"Ne-a luat prin surprindere!"-declaratii "edilice"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

http://www.sictir.org/node/598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Natasa, super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Teoretic zapada e mai intii curatata cu plugul de pe strada si pe urma incarcata in tractoare si dusa undeva in cimpuri virane. Si la noi se intimpla asta dar numai in centru si pe linga Cotroceni - sau prin alte parti unde exista interese. Restul de zapada se stringe in munti, se murdareste blocind locurile putine de parcare, si noi vom astepta nerabdatori sa se faca primavara sa se topeasca...

Si eu cred ca e o prostie cind cei care curata zapada de pe masina si din jurul masinii o arunca in strada. Nu tot pe ei ii incurca in strada, nu vor trece pe acolo? In cel mai fericit caz se dizolva, dar se face polei, si pe urma tot autoritatile sint de vina ca nu dau la timp cu sare...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Teoretic zapada e mai intii curatata cu plugul de pe strada si pe urma incarcata in tractoare si dusa undeva in cimpuri virane.

Practic asta este o solutie valabila pentru o lume in care barilul de petrol costa cativa dolari iar co2 este imediat absorbit de legendarii codri ai Vlasiei. Ne invartim in jurul cozii. Avem prea multe masini? Se rezolva, turnam mai multe strazi si parcari. Dar asta inseamna suprafete mai mari ce trebuiesc deszapezite. Se rezolva si asta, bagam multe tractoare si multe transporturi de zapada. Dar n-au ramas terenuri virane printre betoanele parcarilor si gardurile vilelor. Se rezolva, trimitem toate tractoarele la dracu-n praznic, undeva prin Ilfov. s.a.m.d
La lopata, tovarasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Sunt una din fericitii care au avut ieri cursa de pe Henry Coanda, a fost... fara cuvinte! Nu va imaginati cat a durat sa deszapezeasca pista sau si mai bine, sa curete avioanele (operatiune care dureaza cateva minute, parerea mea e ca nu aveau substanta pentru asta!) 12 ore in aeroport, inca 4 in avion la sol, inca 2,5 pana la destinatie... am sosit in aeroport HC la 6.20 am si am aterizat in Bruxelles la 22.30. Eram zombie, nu mai spun ca erau copii care pe seara au ajuns isterici de oboseala.
Dar azi am zis merci ca am ajuns totusi, am citit ca o cursa de londra a plecat azi la pranz.
Si cea mai mare nesimtire a fost ca nu stiam ce se intampla, cat dureaza etc... ce aflam era de la mama care se uita la TV. Nesimtiti!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by J G

Sunt una din fericitii care au avut ieri cursa de pe Henry Coanda, a fost... fara cuvinte! Nu va imaginati cat a durat sa deszapezeasca pista sau si mai bine, sa curete avioanele (operatiune care dureaza cateva minute, parerea mea e ca nu aveau substanta pentru asta!) 12 ore in aeroport, inca 4 in avion la sol, inca 2,5 pana la destinatie... am sosit in aeroport HC la 6.20 am si am aterizat in Bruxelles la 22.30. Eram zombie, nu mai spun ca erau copii care pe seara au ajuns isterici de oboseala.
Dar azi am zis merci ca am ajuns totusi, am citit ca o cursa de londra a plecat azi la pranz.
Si cea mai mare nesimtire a fost ca nu stiam ce se intampla, cat dureaza etc... ce aflam era de la mama care se uita la TV. Nesimtiti!

J, bine ca ai ajuns! Foarte aiurea s-a circulat, e un scandal imens la aeroport.

Tu ai idee ce compensatie se poate primi in cazul tau?

Noi la plecare am avut probleme similare (motivul - ceata pe aeroportul de tranzit)- au refuzat imbarcarea celor cu tranzit, ne-a trimis cu alt operator, cu intarziere de 16 ore. Am inteles ca se poate face un Compensation Claims si poti primi cateva sute de euro de persoana. Stii ceva de asta? Ca eu as avea de gand sa fac, am fost 3 persoane, dintre care 1 copil.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Adina nu m-am gandit la asta pentru ca din indelungi experiente cu companiile aeriene sunt convinsa ca nu "ai dreptate" niciodata. Mai ales daca e implicata vremea proasta. Adica: anul asta am pierdut din cauza unei furtuni legatura catre Bucuresti: am stat 16 ore in aeroport in Amsterdam si nu ne-au oferit nici cazare, nici nimic, acum 3 ani am gasit la sosire bagajele jefuite (dar evident, rupte) - eram in Barcelona, am vrut sa depun plangere si m-au trimis de la Ana la Caiapha de vreo 4 ori asa ca am abandonat, desi furasera lucruri foarte scumpe.

Insa daca afli ceva concret te rog sa-mi spui si mie, sunt f suparata (iti zic intr-un PM de ce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

J, pe site-ul KLM (eu, desi mi-am jurat ca nu mai zbor cu ei, am ajuns s-o fac pentru ca fac parte din Sky team si am putut sa iau un bilet gratuit cu milele acumulate), scrie ca poti primi compensatii financiare.

Fisierul e in olandeza . Am rugat pe cineva sa-l citeasca si mi-a spus ca teoretic as avea dreptul sa cer, si ca as primi 350 euro de persoana (sub forma de voucher de zbor - dar e ok si ala).

Am de gand sa fac asa o plangere saptamana viitoare - am sa te tin la curent.

Edit: compensarea asta e o reglementare recenta EU (asa am inteles eu), in trecut n-a existat. Si conditia necesara (poate nu si suficienta) sa primesti ceva este sa ceri (nu-ti da automat)

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Valentina,fa-ti pomana si arunca si incoa un bulgare de zapada daca mai "aveti".
Fetele mele n-au vazut in viata lor zapada.

Macar niste poze pe mail sa le arat lu` hasbandu` sa-i dau motiv sa-mi zica pt. a milioana oara "cum poti sa tremuri de frig la temperatura de aici cind in te-ai nascut in ro.Eu is din africa si nu ma mai vait ca tine"

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

total pe dinafara - hannen, ce fete frumoase ai - m-am topit

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput