PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
Babee spune:
Crissa si te-ai aruncat?Rade al meu cand ma vede cu burtoi si invartind in oale.
Am mancarurile pe foc si la cuptor va mai dura dar maine am chef sa ma plimb
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Am facut asa:ciorba de perisoare(carne curcan) cu un praz alaturi, fasole scazuta cu carnati(si o salata de varza acra), la cuptor am facut piftele cu carne(amestec) si dovlecel(maine fac piure si gata), acum se coace o tarta cu visine, am bagat si o painica la facut si gata.Tu ce faci?
Miruna...pesteeeeeeeeeyummy
crissa71 spune:
Babee:mama.......da ai facut nu gluma?!!!cum ai facut aia cu carne si dovlecel la cuptor?Si tarta?!!M-ai spart!!!
Tu gasesti ceva semipreparat..sau cand naiba le faci pe toate??!!
Eh...poate-s eu mai lenesa(desi nu stau toata ziua!), dar tot cred ca varsta e de vina!!Sau poate nu!?Sau mi se pare si ma misc de fapt in reluare!!
In fine..pofta buna la toata lumea...si cand aveti timp bagati aici retetele ca poate puturoasa de mine si-o gasi timp sa le faca!!!
doniro spune:
Si eu ma complexez toata cand aud ce minunatii gatesc unele fete... Eu nu ies din banalele mancaruri (pilaf, ciulama, tocanita, ciorbe etc). Azi i-am dat Dariei ciulama cu mamaliguta si dupa masa ii fac peste cu piure si un strop de mujdei, ca altfel nu papa. Pt noi am tocanita de ieri. Pana si cartoful ala pe care trebuie sa i-l fierb pt piure mi se pare complicat si ma ia o lene...... Sunt dusaaaaaaaaaa.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Babee spune:
Crissa singurele semipreparate la noi in casa sunt lasagna si niste cartofi cu condimente(ii iau congelati si ii bag la cuptor).In rest totul natural si sanatos.
Phillip a mancat doua castroane cu ciorba si putina fasole, Rebecca putina ciorba si multa fasole cu putin carnat.Eu din toate si pleznesc acum.
Piftelele mele sunt din carne tocata(amestec), ou, condimente, putina ceapa, verdeata si dovlecel ras(cam 500 grame carne si 400 grame dovlecel).Le fac si le pun pe hartie de pergament si le bag la cuptor(au gust diferit pentru ca nu sunt prajite dr poti incerca si in ulei pentru voi).Ai mei mananca foarte bine cu piure .
Tarta e simpla, aluat de pandispan la care pun mai tarziu si visine scurse bine.Iar painea o face masina ca nu stiu sa framant(nu ies azi din casa, am mancaruri la care trebuie paine si de-asta fac).
Babee spune:
Doniro ma crezi ca eu nu am facut niciodata ciulama?Nu ma topesc dupa gust si apoi sotul meu nu mananca sosuri albe(chiar daca pun boia dulce sa coloreze simte ca nu e ce trebuie).Si in plus al meu rar mananca un fel de mancare de 2 ori (astazi ciorba, maine ciorba va fi un chin pentru el), iar copiilor mei le plac mult supele si nu ciorbele.Phillip mananca la gradinita multe supe pasate(ca aici asa se fac, totul se paseaza nu sa pluteasca ceva).Dar nu fac cantitati mari, cat mancam la o masa , maxim de 2 ori.
La mine merge totul repede, prefer sa fac mancare decat sa calc de exemplu
Bysko spune:
Eu am ajuns la concluzia ca unele femei au in gene toata informatia necesara pentru a fi gospodine excelente- din pacate nu ma numar printre ele. Ma mai apuca si pe mine, dar rar si incerc sa-mi revin repede sa nu devina obisnuinta.
Sotul din dotare are acelasi defect- oricat de buna ar fi mancarea nu o mananca a doua zi nici mort. Asa ca o rezolv repede cu el: friptura plus garnitura- de preferinta cartofi prajiti si salata de varza proaspata. Ce dovlecei, praz, spanac, orez si altele de genul? Ma mai apuca nervii pe soacra-mea ca numai din cauza ei este fi-su asa, dar apoi ma calmez, ca daca era unul care vroia in fiecare zi cate 3 feluri? Vrem ceva dulce? Ori cumparam ori face el clatite, tort cu mere, crema de zahar ars.
In schimb ador sa fac cocaturi traditionale- bagajul genetic probabil