"Ne-a luat prin surprindere!"-declaratii "edilice"
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
quote:
Originally posted by J G
Sunt una din fericitii care au avut ieri cursa de pe Henry Coanda, a fost... fara cuvinte! Nu va imaginati cat a durat sa deszapezeasca pista sau si mai bine, sa curete avioanele (operatiune care dureaza cateva minute, parerea mea e ca nu aveau substanta pentru asta!) 12 ore in aeroport, inca 4 in avion la sol, inca 2,5 pana la destinatie... am sosit in aeroport HC la 6.20 am si am aterizat in Bruxelles la 22.30. Eram zombie, nu mai spun ca erau copii care pe seara au ajuns isterici de oboseala.
Dar azi am zis merci ca am ajuns totusi, am citit ca o cursa de londra a plecat azi la pranz.
Si cea mai mare nesimtire a fost ca nu stiam ce se intampla, cat dureaza etc... ce aflam era de la mama care se uita la TV. Nesimtiti!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Poate va ajuta informatiile acestea, pe mine m-au ajutat.
Your luggage is damaged, or worse
File a report with the airline for damaged bags within 24 hours of arrival, or your claim could be dismissed. Airlines generally pay compensation for bags (and any damaged items inside) when luggage is torn or dented in transit, but can refuse to pay when there's no external damage. (Pack fragile items very carefully in checked bags, or better yet, keep them in your carry-on. Mailing some items might be smarter.) If luggage is destroyed or completely lost, you must list all the items inside to get reimbursed, as you would on an insurance form for a burglary. Airlines pay a maximum of $2,800 per passenger for lost luggage on domestic flights, though each carrier's policy is a little different (many exclude coverage of jewelry, camera equipment, and medications). In 98 percent of "lost" luggage situations, bags are eventually recovered. When delays occur, airlines may advance passengers cash or reimburse them for necessary items, such as toiletries and a change of clothes. (Ask how to proceed before leaving the airport; you'll need to fill out forms and perhaps keep receipts.) The airline will pay for shipping delayed bags to passengers, even if they're at a resort five hours from the airport. Always label your bags clearly.
The flight is canceled, or you're bumped
When a flight is canceled, the airline is responsible for getting passengers on its next departure with open seats. Waiting at the airport counter isn't the only option--calling the airline's 800 number is often a quicker way to rebook. Some carriers put stranded passengers onto competitors' flights, though they're not required to do so. They're also not required to provide snacks, bottled water, or lodging unless delays last a certain period of time (generally a minimum of four hours). Most airlines make efforts to ease the pain of waiting, but they do so on a case-by-case basis. As for overbooking, the Department of Transportation requires compensation for passengers who relinquish seats voluntarily. There's no federal standard for that compensation--you're only guaranteed something, usually a flight voucher. For passengers who are involuntarily bumped on domestic flights, the rules are as follows: If you're on another flight within an hour, you get nothing; within two hours, the airline pays you the equivalent of your one-way fare ($200 max); more than two hours later, you get 200 percent reimbursement ($400 max).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
stralucitor1 spune:
si tv care au redat scandalul de pe aeroport in maniera originala....citez
reporterul Antena 3: Din ce cauza au fost anulate / amanate zborurile ... ?
Reprezentantul X: Din cauza vremii / caderilor masive de zapada ... !
reporterul Antena3: si cine e de vina pentru aceasta situatie ... ?
(scle)roza e in floare....si lupta si da-i de dimineata pana seara...
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
www.youtube.com/watch?v=tuZhAELnp5M&feature=user" target="_blank">Pictures and sounds
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Amanarea zborurilor s-a facut partial din cauza vremii!Dupa ce aeroportul a fost operabil,multi operatori tot nu au vrut sa zboare,ca nu au avut lichid de dezghetare,ca nu stiu ce!Cum naiba spre Amsterdam,spre Londra s-a zburat si spre Milano nu au fost conditii!Niste jegosi!
Cat despre zapada de pe trotuare..hehehe,de ani de zile sotul meu si cativa vecini dadeau zapada atunci cand ningea,anul asta s-a suparat consortul si-a zis ca-si baga picioru,ca nu numai el sta in blocul asta,urmarea,n-a dat-o nimeni pana acum!Si-au desfacut fiecare masinile,au plecat,venit da in rest,cucu!
Hanen,m-am conformat,vezi PM!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
stralucitor1 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Amanarea zborurilor s-a facut partial din cauza vremii!Dupa ce aeroportul a fost operabil,multi operatori tot nu au vrut sa zboare,ca nu au avut lichid de dezghetare,ca nu stiu ce!Cum naiba spre Amsterdam,spre Londra s-a zburat si spre Milano nu au fost conditii!Niste jegosi!
pai lichidul ptr de-iceing il asigura societatile ce lucreaza in aeroport nu companiile aeriene...ptr unii nu a mai fost si gata.
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
www.youtube.com/watch?v=tuZhAELnp5M&feature=user" target="_blank">Pictures and sounds
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Nu asta s-a intamplat. Companiile aeriene low cost nu au avut bani sa cumpere lichidul respectiv.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
roxanal spune:
haideti mai fetelor, de ce nu vedeti si partea buna, facem vanzare Metrorex-ului sau RATB-ului, mai facem ceva miscare urcand si coborand scarile, in loc sa ne punem funduletzele in masina..si tot asa..ne mai batem cu o zapada cu cine se nimereste...mai tragi o runda de certuri cu vecinul nesimtit care si-a aruncat zapada de pe masina ingropandu-o pe a ta..si exemplele pot continua...cat despre problemele cu aeroportul, fetelor, va compatimesc...J G, ma bucur ca ai ajuns pana la urma cu bine...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Miereaamara, multumim frumos!
E posibil ca pe aici regulile sa fie un pic diferite (EU standards)
In ziua de 4, cand am avut si eu zborul de intoarcere, am dat refresh non-stop la site-ul aeroportului Henri Coanda. Unii operatori si-au anulat toate cursele zilei inca de la pranz, desi aeroportul a fost deschis dupa amiaza.
Majoritatea anulasera doar cursele ce urmau sa aterizeze in intervalul respectiv (11:00-16:00), sau cativa le-au amanat cu 3-5 ore. Cand se anuleaza un zbor, ambele curse (dus-intors) trebuiesc anulate (aeronava nu mai este disponibila retur), deci de asta unele curse n-au mai plecat desi aeroportul functiona.
Ce s-a intamplat cu zborurile de Italia este incredibil, pentru ca aeroportul a fost functional, si s-au anulat foarte multe zboruri. Ma gandesc ca poate au facut-o intentionat, avand in vedere evenimentele recente.
Adina + Olivia Q1.04
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
pai am eu o solutie..veniti in Canada, ninge si aici rau dar macar drumurile se deszapazesc foarte repede
hannen..si io zic ca ai niste fetite minunate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Valentina,
Cum arata acum?A mai nins sau deja s-a murdarit?
Buli,stefany,multumesc!
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
sirimie spune:
Ati auzit despre "scandalul" cu Videanu care pe data de 3 ianuarie spunea ca e in Bucuresti si el era in Asia Mica? Dupa parerea mea e o dovada a dispretului pentru Bucuresteni, si ce daca a tras si el o minciuna mica, oricum n-o sa pateasca nimic
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei