Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dea eu mi-am gasit noua bona pe net la "mica publicitate". Bafta prietnei tale.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut,

Tonnia, eu imi amintesc ca am vazut la romstal in pipera wc mic

din seria povesti cu copii: fi-mea este atat de ancorata in realitate ca e scary; chiar as fi fost mai linistita daca avea un prieten imaginar; e interesata de tot ce se intampla in casa, stie fiecare lucru ce loc are, e obsedata de curatenie si mop; povesteste seara tot ce a facut ziua destul de corect; si vorbeste intruna
sustinem conversatii la telefon; in seara asta e la mama si mi-a raspuns la telefon si am intrebat-o ce faci? raspuns: le citesc la toti sa adoarma, dar lui raspi (motanul)nu ii place sa ii citesc
se joaca foarte mult cu papusa Julia: ii da sa manace, o spala, etc
e obsedata de cartea junglei si ea; spune ca mowgli e prietenul ei si daca te prinde iti povesteste tot desenul cap coada; din fericire nu am cumparat cartea:) cand mergem la carrefour feeria trebuie sa petrecem macar zece minute la vitrina cu cartea junglei; cred ca daca ar avea asa ceva acasa ar fi cea mai fericita
cititul e o activitate permanenta, mai nou avem cartea roz cu printese
mai avem un desen cu dinozauri si cand vine dinozaurul mare si rau ia lanterna sa i-o bage in ochi ca sa ii apere pe dinozaurii mici si simpatici:)

ma opresc aici; sunt plina de energie ca de 3 zile adorm instant la 9 seara spre disperarea sotului; azi recuperez

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, sanatate multa!!!!!

Tangerine, multumesc mult de tot, chiar maine ma duc, sper sa fie deschis! E tare desteapta Maria ta!!!!

Kid, ce mai faci?

Ioana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Antonia, am cam avut treaba la serviciu, contrar asteptarilor. Mi-am luat aprobare de program de 6 ore, dar ca sa-l pun in practica mai trebuie sa ne cumparam o masina.

Bianca, felicitari pentru 1-din-3, si succes cu urmatoarele 2.
Oana, sanatate lui Iosua.
Dea, succes prietenei. Cauta o singura bona sa stea cu amindoi copiii? Mi se pare foarte greu de gasit. Eu tot de pe net am luat bona actuala.
Irina noi ne jucam de-a 'pachetul': sotul o infasoara pe Miru intr-o folie de izopren si o cara in spate sau o trinteste pe pat. Mare distractie mare, vrea sa o facem 'pachet' la nesfirsit.
Ramona, eu cred ca adormitul devreme e semn de 2 liniute.

Gata, Miruna a inceput sa plinga dimineata cind ajungem la gradi; sper sa treaca usor cele 2 saptamini de plins pe care le estimez. Dar in rest, daca seara sau dimineata o intreb daca ii place la gradi, si daca mai vrea sa mearga, zice ca da. E dificil pentru ca am stat cu ea acasa atita timp, si s-a obisnuit cu mine. Progrese se vad in continuare zilnic, e foarte amuzant; acum nici culorile nu mai sint simplu 'rosu', 'albastru', etc ci 'culoarea rosie'.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna buna....noi nu ne vedem pe anul asta?

Milan nu cred ca vrea sora...aseara ne spunea ca "Pikou se uita cu dipetz la surioara lui"

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, asta-i cea mai tare faza,cu "dispretul"!!!
Super e Milan!
Am uitat sa spun ca am ramas paf la cum a renuntat Milan la suzeta, asa ceva ar fi imposibil la noi, exact ca la Irina, m-am gandit sa nu incerc, sunt aproape sigura ca va renunta singur la un moment dat, pe la 5-6 ani,haha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

sa fiu sincera nici eu nu speram sa scapam asa repede de suzi...mai ales ca o mai gasea si ziua si o tinea in coltul gurii ca sa poate vorbi...tati spune sa facem un back-up plan, in caz ca isi aminteste brusc de ea...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Ramona ce fain de tine ca-ti povesteste Maria. Si eu zic la fel ca Ioana cu somnul.

Ioana buna idee cu "pachetul". Asa o sa-l mai calareasca si pe ta-su . Poate faza de plans a Mirunei va dura totusi mai putin de 2 saptamani.

Daca va zic ce fac eu o sa ziceti ca-s nebuna . Dar cum e o perioada calma la munca.... m-am apucat sa fac un doc cu toate postarile mele de pe forum legate de Vladut. Am ajuns la capitolul 172 (care culmea e din martie 2007... va dati seama ce lenese am fost anul trecut ?) si am 57 pagini. Am innebunit, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, am amutit, nu pot sa cred ca ai atita rabdare.
Bianca, ne vedem, cum sa nu. Cine mai raspunde la apel? Super tare faza cu dispretul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Ioana m-am apucat in mai , dar zilele astea am avut mai mult timp disponibil. Dar uneori merge greu ca stau citesc ... ca la vremea aia inca scraiu muulte mamici.

Eu nu vazusem intrebarea Biancai. Normal ca ma bag si eu .

Mergi la inceput