PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Miruna sa stii ca de fracturat se fractureaza f greu la ei- asa se si explica fisura.Si oricum refacerea este mai usoara, dar tot neplacuta.
Eu una sper sa nu patesc cu Busra ce a patit mama cu mine: mi-am spart tartacuta destul de urat( sechele evidente si-n ziua de azi, chiar o usoara deviere de compotament), spart incisivii, nenumarate cazaturi, julituri, inclusiv fugit de-acasa pe la 4-5 ani cu trenul si cate si mai cate. Acum ca m-am maritat si tot nu are saracuta liniste. Am decretat: e greu sa fii mamica, mai ales de copchii nazdravani

Gonul mamica de Busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Gonul m-ai facut sa rad cum adica deviere de comportament? haide ma nu te cred. Eu am sarit in cap de nenumarate ori cand eram copil, am deviere de comportament dar sigur nu de la asta

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Bine v-am regasit dragi mamici si piersicutze in anul 2008!!!

Si noi tocmai ce am tras o cazatura in 3. Am fost la niste prieteni si s-a facut o pojghita de gheata pe jos. Nu ne-am dat seama. Si a iesit tata cu puiu in brate. Tata a cazut cu puiu, iar eu de disperare m-am dus repede dupa ei. Am cazut si eu. Gazda-partea feminina-tusti dupa noi sa ne ajute. A cazut si ea... Puiu mic are o julitura pe obraz, pe tata il doare spatele, iar pe mine care am cazut in fund...

Emilia iti doresc ca timpul sa treaca cat mai repede pana va scoateti gipsul.

Bysco si eu salivez dupa placintele tale.

Muuh vad ca si tu gatesti tot felul de specialitati.

Babee ce bine de tine ca traiesti in Austria. M-am indragostit de tara asta. Si ce partide de shopping am tras...

Nici eu nu m-am nascut cu "gena" culinara, de fapt nu cred ca m-am nascut cu vreo gena casnica.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Asta e explicatia maica-mii
Sau poate fi si de la extractia cu forceps

Gonul mamica de Busra

Mergi la inceput

Eu nu cred ca exista o gena a gospodinei. Eu de exemplu nu am gatit nimic pana sa apara Alexei si nici cu restul muncilor casnice nu ma omor. As spala vase in disperare in rest totul mi se pare o necesitate nici decum o placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

cristinico cristinico.....pai cu tine nu mai face omu 2 bani la punga, auzi la ea e modesta
las ca merg io la sotul, si iti fac reclama, ca e mese de tot, a vazut eu si crede-ma ma pricep
copii mei sa stii ca ies la fel ca mine, daca vezi ce scumpa si haioasa e fi-mea ....mori de drag.
vezi cum sta treaba cu modestia???? mai invata si tu
hai distractie placuta in austrica si ai grija sa nu faci picioarele prea beton

doniro nu doarme mult deloc, e foarte bine la varsta asta, asa trebuie sa doarma 12 ore noaptea si 2 ziua
m-am linistit acum, si eu tot pe mama o am si cand am inceput serviciul tot asa aveam impresia ca nu o sa ne intelegm ca e perfectionista si eu łai moderna , dar ne descurcam de minune

map eu am alta strategie, daca nu o vrea fata sa stea cu ta-su il bag pe lapte praf pe bebe si o sa aiba tati grija de el...ha ce parere aveti?? sau il alaptez doar ziua...........oooof ce de idei imi vin la orele astea

woooow babee inseamna ca azi suntem genul fara cearcane??? felicitari pentru performanta, la cat mai multe
ce de bunatati faci tu acolo, era sa lesin la fasole si varza acra, eu tocmai ce m-amoperat si cica nu am voie delicii de-astea

mada fa cum stii tu mai bine,lamine mama s-a speriat cand a auzit initial, pentru ca ea ma ajuta si e foarte greu, insa dupa aceea e cea care reactioneaza cel mai frumos la cate o noutate legata de bebe...asa ca cine stie....

sabana ganglionii aia sunt normali, cel putin are si bianca unul si tot asa ne-au spus, iar mucisorii se scot cu batista bebelusului care se monteaza la aspiirator
e cea mai buna inventie vreodata - crede-ma
este avizata de ministerul sanatatii si te scapa de antibiotice
si mie mi-a luat cam doi ani pana m-am convins - norocul meu a fost ca nu aveam copil pe vremea aia

muuh v-am zis a si fi-mea urla de moare cand da de fulgi si de zapada, chiar si pe sanie e problema...

crissa tie-ti sta socrul in cale, de-aia nu ai spor
ia sa stai tu singurica si sa le faci cand ai chef, sa speli vasele cand vrei tu, sa vezi ce bine e
ma rog, babee chiar e meseriasa, nici eu nu mai reusesc si nici macar nu am burta mare inca

bysko pune-l sa faca si el zilnic desertul, sa vedem daca clacheaza....doamne cata rautate pt o prospata si viitoare mamica

emiliapop sanatate multa va doresc!
nico

Mergi la inceput

Am sta pana acum a incarc www.flickr.com/photos/mirunajovin/2170033632/" target="_blank">poze noi cu mine si cu ei

Mergi la inceput

Falcutele alea tocmai bune de pupacit nu le are de la tine, nu?Imi vine sa-l mananc din poze, d-apoi in realitate

Gonul mamica de Busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vai fetelor eu nu mai apuc sa intru pe net tot citesc da cand sa scriu apare cate ceva si acusi vien febra impachetatului si zburatului spre uk.
Nico ce sa zic as vrea mama sa fie asa ea e un comentariu mereu si remarci taioase si nervi si draci orice si oricum as face asa ca...
Emilia nasol cu manutza. Pupici sa scapati repede de ghips si aveti grija cavad ca tare e nazdravan asta micu'!
Mai mai ce de-a bucatarese. Si mie imi place sa gatesc da tre sa am si chef, uneori e mai usor sa pun mana pe telefon si sa sun la take away.
Acuma avem emotii cu zborurile si zapezile astea orice numai sa ajungem in uk odata, sa nu ramanem pe la naiba pe cine stie unde in frig cu copilul sau inzapeziti.
Uff mai vroiam sa zic ceva da tot uit si mai e si 12 noaptea si deja mor de somn.
Gata fug incerc sa mai scriu zilele astea, daca nu ne auzim din uk dupa ce repar laptopul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Muuh, am vazut si eu pozele. Se pare ca aveai multa treaba cand l-ati conceput pe Alexei, pt ca nu se vede ca erai prezenta... Mai, sa nu te superi, dar e copia in miniatura a lui tati; sigur ti-a zis toata lumea, asa ca nu e vreo surpriza. Oricum e un scump cu falcutele alea si cu ochii cu care o sa omoare fetele... Nu i-l arat Dariei ca e prea mica sa sufere din dragoste, parca...
Aseara eram sigura ca voi naste, bb era super agitat, ma tot intepa jos si eu muream de ciuda ca nu mai sta o zi (maine se intoarce dr meu in tara). Bine ca s-a linistit, mai e azi si gata, daca vrea poate sa iasa.
Stau cumintica in pat si pe forum azi, ca Daria e cu tati. Acum s-au dus iar afara, mai facem o incercare. Ieri de 2 ori am scos-o si a vrut imediat in casa.
De mancare nu stiu ce fac azi pt noi, ca Daria mai are ciulama de ieri; a inceput sa faca iar figuri la mancare, aseara a luat doar de cateva ori din peste cu cartofi, nu stiu ce e cu ea.
M-am intins; gata!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput