PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
crissa71 spune:
Offff...scrisesem cate ceva pt.fiecare..si mi-a inchis cipi calculatorul!!
Acum nu mai stiu ce-am vrut sa va spun..doar ce-mi aduc aminte ..ca stiti eu cu neuronul stau f.f. prost..deci:
Nico:ai dreptate cu socrul...super naspa!Dar oricum mai e si altceva pe langa asta...nu-i lenea, si nici ca nu mi-ar placea sa gatesc, habar n-am ce..parca nu-mi ajunge ziua..
Emilia:si noi am avut mana gipsata..ca i-am prins ce-i drept doar degetul in usa!!Cipic s-a obisnuit f. repede cu gipsul..m-a uimit cat de repede se adapteaza la orice..Sanatate multa!Aveti grija la loviturile lui cu gipsul..mie mi-a mutat nasul din loc cu el..de m-a durut 2-3 saptamani!!
Babee:stiu ca esti la plimbare..dar am o curiozitate si eu vorba fetelor i-ai dat Rebecai carnat cu fasole?Super..pai inseamna ca n-ai treaba cu ea..Eu nu i-am dat nici macar ceapa calita sau..nu stiu..prefer sa-i dau ce stiu ca-i pica bine sa n-am probleme cu el!
I-am facut odata mazare si a fost dezastru..urlete, noapte nedormita, burtica nasoala..Stiu ca nu e bine..ca ar trebui incet incet sa-i fac de toate..dar mi-e frica si sunt atat de obosita incat daca pierd si o noapte cu el cu burtica deranjata m-ar termina de tot!!
Tot zic..gata de maine...!!Sunt si egoista probabil..dar efectiv nu stiu cum sa fac!La tine e usor ca-l vede pe Philip si din multe puncte de vedere creste altfel..
In fine..revin ca nu stiu ce mai vroiam sa va spun..
A..mi-am adus aminte..cine a dat creier la copii?Cum l-ati facut?Si de care creier?
Muuh:super reteta..dar a mancat si falcosul de Alexei din ea?!Ca eu n-am curaj sa-i dau lui Cipi...
Revin...
Babee spune:
Ieri am fost la plimbare ca afara erau -5 grade si am zis ca nu sau mult ca turbez.Asa ca am aterizat in Mall-ul din apropiere spre distractia lui Phillip care e topit dupa garaje si ne-am distrat nitel.Papat cirese, inghetata(eu ca lor nu le-am dat), dat in masinute si apoi acasa ca venise tati mai devreme.
Crissa hai ca iti raspund tie intai.Acum o luna si ceva am facut fasole batuta si i-am dat si Rebeccai sa guste.Putin a vrut, nu am insistat.Ieri am pus putina ceapa -mai mult de gust- iar carnati noi mancam doar traditionalii cu cascaval(sunt mai dulci si imi plac mai mult, nu cad asa greu la stomac ca cei pe care ii stim in Ro).Si a manca bine fasole si putin carnat.Nu a patit nimic si sincera sa fiu ii cam dau cate putin din toate.Miere am incercat o sigura data sa ii dau si nu a vrut si nu insist.
Eu le-am dat creier de porc -facutpane.Nu am stiut sa il prepar altfel si am facut cu piure.A fost succes, nu ma asteptam ca Philip sa manance(el e de-ala ce mananca cu ochii, daca-i place bine, daca nu asta e).
Miruna esti toata un zambet si o voie bine.Ma bine dispun cand vad pozele tale si Alexei e leit tati-fara suparare
Doniro numeri zilele si tare putin mai e.Nastere usoara fara dureri si bebe sanatos iti doresc.
Nico am dormit si ieri, si azi noapte, dar am o durere de cap acum de pleznesc.Cred ca-mi fac bine uleiurile alea de pus in apa
Consi e frumoasa Austria si iarna dar si mai si e vara.Eu ma topesc dupa glastrele de muscate de la geamuri si dupa verdeata .Sa veniti prin Mai-Iunie sa vedeti atunci frumuseti!
