"Ne-a luat prin surprindere!"-declaratii "edilice"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ma bucur ca esti vesela si optimista, dar ce te faci daca ai pe cineva batrin familie sau pe cineva care merge mai greu? Ce te faci daca trebuie sa ajungi undeva urgent? Cred ca bunicul meu a facut fractura de femur pentru ca s-a uitat prea mult la tv si nu era optimist ca tine.
Si probabil ca optimista cum esti nu vezi muntii negri de zapada, terciul prin care calci, vezi doar aleile parcului cu zapada imaculata. Si probabil sari cu copilul din autobuz direct in parc si ajungi la slujba dusa pe sus de nu vezi mizeria care ne inconjoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Natasa, mizeria e afara nu in sufletul meu.

Si, una peste alta ma descurc, si cu batranii din familie si cu dusul pana la serviciu, scoala samd

Si stii de ce? Pentru ca nu ma plang. Daca as face-o ar disparea mormanele sau s-ar imbunatati viata in Bucuresti? Nu.
Ci, dimpotriva daca imi canalizez energiile pozitive gasesc si o rezolvare si poate si o... lopata.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Viviana, tu ori te faci ca nu intelegi, ori chiar nu intelegi. Nu toata lumea e sanatoasa si zburda peste noroaie de 30 de cm, nu toata lumea vede viata in metafore dupa 12 ore de munca si nu toata lumea are timp sa se plimbe prin parcuri zilnic pentru a-si elibera creierul de energii negative. Iar aia cu mizeria din suflet e tare, trebuie sa fi fost exceptionala la compuneri in scoala generala!
A, si promit ca miine sa iau o lopata si sa dau zapada din statia de tramvai pentru a nu mai risca sa vin in cap atunci cind cobor! Daca mai ai si alte lozinci, baga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

fetelor, fetelor, nu va mai certati, ca zau ca n-are sens..pana la urma, are dreptate Noe, si daca noi ne lamentam sau altceva, tot nu dispare zapada...si acum cred ca trebuie sa avem intelegere si ptr cei ca natasa, care vad problemele in culoarea zapezii de la marginea trotuarelor, si pe cei ca Viviana care vad mai degraba vede albul..eu asa zic...pe mine ma inebuneste toata nesimtirea unora..dar pana la urma, m-am si distrat in zapada, m-am batutu cu bulgari, mi-am luat trante, m-am dat cu copii...si sa stiti ca am pus si mana pe lopata si-am dat zapada..si nu mi-a cazut rangul...dar zau asa..nu pot sa stau sa dezapezesc si statiile de tramvai, nu?
azi a fost prima zi cand am scos masina...si n-am avut pb..insa pun pariu ca imi pierd locul de parcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu e nimic de inteles si nici de neinteles.
Lucrurile sunt foare clare: suntem 2 persoane care abordam problemele ivite in viata noastra in mod diferit, punct.

Pe mine viata si experienta m-au invatat ca lamentarile, furia, si frustrarile nu imi rezolva problemele.

Si eu intampin zilnic aceleasi probleme ca toata lumea. Si mie imi ingheata picioarele si nasul si mainile ca doar n-oi fi Craiasa Zapezii!
Si eu sunt mai atenta cand cobor din autobuz - ca tramvaiele nu mai circula de mult, pe aici pe la mine -.
Si masina mea e prinsa - numai ca eu iarna nu circul cu ea -
Si mie imi pare rau de toata lumea care are probleme, si eu am aceleasi temeri.

Dar, undeva pun punct. Pentru ca nu pot trai cu drobul deasupra capului.
Gandesc pozitiv si asta mi se pare cat se poate de firesc. Si o fac, in primul rand, pentru ca am un copil pentru care trebuie sa fiu un exemplu de echilibru, optimism si veselie.

"Nicio masa fara peste!"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by roxanal

fetelor, fetelor, nu va mai certati, ca zau ca n-are sens..pana la urma, are dreptate Noe, si daca noi ne lamentam sau altceva, tot nu dispare zapada...si acum cred ca trebuie sa avem intelegere si ptr cei ca natasa, care vad problemele in culoarea zapezii de la marginea trotuarelor, si pe cei ca Viviana care vad mai degraba vede albul..eu asa zic...pe mine ma inebuneste toata nesimtirea unora..dar pana la urma, m-am si distrat in zapada, m-am batutu cu bulgari, mi-am luat trante, m-am dat cu copii...si sa stiti ca am pus si mana pe lopata si-am dat zapada..si nu mi-a cazut rangul...dar zau asa..nu pot sa stau sa dezapezesc si statiile de tramvai, nu?
azi a fost prima zi cand am scos masina...si n-am avut pb..insa pun pariu ca imi pierd locul de parcare

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

da, asta nu o contest, exista nesimtire cu carul, redata foarte bine de un "sofer" al unui utilaj de deszapezire la TV cand reporterul l-a intrebat ce face:

-astept, a raspuns ala
-ce astepti?
-ziua de maine.....

roxana,

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Sint 100 de oameni pusi sa dezapezeasca un oras intreg.....si 1000 de ziaristi ce ii urmaresc cum lucreaza.
Si in plus voi cum vedeti dezapezirea asta ....sa vina firma sa mute zapada de pe strada pe trotuar...sa fie o alta firma sa o mute iar de pe trotuar pe strada apoi....sau cum?
poate ca vreti sa se adune zapada din tot buc si sa fie dusa in munti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Ba mai bine sa faca un munte de zapada in locul "celui mai inalt brad din lume" poate nici nu se mai blocheaza DN 1 pe valea prahovei de cei care merg la schi.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Guestus..io vreau sa se rezolve problema, asta vreau
ca deh, conform romanilor, trece si asta, maica..asta ma omoara..atitudinea asta fatalista, ca nu avem ce face..eu personal, am intalnit putine situatii cu probleme care nu se pot rezolva, de obicei, nu se rezolva decat daca insisti si te zbati, ca altfel..indolenta e MARE
sa faca ceva s-o rezolve, sa gaseasca solutii, asta vreau...dar cred ca VREAU PREA MULTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput