"Ne-a luat prin surprindere!"-declaratii "edilice"
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Eu taman ce m-am intors de la operatiunea scos masina de sub nameti, 2 ore am dat la lopata, bineinteles ca am avut un repertoriu foarte bogat la adresa primarilor din Buc, de la primul pana la ultimul, foarte idilic intra-devar
. Au curatat doar bulevardele, in rest pe stradute abia se poate intra...vai de capul nostru daca da si inghetul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dodo spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Adina,asa era acum 2 min la mine pe strada!Ajungi acasa fara reni!
"La vita e bella"
De mancare
Ai si vreo poza de mai incolo, dinspre Pasaj?
![](icon_smile_wink.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Dodo,acum ma gandeam sa-ti trimit mesaj si chiar ma duc sa-l trimit,sa vezi parculetul Sf Maria cum arata!
Sa-ti fie rusine tie,40*ziua,20* noaptea!huoo!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
De ajuns am ajuns cu bine, insa cand am vazut sub ce morman de zapada e masina mea, m-am ingrozit (noroc ca stiam unde o lasasem, altfel nu puteam sa-mi dau seama care e a mea)
Mi se pare mie sau ninsoare ca asta n-am mai prins noi de cativa ani buni? Vorba fie-mii, care s-a minunat si a exclamat: "n-am vazut asa ceva in viata mea"
Adina + Olivia Q1.04
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Adinasuper tare cupilu!
Sa zic eu ca de vreo 6,poate 7 ani n-am mai avut asa ceva!
Acum ma pregatesc si eu sa ma duc la servici,sa vad cat de repede ajung!
Nu stiu cum este la voi,dar la mine toata noaptea au mers plugurile!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
roxanal spune:
n-am scos masina nici azi, nu de altceva, da nici nu prea o vedeam..la noi situatia sta cam asa : stam pe calea Crangasi, stradal..insa... intrarile in bloc sunt in spate, ca pe fata sunt banci+magazine..asa ca pe fata se poate merge..da din spate..nu se poate iesii..a iesi tun vecin cu un 4X4, dar greu si el, au mai iesit cativa, care sunt mai spre strada...sper sa pot dezapezii masina si s-o scot pana luni, ca incepe fie-mea scoala si pe ea n-o pot duce cu tramvaiul..he,he..auzi la mine, sa n-o pot duce..ma rog, o pot duce, da ar fi groaznic, ca mi-ar fi greu tare s-o duc asa, ca ar trebui pe urma sa ma intorc..uff...
ieri am tras o zapezeala pe cinste la job, am iesit cativa si sa vezi fotbal pe zapada, sau magarusul, o bataie in toata regula, alergat dupa unul, dupa altul, etc..a fost superb...si fetele mele sunt super incantate..pe Teo(2 ani) a pierdut-o bona prin zapada ..da ea era tare incantata
...
in rest...noi sa fim sanatosi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Eu am acelasi rezultat.
M-au ajutat niste vecini si au dezapezit masina frumos, si in jur. Apoi, cand sa ies...nu merge. Aluneca ca naiba pe zapada. Am tractiunea pe spate. Cum sa ies de pe stradutele din spatele blocului? cred ca trebuie sa-mi iau gandul, nu pot nici 5 metri sa fac cu ea. Noroc ca au trecut niste baieti si m-au ajutat s-o "parchez" pe impinselea la loc.
Cred ca o sa zaca acolo pana la primavara, in ritmul in care curata astia strazile. Gradinita - luni? Hm, n-am idee cum sa fac.
Voi v-ati scos masinile la strada?
Adina + Olivia Q1.04
martie spune:
Vedeti? Si mai zicem de cei cu jeep-uri ca n-au nevoie de ele intr-un oras ca Bucuresti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Gipanele mai lipseau; nu-i suficient ca Bucurestiul este sufocat din cauza PREA MULTOR masini, din cauza carora nicio actiune de deszapezire nu poate avea succesul scontat?
Asistam de doua zile la scene repetate de comedie, in care unii isi deszapezesc masinile inzapezindu-le pe ale vecinilor, sau parcheaza cu nonsalanta exact pe peticul de alee deszapezit cu cateva ore inainte de altii, blocand orice idee de acces, si mult mai multi isi lasa masinile pe banda a doua a soselelor, banda intaia fiind oricum sub nameti, restrangand circulatia doar la banda liniei de tramvai.
Degeaba criticam autoritatile (care oricum merita criticate) caci cetatenii sunt la fel de incoerenti. Si nici nu au cum sa fie altfel decat autoritatile pe care le-au votat si care ii reprezinta.
Natasa spune:
La noi deszapezirea inseamna datul zapezii spre marginile strazilor si nu adunarea ei, ceea ce e aberant. Cam ce ar trebui sa fac dupa ce vine plugul si-mi face un gard de jumatate de metru de zapada in fata masinii? Sa o iau sa o duc in casa? Evident ca o iau si o arunc spre strada si cercul aberant e gata. Nu spun ca nu intra nimeni pe strazile mici sa dea zapada, dar si pe alea in care intra cu plugul nu fac decit niste munti de zapada care se vor innegri de mizerie si vor tine pina da caldura. Lucru facut la misto, ca multe altele in tara asta.
Are dreptate si capcaunul, si educatia multora lasa de dorit (am vazut si eu masini parcate pe mijlocul drumului si blocind troleele), trotuare necuratate (asteptam sa vina altii sa ne curete in fata scarii sau a casei), iar numarul masinilor din orasul asta a depasit demult ce pot sa duca strazile.