Mada drum bun si sa ajungeti cu bine acasa.Ciudat ca nu si-au dat seama, maica-mea s-ar fi prins fara indoiala mai ales daca stateam cu ea in casa
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Am dat send sa nu se intample ceva ca scrisesem mult
Emilia accidente din pacate se mai intampla, aveti grija de voi si sa treaca repede perioada cu ghipsul.Noi(eu si sotul)nici cumintii pamantului n-am fost dar nici nu ne-am rupt/spart ceva.Si mie mi-e cam teama cu Phillip sa nu i se intample ceva .
Gina pai da sotul de la pc si ataca-l tu.Ce atata documentare
Astazi dimineata era nebunie la noi, Phillip o alerga pe Rebecca sa o pupe si ea nu vroia.S-a suparat, a oprit-o, a trantit-o in fund, pupat-o cu foc si apoi:asa !ce bine te-am pupatN-am mai putut spune nimic, am ras amandoi
Astept gasca sa se trezeasca si sa scoatem bradul ca am reusit sa il convingem pe Phillip.Apoi il ducem si o sa inghetam putin pe-afara
crissa71 spune:
Babee:am inteles acum..nu sunt carnatii aia pe care-i stim noi!!Ha..ha..trebuia sa-mi inchipui..oricum daca i-a placut si n-a avut probleme ..ramane aceeasi poveste..bravos Rebeca!!
Distractie placuta afara!!pupici la tot familionul!!
crissa71 spune:
Babee:Creier de porc ..zici?pane...?!!Hmmmm..sa-ncerc, sa nu-ncerc??!!o sa vad...
Anasia :sper ca sunteti bine fetelor..pe unde umblati voi?
Muuh:esti o figura..!!
Sabina:voi cum mai sunteti?
Babee spune:
Crissa ti-am spus ca sunt diferiti de cei romanesti.Nici nu cred ca i-ar manca pe-aia ca au totusi mult usturoi(oricum mananca cu peste), si m-am incumetat sa ii dau de-astia ca mi se par mai usori(au destule calorii oricum).In germana se numesc Käsekrainer, si mai e ceva ce lor le place(si noua)-käseleberkäse(un fel de rulada cu ficat,cascaval si carne).Deh fiecare loc cu specificul lui.
Eu incerc si le tot dau, daca vor bine, daca nu asta e.
Babee spune:
Uite carnatul:http://sammeljurium.de/bilder/Kaesekrainer.jpg
crissa71 spune:
Babee:m-ai lamurit!Vazut carnatan..super mistozen!!
Stii ca aici sunt doar traditionali..cu o groaza de condimente, usturoi si alte cele..!!Hmmm..rulada aia cred ca e supertaren!!
Genie spune:
Salutare!
Emilia, imi are rau ca s-a accidentat micutzul tau. Nu stiu ce a fost ieri ca si eu am avut o zi... Si fii-mea a luat o tranta..de m-am speriat eu mai tare ca ea. Statea pe un scaun si s-a inclinat intr-o parte si a cazut cu tot cu scaun si a dat cu capul de un dulap din bucatarie. A inceput sa urle ingrozitor iar eu umblam ca disperatata cu ea in brate si nu mai stiam ce sa-i fac. Din fericire a venit matusa mea care sta alaturi si ne-a calmat pe amandoua ca eram tare speriate. Nasol tare cu cazaturile astea. Eu 2 secunde nu am fost atenta si ea a si cazut. Ea e ok, papa bine, doarme bine, deci cred ca nu s-a intamlat nimic. Oricum i-am dat si arnica din ora in ora preventiv pana seara la culcare ca in caz de inflamatie sa se retraga mai repede.
Sanatate tuturor!
Doniro nastere usoara si asteptam vesti de la fete!
Babee spune:
Crissa sunt buni si se fac pe gratar nu in ulei.Totul e sa nu se scurga cascavalul .Se mananca cu mustar iute si paine neagra, optional si ardei iuti(dar la ei numai iuti nu sunt).
Au si alte specialitati de carnati(nemtii si austrieci au o adevarata traditie, sa mearga cu berea),dar noi pe astia ii preferam.
Si mai au ei ceva ce mie-mi place de mor-Leberknödelsuppe-supa clara cu galusti din ficat(asta n-am inteles, se fac cu ficat si carne tocata), nu am incercat niciodata asa ca prefer sa iau la restaurant.Si as putea continua
Genie bine ca n-a patit nimic.