate era si obosit. Nici nu stiu ce sa fac. Ai vostri tot asa s-au comportat in primele zile?
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)