PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Nu stiu ce se intampla cu netul asta, ca am scris multicel de vreo cateva ori si mi s-a inchis fara sa trimita nimic
In fine, o iau de la capat...

Babee, nu sunt bronzata ca eu nu prea stau cu moaca la soare sa nu fac riduri iar la schi am casca si okelaretzi deci m-as bronza pestritz
Abia astept Ischgl acum sapt viitoare si in martie again, hopefully
Uite in timp ce femei cu scaun la cap ca tine fac copii, altele ca mine fac muschi la picioare ...din micile bucurii ale vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Si altele manaca singure in fata calculatorului departe de familie( adica io).

In ceea ce priveste apendicita la copii am citit pe undeva ca apare dupa 2 ani(sper sa nu confund), ca stau singura cuc intr-un ap cu 4 camere la et 8 si nu am nici tv(deci s-ar putea sa-mi joace mintea feste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Doamna C nu stiu daca ma pot considera femeie cu scaun la cap sau nu.Tine de alegerea fiecareia ce face.Daca si eu as fi avut ca hobby ski-ul probabil si eu as fi preferat sa merg saptamanal.
Noua de exemplu ne place foarte mult sa iesim la aer curat, sa ne plimbam , uneori sa stam la soare, la piscine etc.

Brysko nu te muti pana la urma la Constanta?Ca eu asa am inteles ca te vei muta cu rezidentiatul acasa.Cat timp stai in Craiova(singura)?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Ba da, ma mut, dar probabil din februarie, ca birocratia ne omoara. Azi am luat acordul de la rectorat, maine ma prezint la indrumator si sper ca saptamana viitoare sa ajung la C-ta sa-mi depun toate actele- raspunsul vine la finalul lunii ianuarie. As pleca de maine acasa, dar sunt inchise drumurile; mi-a spus sotul ca-i prapad in C-ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Gabriela Robert s-a strambat tot la orezul meu cu legume desi era asa de gustos, ma temeam sa nu i-l pap eu pe tot. Pana la urma a luat cateva linguri dar mai incerc si maine ca mai are o portioara. Azi i-am facut cu carnita de pui si maine-i dau simplu sa vad daca papa asa. Mereu a refuzat orezul si de asta p perioada am si facut pauza de el. El mai mananca rosii dar varza nu-l vad mancand sincera sa fiu. Nici pe sarmale nu a vrut sa puna gura la Craciun, la carnea de sarmale care era amestec de vita si porc. Preferatele lui sunt piureul, supa cu galuste si supa crema de legume. De cand cu cozonacul vad ca-i cam place si acela. Ou fiert nici nu pune pe gura decat daca-i ascuns in piure sau te miri ce mancare, unt cu paine nu. Cremwursti ii plac la nebunie si mie nu-mi prea convine dar nu am ce face ii dau daca refuza restul. Nu tu cereale, nu gem pe paine. Macar papa bine iaurt ca de branza nu pre vrea sa auda. Dar ii dau sa pape cat vrea si cand ii se face foame mai nou ma ia de mana, ma duce la frigider si arata ca de acolo vrea. Si asa stiu ca-i este copilului fomica si ii dau sa papa, sa-l oblig nu are rost. A si azi mare eveniment a papat o banana intreaga odata, nu s-a mai intamplat pana acum.

Legat de insomnii si eu am nopti cand stau treaza cu orele. Si abia implinesc 13 saptamani d esarcina maine. Primele dpoua saptamni am dormit pe rupte ca apoi au si inceput insolniile. Si am avut si la Robert dar mai pe final. Acum si eu ma simt cam terminata, mosturoasa, sacaitoare si nesuferita rauuu si asta-i si pentru ca dorm ca naiba de saptamani bune

Bysko in ce zona stai in Craiova? Pe langa spitalul 1 sau la care spital lucrezi? Eu am stat in Craiova 5 ani in studentie, am stat in gazda i zona garii la o doamna cu care m-am inteles excelent si din aceasta cauza spre bucuria mea nu eram singurica. Din pacate colegele mele de facultate care eram pe acolo si cu care is in legatura au plecat acum la Bucuresti Ca sincer te puneam in legatura cu ele. Mai este pe acolo sora unei colege care este asistenta medicala si care intre timp a terminat o facultate legata de mediu. Daca esti chiar asa singurica pe acolo mai pot vorbi cu ea sa va intalniti. Poate reusesti sa te muti la Constanta curand.

Noapte bunasi somn usor

Monica 12+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Deci am retinut bine.Sa te muti cat mai repede si sa fii cu sotul tau si Busra.

Monica noi n-avem problema asta, mie-mi mananca si urechile.Oricum la noi in top sunt ciorbite si supe, tocanite de legume, orez, branzica cu mamaliga(ti-am mai spus parca).Sarmalele au fost cu amestec de porc si vita, ei mananca foarte bine sarmale de post(cu orez si ciuperci).
Acum Phillip mananca castravete si Rebecca urla sa ii mai dea si ei(si tocmai ce si-a baut laptele).Ficat le mai place mult si chiar le-am facut saptamana trecuta creier pane cu piure(mai iau ca le-a placut).

Inchid pravalia, incerc sa fac o baie cu levantica sa vedem ce-o iesi.
Nani bun tuturor!

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Monica esti foarte draguta, dar stau in casa si citesc, mai ales ca e cam frig afara. Stau in zona Lapus, chiar langa hotel Helin, iar spitalul e aproape- cel de infectioase, unde au sectia de pneumoftiziologie.
In ceea ce priveste mofturile la anumite feluri de mancare noi le rezolvam cu faimosul iaurtel- dupa ce bagi lingurita in orez, dar nu o umpli, o bagi repede si-n iaurtel(ca o "glazura") si-l primeste mai bine. La noi da mereu randament- prin urmare la orice masa cu posibile nazuri avem iaurt la indemana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

donirooooo ce proiectare????????? pai e deja pe drum, intru in 5 luni ha ha ha
iar de greu sunt sigura ca va fi greu, dar sa stim si noi de tine...
eu ma gandesc de pe acum cum o sa fac cu somnul copiilor??? sper sa fie mai intelegatoare bianca pana atunci.....sper si eu ce altceva sa fac
tu esti singura sau ai ajutor?
stai si tu linistita pe vremea asta, de unde mai ai putere sa iesi afara cu copilul??
sa stii ca si bianca la munte URLA pe sanie si radea toata lumea de noi ca nu au mai vazut copil care sa planga pe sanie.........asta pana la noi
si se sperie si de fulgi.

map si la noi la fel, doar cu mine vrea nani, i-am zis sotului ca pe bb2 il bag pe lapte praf in conditiile astea si e ffff simpatic cum incearca el sa o adoarma pe bia, de ex acum e aprox ora 23.00 si ea nu doarme,desi cu mine in 10 min e gata
de papa i-am facut macarica de dovlecei, paste cu unt, ciorbitze, piureuri dar nu se omoara dupa ele

miruna ce sa zic....am avut noroc, mama ii daduse o bucata de carne si ea se plimba prin casa cu ea in mana
cu carnea de porc socrii au insistat - vroiau si piftie sa ii dea, si sarmale....ma rog, asta e!

babee si mada nici eu nu dormeam dar ma uitam la tv, insa acum la bb3 e cam greu sa te prinda obosita, nu stiu c ce sfat sa iti dau

mada le-ai spus parintilor de sarcina pana la urma?

sabana sper sa nu fie nimic grav, si nu scoate fata afara pana nu e inzdravenita de tot....si noi tusim si avem mucisori ca a tinut-o tati dezbracata dupa baie mult timp ca cica se simtea ea bine, oooff offf

cristinico - cristinico ce viata monotona ai fatooooooti-am vazut barbatul in revista; de ce nu zici ca e ditamai stilistul sa ne ducem si noi la el ha?? vrei sa fii doar tu mumoasa???? have fun la ski, te pup
eu am fost de craciun la munte cu socrii si am plecat doar o ora sa fac injectia pt IR-uri si mi-a zis socrul sa nu plecam ca o blocam pe sotie sa faca o ciora de cartofi, in conditiile in care erau 4 persoane adumte, iar bianca se joaca singura si el nu facea nimik...........fericitooooo!!!!!!
stii ceva de pediatra noastra? mie nu mai imi raspunde la tel si jur ca am fost ok de fiecare data cu ea, la rog 1 mil consultati; si mergeam noi la ea, si nu la cabinet....
cat despre femei cu scaun la cap, eu as zice ca fac bebe doi ca sa ne fie la toti bine mai tarziu, si sa scap , targ acum ce trag dar pe urma mergem cu totii peste tot, le facem program comun, etc
deci tot cu scaun la cap reiese, si eu care credeam ca e egoism
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

ce mai mesaj am scris fetelor, ca sa apuc si eu sa scriu
e cam in graba si pt fiecare cate ceva; scuzati dar prefer sa va scriu asa cumpot cand reusesc
va pup pe toate
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Neata la livada!

Bysko, pup fata pe sufletel sa treaca perioada asta grea mai repede. Oricum, tot respectu' si jos palaria pt cum te chinui tu acolo sa faci ceva tare!
Adelutzo, esti mortala fata.... daca asa ies si copiii aia nebunatici ca tine ....fff tare
Pai am zis fata ca sotzu e stilist, de reviste nu am zis ca sa nu para ca ma laud...ca a tot aparut in diverse reviste, la una chiar are colaborare permanenta
Map si Babee, pupam gagicile Tiroliene AMR cateva zile si veniiiiim si nooooi
Babee, incep sa ma gandesc serios ca treaba asta cu schiul a devenit buba la cap mai degraba decat hobby, chiar vorbeam cu sotu aseara ca ne trezeam la 7 la munte, la 8 eram la cabina, parca plecam la serviciu, disperare nu gluma

Mergi la inceput