PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
crissa71 spune:
Babee:da.. sunt intr-o mare dilema..sa-ti spun sa nu mai continui, ca simt ca mor!!!! ..dar totusi as vrea sa stiu ce mancarica buna papa altii mai dastepti si mai smecheri decat noi!!!
Ca la noi la romania ..e tara lu peste...nu gasesti asa ceva..!Noi le avem pe-ale noastre ..grase si condimentate!
Babee spune:
Crissa au si ei mancarurile lor grase de nu poti pune gura....dar sincera sa fiu bucataria asta nu se compara cu cea romaneasca.Pai o ciorbita cu bors, o saramura de peste cu mamaliga... nu sunt bune?.
E clar ca-s insarcinata, doar de mancare vorbesc
Fugim afara
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Inainte sa plec , sa va uitati si voi ce poate face Balbina http://home-and-garden.webshots.com/album/550269056Owrptt
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
julax spune:
babee,Balbina?Cine e?Tu?Oricum nu mai potBine ca nu sunt insarcinata,ca altfel ma apucam de facut prajituri sau cine stie ce.Si totusi,din descrieri par facute de tine.dar parca mi-e greu sa cred ca o mamica cu bebe ar putea sa faca atatea bunatati.lamureste-ma!
Muuh, bebe seamana cu tati,dar si tu esti bruneta si daca te-as fi vazut doar cu el in poza as fi zis ca e al tau.Deci nu cred ca ai fost plecata cand l-ati conceput
i-am dat si eu o lingurita de creier lui alex,dar fiert si cu putina paine.I-a placut,dar nu i-am mai dat ca am zis sa nu-i pice greu.
crissa71 si eu cu paranoia.nu-i dau chiar orice ca sa nu ma trezesc cu surprize neplacute,dar incerc sa ma vindec.azi am fost la nasi si -am dat mamaliga cu branza in coaja de brad(de oi).S-a stambat putin ,dar a mai vrut.Nasa a sugerat sa-i dam si putin ciocolata(ca cica are 85 la suta cacao si e ok),dar nu am fost de acord.L-ati dat cioco la bebe?Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Piersicutze spune:
Bysko, Nico, Genie, Muuh si Crissa multumesc pentru raspunsuri.
Miruna vreau sa iti spun, ca ma uitam la pozele postate de tine si la un moment dat am auzit-o pe pici in spatele meu, care seminuna de Alexei. Pare-se ca s-a amorezat. Am intrebat-o iti place de Alexei si ea mi-a raspuns da.
Pe mine ma dor oasele groaznic de ieri dimineata. Noroc ca a fost mama la mine si mai mult am dormit.
Pici e mai bine. Mai are doar muci. Mie imi e cam frica de batista bebelusului. Nu am curaj sa o incerc. Eu pana acum i-am pus doar picaturi in nas si mucii elimina doar ea. Poate si asta sa fie o sursa de infectie.
Bysko spune:
Uite acum imi dau seama ca Busra a inceput sa manace de toate
Inainte de Craciun cu 2-3 zile noi am avut Bayramul la care am sacrificat un berbecut. Seara a facut mama gratar din carne macra dar si costite. Busry a furat o bucata de pe masa si nu i-a dat drumul pana nu a ros carnea de pe coasta. Eu ii spuneam nu! si ea miam-miam teti(=carne). Si mai lua si cate o feliuta de gogosar murat. Ne-a fost frica sa nu-i cada greu carnea de oaie, dar nu a avut nicio problema.
Am fost la o matusa in vizita si ne-a servit printre altele cu ciorba de burta. Am crezut ca n-o sa-i placa. A terminat toata farfuria si a mai vrut, cu toate ca era cu mult usturoi si otet.
Gonul mamica de Busra
Bysko spune:
Taica-miu a invata-o cu telemea de oi(cu cat mai sarata cu atat mai buna) si cu masline cu sambure- cand am vazut prima oara sa innebunesc, dar apoi mi-au explicat jmecheria- rontaie maslina pana la sambure si-l scoate dar trebuie pacalita cu alta maslina.
Julax noi i-am dat ciocolata, dar nu se omoara cu ea. Problema este ca dupa 2 tablete are o energie ceva de speriat, asa ca daca-i dai s-o faci dimineata. In ziua aia nu a dormit la pranz- asta dupa 2 patratele de milka.
Gonul mamica de Busra
emiliapop spune:
Gina, Bysko, Doniro, Muhh,Julax, Consi,Nico, Mada, Crissa, Babee, Genie fetele si multumesc pentru incurajari.
Doniro sper sa nu nasc pana ii scoate gipsul ca ajutor astept doar de la mama ca socrii mei au venit ieri sa il vada si radeau de el ca de un caiine schiop cand il vedeau ca tot alearga si asa si mie imi venea sa plang cand il vedeam cum se chinuie.Nush ce naiba radeau asa a prost tot timpul ca imi venea sa le dau una in cap.
Muhh pai eu mi-am dat seama ca are manuta in neregula ca am pipait-o si era altfel decat cealalta , nu stiu cum sa iti spun osul sucit parca desi la radiografie nu se mutase deloc de la locul lui, nu se vedea decat fisura si parca manuta aia o tinea altfel mai atarnata si spre spate parca vroia sa o fereasca de lovituri.
Era si marait, nush ce sa zic dar parca e si mai agitat un pic ori din cauza mainii ori s-o fi lovit si pe la cap desi eu m-ai uitat si nu am vazut nika.
Acum dupa-amiaza abia l-a adormit taicasu ca eu eram in pat ca ma chinuie o durere zdravana de ceafa , el vrea sa se joace tot timpul, este intr-o continua miscare nu sta locului decat la reclame, la masa si cand doarme.
Asta face asa de la o vreme, oare toti copiii sunt asa?
Al meu adormea singur la 10.30 si acum ne apuca si 12 noaptea ca nu vrea sa doarma, se arcuieste, se zvarcoleste, vrea sa sara din pat.....unde o fi copilul meu cuminte de alta data?
Consi imi pare rau de cazatura si sa treaca julitura repede.
Mada drum bun si sa ajungeti cu bine acasa.
Genie fetele sa le treca repede sperietura si fara urmari.
Lamureste-ma si pe mine ce e cu arnica aia.
Muhh si al meu seamana tot cu tati, mai spun unii doar ca are ochii,pielea si parul meu ondulat atat. Cateodata ma mai supar eu ca il intreaba pe el cu cine l-a facut.
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!!
julax spune:
emiliapopsi eu ma intreb unde era copilul meu care adormea singur.se pare ca a trecut intr-o noua etapa.c'est la vie...
Bysko,mda,nu i-am dat inca altfel de carne decat fiarta si nici cioco(nu cred ca ar refuza ,ca deh,e gustoasa carnea la gratar ).auzisem ca decat diverse dulciuri ciudate mai indicat e un cub de ciocolata de buna calitate.dar tot aman,ma gandesc ca e prea mic.paranoia
Genie,sper sa fie totul in regula cu Antonia.Daca nu s-a lovi de coltul dulapului nu cred ca e mare bai.dar inteleg ingrijorarea Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Piersicutze,am incercat si eu batista bebelusului,ca aveam oarecare reticenta,dar e ok.inca nu a falosit-o si alex ca pana a venit comanda i-a trecut raceala,dar daca va fi nevoie,o vom folosi.sa vedem cum va reactionaIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete