"Ne-a luat prin surprindere!"-declaratii "edilice"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La noi in cartier nu este metrou, sotul meu a facut 2 ore pina la servici - parte pe jos parte cu tramvaiul, eu nici nu am incercat, bona mea a venit pe jos. Va dati seama cit de idilic este

Din pacate bate vintul tare. Si tot din pacate probabil la noapte vor curata zapada de pe drum si o sa ramina pe margine, o sa se murdareasca si pe urma o sa inghete, n-au sa mai fie locuri de parcare pina la primavara cind o sa se dezghete.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Simona,mi-ai adus aminte ca tata e plecat si pe locul lui de parcare au dat zapada cei care si-au deszapezit masinileIl astept pe consort sa vina,ca sa dea la lopata sa-i elibereze locul!Dupa masina mea,ma duc eu sa dau zapada!ca sa-i scot ochii ce draguta sunt io!
Cel mai rau este ca de maine se anunta minus15*
Adina,cica la cursele de Amsterdam se face chek in!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Valentina, noi avem cursa de mai tarziu - eu sper sa nu avem probleme deloc (cursa de acum la care fac check-in are ceva intarziere).
Desi ce-o fi o fi, cu vremea nu te pui
Multam frumos de update-uri!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

si minus 15 grade? mai nene, pai io tocmai vroiam sa ma laud cu iarna din Montreal si cand colo vaz c-a nins si la voi serios. Singurlul "atu" ramasesera muuultele grade cu minus dar vad ca veniti repede din urma. la mai mare!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Valen,nu multumim!
Adina,Doamne ajuta!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Marox, cum naiba? Spre Milano sunt 3 curse pe zi. Doua au fost anulate, dar la una inca apare ca e valida (dupa-amiaza)...da' cine stie despre ce companie aeriana e vorba, poate vreun low cost ceva sa zboare asa din 3 in 5.

Adina + Olivia Q1.04

Se prea poate sa fie vorba de un zbor low cost, n-au precizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Doaamne, ce frumos e afara! Am venit in casa de la deszapezit, ca stau la curte si m-am cocosat de atata dat la lopata. Pe strada noastra, desi e laturalnica, am iesit toti si am dat cu lopata si cei care au masini cu tractiune integrala au trecut de cateva ori cu ele pe strada si se poate circula acum cu orice masina. E OK.
Cand viscoleste nu se poate deszapezi, ca e munca in zadar, sa stiti, e doar consum de energie, carburant, etc.
Dar asa e romanul, obisnuit sa stea la caldurica si sa comenteze de dupa uluci. Eu vorbesc ca am iesit, pt. ca stau acasa sunt in concediu pt. bebic, probabil ca daca ma duceam si eu azi la servici, vedeam altfel lucrurile...
Dar va propun sa vedem zapada prin ochi de copii... Sa ne fortam sa gandim pozitiv, chiar daca de multe ori nu prea avem motive. "Saniuta fuge, nimeni n-o ajunge.. la la la"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dar acum prin oras dezapezeste cineva? Se poate circula?
Sau trebuie sa-l chem pe Mos Craciun cu sania cu reni sa ma duca de la aeroport acasa?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Adina Iulia, se circula foarte bine, sotul meu a fost prin tot orasul, e super OK, doar pe strazile laturalnice e mai nasol.

Mergi la inceput

Adina,asa era acum 2 min la mine pe strada!Ajungi acasa fara reni!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput