PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Asa deci, sa fiu fericita ca doarme mult. Ma gandeam eu... Mai ales ca peste cca o saptamana o sa imi iasa pe nas noptile nedormite... Prea ar fi frumos sa fie si bb2 la fel de cuminte ca Daria. Imi aduc aminte ca ea, mititica, de cand am venit de la maternitate noaptea era ceas: fix la 3 ore se trezea, papa si iar somn. Apoi dormea din ce in ce mai mult.
Acum doarme, eu am facut o tocanita pt noi si cand se trezeste ii fac niste mamaliguta cu branza si smantana. Am facut si o salata de fructe pt sufletul meu :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Valoarea leucocitelor la copii difera in functie de varsta, dar acum nu pot sa-ti spun sigur cat ar fi normalul pentru aprox. 1 an jumate. Dar am cautat pe faimosul google care te scoate din necaz si am gasit pg asta: http://www.emedicine.com/ped/topic1303.htm , unde sunt trecute val normale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Au mai aprut mamici din vacanta prelugita.bine ati revenit!
babee,super ca ai dormit asa mult.
doniro,ce copil model.Al meu dormea mai mult inainte,dar cum adoarme pe la 22,desi stam cu el de la 21.La 7.30-8 e in picioare.Bun si asa.se poate si mai rau...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bun gasit tuturor!

La noi e agitatie mare, de cand cu zapada asta, socrilor mei li s-a anulat zborul de ieri si sunt reprogramti pentru marti, i-a dat peste cap ca trebuiau sa fie la serviciu, cumnatul meu la facultate, prietena lui la fel. Au inghetat ieri in aeroport pana i-a anuntat. Noi ne bucuram ca au mai ramas ca ni se parea prea putin cat au stat la noi.
Fii-mea e foarte rasfatata, maraie la bunica-sa nu sta sa o pupe sau sa o ia in brate, nu stiu ce are, e toata ziua dupa mine "mama-mama", numai de la mine mananca, doar pe ta-su ce-l mai iubeste din cand in cand. Probabil pentru ca multa lume in casa se comporta asa. Cu prietena cumnatului meu e foarte prietenoasa, se joaca cu ea si se distreaza foarte bine.
Sabina imi pare rau ca Alex a fost asa bolnavioara, ce sa zic, se poate sa fie infectie urinara, fii-mea a avut in primavara dar am depistat-o intamplator, nu apucase sa faca febra, eu ii facem toate analizele ca sa depistez de la ce avea bubitele alea nasoale si uite asa am descoperit-o. Cu recoltatul eu am reusit atunci sa o pun pe olita si borcanul de recoltat inauntru olitei. Cu punga stiu ca si eu m-am chiunuit pentru ca nu ramanea nimic in ea. O varianta buna mi se pare cea pe care a descris-o Julax, eventual incerci sa fii pe faza cand se trezeste din somn dimineata, atunci sigur face.

Mada drum bun inapoi acasa si socrii mei tot pe 8 au zbor si au emotii mari.
Cristina have fun la schi!
Babee, stiu si eu ca insomniile dau batai de cap in ultima luna a sarcinii, ce sa zic, incearca sa asculti muzica de relaxare, poate te ajuta.
Doniro, fii fericita ca doarme Daria asa bine! Eu ti-as sugera sa o lasi sa doarma cat vrea, mai ales in timpul noptii.
Antonia e foarte mofturoasa la mancare in ultima vreme, la noi iaurtul e cah, branza de orice fel, grisul sau orezul cu lapte yuk si multe altele. Dar am rabdare, poate e doar o toana. Azi i-am facut o budinca yummy de dovlecei cu mozzarella pt ora 6 si am mancat-o eu. Ea a preferat o coaja de paine si putin croissant cu unt.

Pupam pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Ah Sabina, am uitat sa scriu ca si fii-mea are o mica umflatura la baza cefei, in partea dreapta, tot din nastere. Am intrebat 2 medici si mi-au spus ca nu e nici o problema, e ceva obisnuit la copii, sa il las in pace, in nici un caz sa palpez zilnic locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee eu pentru somn si stres luam in timpul sarcinii Ambra in concentratie D3 parca, trebuie sa verific. Nu iti imagina ca dormeam tun dar ma linistea si ma ajuta sa adorm. Eu am avut insomnii puternice la inceput de sarcina dupa nu am mai avut probleme dar luam Ambra ca sa nu ma enervez pe la birou.
Sabina eu stiu ca examenul de urina nu se face o saptamana dupa ce ai terminat cura de antibiotic. Altfel rezultatul ar fi irelevant dar mai verifica odata.

Va marturisesc solemn ca lui Alexei nu ii place zapada. Cand iesim si vede zapada vrea numai in brate sau zice bummm buuuummm sa ne urcam in masina. E clar nici la asta nu seamana cu mine.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Pe unde umblati fetelor? La sanius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Acum ne-am trezit.Tocmai ce-am luat micul dejun dar eu parca tot as mai fi dormit putin.
Am luat niste sare de baie cu levantica si mi-am facut de 2 seri baie calduta, am baut lapte mai mult inainte de culcare si uite ca de 2 nopti am reusit sa mai dorm.Or ca m-a ajuns prea tare oboseala ori...a functionat.

Miruna multumesc o sa intreb la farmacie.Dar cred ca de-abia luni, astazi nu ies din casa ca-s singurica si e un frig de pici.Maine e inchis asa ca luni dupa ce il duc pe Phillip la gradinita.S-a plictisit doar cu noi acasa, saptamana asta in fiecare dimineata ma intreba cand mergem la gradi.

Ma arunc in cratite ca sa stam maine fara griji daar mai arunc un ochi pe aici.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

La multi ani fetelor!
Bine v-am regasit!
Sabina:confirm si eu ce ti-au spus fetele..ii faci degeaba urina sau orice alta analiza acum sub antibiotic..trebuie sa treaca cel putin 7 zile!Nu-ti mai fa atatea griji(uite cine vorbeste!!!)..o sa fie bine...Sanatate multa multa!!
Doniro:ne bucuram ca esti inca cu noi!Si chair esti o fericita ca doarme atat..la noi e jale...o sa-ti prinda bine asta cand vine bb2.
Babee:naspa cu insomniile astea..lasa ca trec ele..mai ai un pic..!
Cristinico:sa-ti fie de bine!!
Bysko:te pupacim ca esti pe-acolo singurica...hai ca mai e un pic...

Fetelor chiar ca nici eu nu stiu ce sa-i mai gatesc...sunt ingrozita cand trebuie sa ma apuc in fiecare zi ...si am atatea retete...dar degeaba..ori le fac si nu-i plac..ori m-am saturat eu de gatit!!
In fine..vorba lui Babee.."ma duc sa ma bag in cratite.."ca tot trebuie sa gatim ceva nu?!!

Anasia iubito..pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Babee:scuze..vezi neuronul..!!??Nu te-am citat corect..deci rectific: "sa ma arunc in cratite.."

Sper ca acum e bine........

Mergi la inceput