"Ne-a luat prin surprindere!"-declaratii "edilice"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Vedeti daca va uitati prea mult la televizor?

Astia au facut o intreaga isterie.

E IARNA!!! In loc sa ne bucuram de zapada si de fericirea copiilor nostri, in loc sa ne batem cu bulgari si sa ne dam cu saniuta tragem cu ochii la stiri de 2 bani.

Bleah!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by viviana

E IARNA!!! In loc sa ne bucuram de zapada si de fericirea copiilor nostri, in loc sa ne batem cu bulgari si sa ne dam cu saniuta tragem cu ochii la stiri de 2 bani.

Bleah!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Nu trebuie sa te uiti la tembelizor ca sa fii isteric. Ajunge sa te uiti pe geam sau sa mergi la servici. Daca mai vrei si chestii complicate de genul cumparaturi sau dus kupilul la gradinita, mai bine emigrezi

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by viviana

Bleah!

vivi

Viviana, exactly my point

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Adevarul e ca pentru ca ma uit prea mult la tv inot prin zapada si ajung stropita pina la genunchi, cind cobor din tramvai pot sa-mi rup picioarele pentru ca nu am unde sa ma dau jos si tot din aceeasi cauza masina mea e ingropata de zapada pe care au impins-o plugurile spre ea, iar bunica mea nu poate iesi din casa tot pentru ca la tv i-au spus ca trotuarele sint pline de gheata si de sleauri de zapada. Eu cred ca cine vorbeste despre frumusetea iernii ori e casnica si se plimba doar prin parcuri cu copilul sau are masina cu sofer la poarta. Asa ca Viviana, bleah si la mesajul tau pentru ca-ti imaginezi ca lumea de pe aici e proasta si isi imagineaza ca are probleme pentru ca asa au zis la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Veneam azi de la "ganganita". Cu un boboc in carut si unul de mana. Si ma opreste un jandarm si imi spune: "Doamna, fiti atenta cu copiii, de pe blocul acela cade gheata." Ma uit si il intreb: "Cum sa fiu atenta?" Intrebarea corecta ar fi fost: "La ce imi foloseste sa fiu atenta?" Trotuarul era dezapezit chiar pe langa bloc. As mai fi putut sa trec pe carosabil dar pe culoarul doi, fiindca pe langa trotuar erau nameti si masini parcate. Asa ca ii spun celui mare: "Hai sa trecem repede si sa speram ca nu ne cade in cap tocmai noua."

Mergi la inceput

parerea mea este ca la noi-si poate nu numai la noi, dar despre asta e vorba- se face mult prea mare caz de orice, in presa mai ales, dar nu numai;
asta vara ne lamentam ca murim de cald, ca ne termina canicula, ca nu mai este apa plata in magazine, etc etc...acum murim de frig, de zapada, de gheata, daca nu ar fi zapada, cu siguranta ca am gasi un alt motiv;

daca ajungi sa vezi numai partea goala a paharului si numai latura negativa din tot ce se intampla in jurul tau, viata ta va ajunge sa semene, fara indoiala, cu stirile de la ora cinci

da, si noi am avut probleme cu zapada!!!am fost blocati 2 zile in cartier rezidential, pentru ca nu a venit nimeni sa faca drum pana la soseaua principala; nu au putut iesi din cartier nici cu masini de teren 4x4; nasol, intr-adevar, mai ales pentru cei care aveau chestii urgente sau nu puteau lipsi de la munci- dar n-am murit; ba unii din noi s-au simtit chiar bine cu copiii pe afara, chit ca era ger, sau la o cana de vin fiert...

nu neaga nimeni ca sunt probleme, dar e trist cand vezi atata inversunare si atata lume concentrata numai pe ce e urat, naspa, greu, imposibil sau incorect.

din 10 subiecte, 8 sunt de revolta; ne tot revoltam si nu vedem ca trece si canicula, trece si zapada, trec toate, si in urma noastra nu ramane decat o mare neputinta de a ne bucura de viata, asa cum e ea

sper ca nu am suparat pe nimeni, pentru ca nu asta era intentia; zic doar ca ar trebui sa ne uitam mai bine si la partea frumoasa a lucrurilor si sa trecem peste probleme cu zambetul pe buze,....stiu ca e posibil, chiar stiu

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Natasa

Eu cred ca cine vorbeste despre frumusetea iernii ori e casnica si se plimba doar prin parcuri cu copilul sau are masina cu sofer la poarta.

eu sper sa nu fie asa...

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

E si comod nene romanul...vrea angajati sa dezapezeasca aleea blocului...ca cei 200 ce stau in bloc nu au timp de asa ceva....ei sint ocupati cu TV si sa scrie pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by Guestus

E si comod nene romanul...vrea angajati sa dezapezeasca aleea blocului...ca cei 200 ce stau in bloc nu au timp de asa ceva....ei sint ocupati cu TV si sa scrie pe forum.

Am trait ziua in care sa-l aprob pe Guestus ...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Bleah!
Viviana nu e casnica. Da' se duce in parc cu cupilu' si chiar la patinoar.
Viviana e vesela, optimista si obisnuita sa infrunte greutatile.
Viviana ia viata in piept si nu se impiedica de troiene, trece prin ele.

Bleah! Ce nasol o sa fie la vara. Nu o sa putem iesi din casa din cauza caniculei, da barem scapam de tzurtzuri.

vivi

Mergi la inceput