PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
doniro spune:
Buna dimineata! In aceeasi formula, din fericire. Si azi am emotii ca e sotul plecat si sunt singura acasa (cu Daria, desigur) si sper sa nu ma apuce vreo nascare, ceva...
Emilia, si bagajul meu tot cam asta contine; mai am eu niste tampoane pt sani, sutien pt alaptat... cam atat.
Gina, ma bucur ca ti-au placut si tie pozele; Daria e vedeta in tot neamul meu si al sotului cu pozele in care e imbracata in tarancuta :)
nico, scuze de gafa; chiar nu am retinut ca esti deja gravi si dupa cum vorbeai, chiar nu am banuit. Pai atunci nu te mai stresa (eu vorbesc...). Eu nu am ajutor decat de la sot care se va ocupa cat de cat de Daria si voi incerca sa "convietuiesc" cateva saptamani la inceput cu mama, cu care nu prea ma inteleg, dar daca ma voi vedea nevoita... (ea sa se ocupe de mancare, curatenie etc). Dar asta e doar pe termen scurt, ca dupa aia tot pe mine pica toate... Cu dormitul nu imi fac probleme deloc, pt ca Daria doarme la ea in camera, iar pt bb2 punem patut chiar langa patul nostru sa fiu aproape si sigur nu o va trezi pe maimuta, care oricum doarme super bine.
Apropo de asta, fetelor, vroiam sa va intreb ceva; eu sunt un pic ingrijorata (sa nu radeti de mine) pt ca mi se pare ca Daria doarme prea mult... Deci se culca seara pe la 22, se trezeste dimineata tot la 10 (deci 12h de somn), iar in timpul zilei mai trage un somn de 3 ore (si asta pt ca o trezesc eu, ca ea ar dormi si mai mult)... Nu vi se pare mult??
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Bysko spune:
Stai linistita ca si Busra doarme cam la fel- am vb mai devreme la tel si doar ce se trezise pe la 10 si 10. Da cat e treaza isi scoate parleala
map spune:
'neta la mamicute,
Cristina io bavareza . Ajungeti si pe la München? daca da spune ca-ti trimit nr de tel si poate ne vedem. Cu Buli nu am reusit ca-a fost bolnavioara si nu a mai ajuns prin zona.
nico Robert n-a fost alaptat la san pentru ca nu a avut vacuta lapte. Si tot mamos pana peste cap este. El adoarme la ore normale pe la 20:30 maxim 21 dar cu mami musai. Stamamandoi sa adoarma ca tot trag nadejde ca se obisnuieste si cu sotul
Revin dupa ce doarme Robert, acum desfacem bradul
Monica 12+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Babee spune:
Am dormit 9 ore.Nu pot spune cat is de odihnita si parca as mai fi dormit putin.Am exilat una bucata sot langa copii si am facut turturi pana am adormit.
Cristinico daca voua va e bine, de ce nu?O viata aveti, frumoasa sa v-o faceti si cum vreti voi
Doniro las-o sa doarma cat vrea, va veni timpul cand nu va mai dormi atat.
Map noi nu putem desface bradul ca plange Phillip.Am convenit ieri sa amanam pana luni si cat e el la gradi la atac.Ca pana pe 9 e termenul de predare a brazilor.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Doniro iubito, cu dormitul prea mult, nu stiu daca sa iti scot limba sau sa ti-l trimit nitel pe Luca, cel intors cu cheita, care se frichine toata noaptea si alearga cat e ziua de lunga?
MissJJ spune:
Buna fetele!
Nico nu le-am zis nu au banuit vad ca nimic ca altfel ziceau mama a zis numai ca is ca jordan si eu m-am facut ca ploua tocmai ca sa evit discutiile, am vrut sarbatori linistite.
O sa le zicem ca si data trecuta daca nu mai tarziu cand suntem safe la distanta mare pe insula noastra.
Doniro fain ca doarme a mea are unele zile cand nici 40 de min nu doarme si e si maraita toata ziua dupa aia.
Gabriela si noi suntem cu plimbarile si balaceala, avem langa noi lee valley walk rezervatie pe malul unui rausor si abia astept sa se incalzeasca putin sa ne plimbam plus vrem sa ducem fata la o ferma sa vada animalutzele si le si poate mangaia. Speram sa ii placa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
katik spune:
sabina, eu stiu ca daca e fata sub antibiotic, degeaba ii faci orice fel de analize, mai ales culturi. nu iese nimik.trebuie sa treaca cel putin o saptamina fara nici un fel de antibiotic.
multa sanatate piersicutzei!
Piersicutze spune:
Katik si Bysko multumesc mult ptr informatii. Acum fata se simte bine, mananca foarte mult, probabil ca recupereaza. In schimb este foarte razgaiata, ne-a scos peri albi, mai ales seara la culcare.
Bysko imi poti spune te rog cat este maxima leucocitelor la copii? Stiam in jur de 11.000-12.000. Asa mi-a confirmat pediatra ei cat si pediatra de la camera de garda. Merci mlt.
Fetelor cum o pot face sa elimine toate mucozitatile. Aseara am reusit sa ii scot cu batul de la Vibrocil. De suflat nu o pot convinge sub nici o forma. Si inca ceva. Ea are in spatele urechii o umflatura si inca una la cap, ca un bob de mazare, pe ultima o are de cand s-a nascut. Trei doctori m-au asigurat ca ar fi normal, ca sunt nu stiu ce ganglioni. Dr de la camera de garda mi-a zis ca are faringo amigdalita si ca este plina de ganglioni. A mai patit cineva asa?
map spune:
Bysko si eu am descoperit de forate mult timp varianta cu iaurtul dar as vrea sa invete sa pape fiecare mancar asa cum este si de aceea ce ceva timp incerc sa nu-l mai pacalesc
Gabriela tiramisu cu visine este deja la friji, sper sa le placa maine si celorlalti.
doniro il trimit si pr Robert daca duci lipsa copilasi care nu fac nani mult.
Monica 12+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Piersicutze spune:
am facut si eu un fel de tiramisu de revelion, care a avut mare efect la public. va zic si voua, nu a fost mare filozofie. cred ca merge si cu fructe. am sa incerc data viitoare. am cumparat piscoturi le-am inmuiat in lapte cu cafea am pus un rand de piscoturi, un rand de frisca presarata cu cacao, alt rand de piscoturi inmuiate in lapte cu cafea ornate la final cu frisca presarata cu cioco. A fost mai bun dupa o zi dupa ce a stat la rece, si dupa ce s-a insiropat bine. Ma gandeam data viitoare sa fac cu ananas si mandarine si frisca. Iar piscoturile sa le insiropez cu suc de ananas.