Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ramona, sa-ti povestesc cum pic eu seara ca musca beata? Fa testul ala, nu ne mai fierbe.

Ma bag si eu la intalneala, da' sa fie intr-o zi cu mai putine greturi, ceea ce e greu acum ... vreti cu sau fara copii?

Bianca, am ramas blocata la fazele lui Milan. E super.

Ioana, si Matei vrea pachet, tot in bucata de izopren.

Irina, uau, nu cred ca as avea atata rabdare, desi cred ca asta ar fi cel mai bun blog, plus ca mi-am dat seama ca am uitat o gramada de chestii.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi zi ziua si ne conformam. Eu vreu si cu pitici, dar si fara.
M-am apucat sa starng totul tocmai pentru ca deja uit cand a facut una alta sau multe faze haioase petrecute de-a lungul timpului... si cum mereu v-am povestit voua ... nu s-a pierdut in memoria mea totul. In plus ma gandesc ca poate vreodata in viata ii va face placere lui Vladut sa citesca... sa vada cum era cand era mic si sa vada cum eram eu .
Acu va pup, ma pregatesc sa o tulesc...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, si noi (adica printesa) a renuntat la biberon de Sarbatorile astea.

In plus, suntem pe drumul bun sa renunte si la 'teta'.
Ea in fiecare dimineata inainte sa plece la garderie isi lasa suzeta intr-un sertar ca asa e regula 'La copii fara teta'.

Si in plus stie ca e urata cu 'teta', cand o are in gura mereu ma intreaba daca e urata, eu ii zic 'da', ea raspunde 'daaa?' si de cele mai multe ori renunta la ea.

Irina, ai rabdare nu gluma, si eu as face asa ceva, daca as avea timp.
Sapt asta am fost tare aglomerata la serviciu, am facut 23h suplimentare care se adauga la concediu din vara. Abia il astept.

Un weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu vreau fara copii, dar daca se voteaza cu copii o sa vin vin cu 2 copii si cu sotul; ca sa pot minca si eu linistita o prajitura.

Miine ma vad cu Ramona, daca nu ne da raspunsul in seara asta o sa-i duc un test cadou.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara

Wow, sunt uimita de ceea ce fac copii vostri, dar vad ca o parte din merg si la gradi.
Bianca, frumos sa vrea de unul singur sa renunte. La noi a inceput soacra si ma chinui eu. Faza a fost sa sotu a dus fata la parinti lui ca erau si verisoarele acolo si sa se mai joace impreuna. Asa ca a dus-o dar fara suzeta. La amiaza a trebuit sa doarma si s-a chinuit putin, dar a dormit pina la urma. Ma suna soacra sa nu ii mai dau suzeta ca are 2 ani si, si ar cam trebui sa o dezvat. Si stiti voi vorba aia "vrei nu vrei, bea Grigore aghiazma" asa a fost si la noi. miine o sa avem o saptamina de cind nu mai are suzeta, dar pot sa spun ca sunt obosita. seara prin somn cauta suzeta si cum nu o gaseste, incepe sa plinga, iar sotu nu suporta sa ii fie stricat somn, o ia cu noi in pat. Si uite asa ma chinui sa dorm in pat cu Maia si sotu, pat mare de 1,40 cm. Sunt zile cind sunt franta.Dar nu mai are suzeta.
Iar cu pampersul....si aici avem o poveste. Are cred ca 2 feluri de olite, iar inainte de Craciun am spus ca ar fi bine sa am in casa un capac pentru wc pentru Maia. E, de cind l-am cumparat, pe timp de zi imi cere sa merg cu ea la wcsi face. Numai kk nu vrea sa faca nici la olita, nici la wc, tot in pampers.peste zi stam si cu chilotei, ceea ce ii place, doar mie mi-e ca face pe undeva si nu stiu unde si nu pot sterge. cit despre bibe, doar noaptea si numai pentru companie. Sa stie ea ca e acolo.

Azi a fost ziua cind a raspuns la intrebarea "cati ani are Maia?" a raspuns 2 dar si arata cu degetele "2"

va pup fetelor si va doresc o seara placuta in continuare.
Eu trag la "garaj", ca sunt obosita. Sper sa pot dormi si sa ma si odihnesc.
Noapte buna

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Da, mai sunt 2 liniute:)

am intarziat atat pentru ca a mai intarziat si in august o saptamana, am facut test a zis nu, da eu am insistat si mi-am facut programare la eco, dar pana sa merg s-a dovedit ca e nu

sunt un pic preocupata pentru ca am fost foarte bolnava in decembrie si am facut injectii cu cortizon si am luat antibiotic; plus de asta, fiind sarbatori am mai bagat si cate un pahar de ceva; dar vom vedea cum e

sunt curioasa daca o sa fiu tot fara greturi ca la prima sarcina; vad ca la mancare nu e asa de grav ca prima data; nu am inca senzatiile de foame urgenta 1

e...se pare ca si de data asta suntem grup de burtici:)

weekend fain

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Ramona! Sa ai o sarcina usoara, sa fie bb sanatos, sa fie cu 'cuc' si sa creasca mai usor decit Maria. Ma bucur foarte mult pentru voi. Ce zodie e, tot fecioara? N-o sa mai ai probleme cu ordinea in casa.

Simona, felicitari pentru suzi si pampers.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Felicitari, Ramona!!! Ma bucur fff tare. Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos! Sper ca la tine sa fie la fel ca si data trecuta, fara greturi, eu n-am avut norocul asta.
Wow, chiar ca facem grup, hehe, nu e rau deloc.
Kid cred ca e in continuare pe partii.

La mine vad ca e mai buna situatia, ieri nu am dat deloc la boboci, dar acum am picat in extrema ailalta, adica ma gandesc o fi bine, o fi rau ... acum parca vreau greturi. Cred ca ma mai programez la o eco.

Noi suntem la ai mei, acasa e iar santier, asa ca am dormit cu Matei in patul alor mei si copilul a reusit sa cada direct in cap, desi patul e la perete si el dormea la perete. Cred ca suntem ultimii care mai tinem copilul in pat cu bare.
Acum l-am trimis cu bunica-sa la plimbare.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Ramona!!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Ce gasca misto ati facut!

Locca, hai mai, ai uitat cum sunt simptomele astea in valuri?!

Simona, sarcina usoara,esti trecuta de jumatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari salutari

ramona felicitariiiiiiiii , un bebe sanatos si o sarcina cit mai usoara

Mergi la inceput