Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Waw, vad ca pregatiti o noua serie de "mamici reloaded", hai sa va provoc sa faceti gasca mai mare decat avem noi la iul-aug 2007.

Ramona, felicitari, sarcina usoara, bebe sanatos si cuminte.

Irina, mersi ca te-ai uitat la pozele noastre, esti o draguta, ca de obicei. Din pacate nu am pus poze noi, cele cu Victor sunt de asta vara iar cu Sonia nu am apucat sa pun deloc. O sa trimit o serie pe email-ul comun, o sa va scriu cand le trimit. Spor la intocmirea jurnalului, cred ca va fi f frumos sa-l rasfoeisti mai tarziu.

Simona si Simona, sarcina usoara in continuare.

Pup intreg piticodromul, fara exceptii, weekend placut,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI ZANELOR!
Ce dor mi-a fost de voi!
Vorbim maine ca-i f. tarziu acum, totul a fost bine si frumos in ultimele 2 saptamani cu exceptia ultimelor ore, sotul meu a facut un accident cu masina. S-a lovit usor, masina e varza...bine ca nu i s-a-ntamplat nimic, fieru-i fier...are niste zgarieturi la picioare si la maini, offfff. Au sarit airbag-urile, noroc cu ele. Mi-a stat inima in loc cand m-a sunat...un dobitoc a derapat in fata lui si el a intrat in ala; si acest ala a fugit de la locul accidentului, f. dragut. Offf, acum mi-a mai trecut dar m-am speriat rau.
Va pup pe toate, noapte buna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

miflore la multi ani si tie,vai....... mai imi pare rau de accident,bine ca sotul tau nu are nimica grav,cit despre imbecilul sau imbecila care a fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Zinoooo, bine ai revenit! Abia astept sa-mi zici cum au fost reducerile. Imi pare rau de accident, lasa ca masina se repara, bine ca e sotul ok.
Antonia, daca imi permiti o gluma, inca mai ai timp sa te alaturi si tu grupului de sept-oct 2008 (nu da).
Ruxandra, Miruna mai cade si acum, si doarme in pat fara bare de la 1 an.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Mifloricicooo, bine ai revenit! hai ca fetele astea nu se bagau la intalnire fara tine!!! imi pare rau pt masina, dar ma bucur ca sotul e bine!!!!

Ramona, felicitari!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mifloricico, bine ai venit acasa!
nasol cu accidentul...

Ioana, numai daca mi te alaturi! Se poate, parol!
Eu pe nanadana o pandesc sa o felicit intr-o zi...

Nimic nou pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am nevoie de niste sfaturi!
Dinu e pe cale de a renunta la biberon sau poate la lapte,nu mai vrea, m-am incapatanat sa-i fac in continuare dar ia o gura sau nici una si gata.
Intrebarile sunt: nu-l va lovi fix in tabiet lipsa asta a biberonului? Asta n-aveti de unde sa stiti dar dati-va cu ideea!
A doua: daca totusi mai vrea lapte dar in alt recipient, cand il dau? Nu inteleg cand se da? Dimineata il lasam dupa lapte (pe care il bea pe la 6 cand se trezeste ) pana catre 9 cu micul dejun, acum ce fac? Seara manca ceva usor cum mananca el in general pe la 19, acum ii dau si o cana de lapte tot la 19 sau fix inainte de culcare? Ma simt ca la operatiunea diversificare....

Editez: sunt pro suzeta, biberon si pampers! Viata e mult mai grea fara ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Tonnia, la fel ma gandesc si eu...daca nu ii mai dau bibe cand mai bea lapte? Am incercat din alta cana, pahar, cescutza, nu vrea. si oricum nu cred ca ar bea echivalentul a 3 biberoane (ca mai noi vrea si la pranz, ca bebelusii)...deci nu te pot ajuta, dar astept cu interes alte pareri!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Tonia nu stiu ce sa spun, hai sa-ti povestesc despre Alexia desi are niste tabieturi aiurea de tot.
Dimineata la 7-7.30 bea laptele acasa(cam 200 ml), pe la 9-9.30 are micul dejun la gradi, pranz la gradi,uneori, numai cand are ea chef, mananca pe la 17 ceva,adica branza cu smantana sau danonino si seara, aici e defapt problema la Alexia nu mananca nimic, numai lapte(150 ml-max 200 ml).
Alexia mea inca nu s-a diversificat complet, ea nu are 3 mese principale.Da tine la silueta mandra mea.
La bibe am renuntat in jurul varstei de 1 an si 2 luni- a fost usor, la suzi am renuntat-tot usor, acum de craciun, la pampers cred ca nu renunta anul asta da sa stii ca nu ma stresez nici eu.
Sa-ti raspund la intrebare cred ca poti sa-i dai laptele la micul dejun si daca mai vrea ceva seara dupa masa.Nu-l intreba daca vrea lapte dimineata,fa-i laptele si pune-l langa micul dejun, poate il tenteaza.La Alexia functioneaza treaba asta cand face nazuri ii las mancarea pe masa si n-o mai intreb nimic imi vad de ale mele si incet, incet mananca.
Miflore bine ai venit acasa!
Nasoala patanie a avut sotul tau, bine ca nu e ceva grav!
Ramona felicitari pt. bebe!Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ramona, felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos !!

MiFlore, bine ca e sotul ok, masina se repara.

Antonia, la noi functioneaza laptic in canuta de copil mare pe care il beau cu pai. La noi e mai simplu, ca Victor e "fun" lapte si Ancuta il copiaza.
Si incearca sa ii dai lapte in alte mancarici: cereale cu lapte, orez cu lapte, gris etc, iaurt etc.

Si poti sa il incerci si la 19, si seara la culcare. `Dar eu incerc sa ii scot lichidele inainte de culcare, cand o sa vreau sa ii scot pampersul, ma va ajuta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput