PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
doniro spune:
quote:
Originally posted by Babee
Mai stie cineva de Mamidestefan?
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Sa stii ca si eu ma intreb mereu ce mai face. Era f activa candva... tin minte si torturile ei (cu accent si pe "o" si pe "u", ca salivam la greu...).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Babee spune:
Miruna e hartie de copt, imposibil sa nu gasesti la un supermarket.Eu pun ca sa nu se lipeasca si poti intreba linistita.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Bysko spune:
Da Miruna si eu am vazut in supermarketuri- la Billa aveau pe rafturile cu folie de impachetat, folie de aluminiu.
Gonul mamica de Busra
emiliapop spune:
Mai fetelor da' se vede ca e weekend ca toata lumea face de papa , am facut si eu supa de pui ca am avut ciorba de burta inainte si spanac cu copanele de pui. A papat si Alex spanac cu carnita ca vad ca el e mare fan de legume din astea verzi (mazare, fasole verde,spanac etc.)si le papa bine pe astea.
Ca vb pe aici de dormit, eu dorm tun parca ma paleste ceva si mai nou se scoala sotul si il inveleste pe Alex,il adoarme,ii da ceai, desi are patutul langa al meu eu nu il aud decat spre dimineata.
In alta ordine de ideei am facut si o mare boacana pe anul asta.
Desi alergam doi oameni dupa Alex ca e si sotul in concediu ca sa ma ajute, am iesit 20 sec din sufragerie si Alex s-a strecurat pe sub portita de siguranta dinspre bucatarie (ce dee sotul a pus portita mai sus ca nu s-a gandit ca o sa faca Alex transee pe sub ea, el zicea sa nu o escaladeze , dee minte de barbat)si s-a catarat pe un scaun la bucatarie, a luat un pahar de pe masa si aterizat pe jos.
Paharul s-a spart, el doar s-a zgariat un pic la mana dreapta de la cioburi iar la mana stanga si-a fisurat osul radius asa ca acum avem mana stg in gips pentru o luna de zile.
Exact asta imi mai lipsea, asa ca acum alearga iar toata casa si vrea sa se catere pe orice, hobby-ul lui,cu mana aia gipsata agata cu esarfa de gat si noi ture dupa el ...
Sa ne vedeti noaptea cand vrea sa se intoarca de pe o parte pe alta si da de gipsul ala tare si incepe sa urle si sa traga de el sa il scoata ....
Ma asteapta vremuri grele....
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 7 saptamani !!!
emiliapop spune:
Off daca stiam ca va sperii cu mesajul nu mai scriam nimik....
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!!
gina_butnaru spune:
Buna feteror,
Eu nu mai am loc de sotul meu la calculator, dar de luni ma intorc la serviciu si putem sta la taclale mai mult.
Emilia, imi pare rau de ce i s-a intamplat lui Alexut, pupici multi si sper sa-i treaca repede!
doniro, si Razvan doarme cam tot asa, cel putin de 2 saptamani, de cand suntem cu el acasa, doarme de pe la 21:30 - 22:00 pana la 09:30 - 10:00 dimineata si mai doarme si vreo 2 ore jumate' - 3 ziua, asa ca nu te speria, e normal, la cate au de explorat ziua, obosesc, mititeii!
La capitolul mancare, fetelor, eu ieri am facut o fasole batuta, pe care era s-o afum de tot, cat m-am dus sa-l schimb pe pitic, dar am salvat-o la timp, ca altfel, munca mea de 2 ore si ceva se ducea pe apa sambetei si ramaneam nemancati. Iar azi am facut numai o supa cu galusti, din care a mancat si piticul, iar fasolea mea un pic afumata s-a terminat.
Va pupicesc pe toate si daca nu mai intru maine, luni intru sigur.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
doniro spune:
Emilia, chiar ca asta iti lipsea... imi dau seama cat iti e de greu. Bine ca isi scoate ghipsul pana nasti.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Muuh spune:
Gonul merci mult de tot o sa caut si eu.
emilia insanatosire grabnica. Eu m-am speriat pentru ca asa inconstienta cum sunt eram convinsa ca la varsta asta isi rup foarte greu oasele. Cum v-ati dat seama ca e ceva rupt?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
julax spune:
Emiliapop,am ramas fara cuvinte.aoleu,ma gandecs ca eperioada cand fac tot felul de boacane,dar cand se ranesc...Of,bine ca nu a fost mai grav si daca sta o luna,e bine ca macar nasti, nu va mai avea gips si vei avea o grija in minus.
babee,harnicuta mai esti!Eu am facut doar mazare cu costita afumata si biscuiti lui alex Si de luni incepe si sotul scoala,asa ca voi vedea cum ma descurc cu papa ,ca nu prea il las singur pe alex(mai nou nu sta nici in patutz).ma voi decsurca cumva...
Bysko,ce complicate mi se pare retetele,esti tare
Voi le-ati dat o portie de fasole?ca eu nu i-am dat pana acum si pediatrul a zis sa mai asteptamIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete