PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 2
Piersicutze spune:
Bun gasit in Noul An!!!
Alex se simte mai bine. E inca sub antibiotic, dar e bine. Sper sa ramana asa. Azi trebuia sa ii mai ducem o proba de urina, dar pe zapada asta nu am avut cums a plecam. A incercat Silvius a iasa din curte, dar nu a avut succes. Noi mai avem si turisti blocati in Bulgaria de ieri de la ora 2. Incercam fara succes sa ii scoatem de acolo. Nu stiu ce o fi pana la urma. Am mari emotii cu ei.
Babee, Emilia si Doniro va tinem pumnii si incepem galeria.
Voiam sa va mai povestesc ceva, dar m-am ramolit. Revin, cand imi aduc aminte. Deh batranetile
Babee spune:
Mada pai si eu stau cu Ipod-ul atarnat dar tot nu vine somnul.Am baut si lapte caldut, si ceai de tei-cica linisteste- si serios ca as incerca ceva ca mi-e sa nu dau in altele.
Tinem pumnii sa plecati pe 8 si sa ne povestesti de-acasa reactiile parintilor
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Piersicutze spune:
Gata mi-am amintit. Alex a stat de Revelion pana in jur de 12.30. A fost foarte fericita de artificii. A pocnit si ta-su in curte si ea a ramas cu impresia, ca tati a crettoate artificiile. Arata spre cer si zicea tata "poc poc poc". A fost tare nostima.
Imi parerau, ca e inca in convalescenta si nu pot scoate un pic la zapada. Mi-e frica sa nu risc iar ceva.
Cum ii pot recolta urina in punguta? La spital nu a stat. Am incercat sa ii prind in pampers, dar s-a scurs pe partea cealalta. Poate ma ajutati cu vreo sugestie. Cam trebuie sa ducem proba la laborator, dar am amanat azi din cauza zapezii mari. Nu aveam cum sa iesim deloc din curte. Abia am putut merge pe jos pana la colt. E zapada pana la genunchi.
Babee spune:
Sabina inca mai trageti cu Alex.La noi exista niste pungute speciale cu putin adeziv care se lipesc .La Phillip mi-a fost mereu usor, la Rebecca se deplaseaza si cam greu am reusit.Dar la spital cand am fost cu Phillip anul trecut era o fetita careia nu puteau sub nici o forma sa ii recolteze urina si i-au dat o olita.Probabil au dezinfectat-o inainte, dar eu as zice daca ai olita sa pui o punga si poate face asa.Si continutul sa il scoti cu o seringa(eu asa transportam la analiza urina, in seringa sterila).
Piersicutze spune:
Babee asa ne-a dat si noua punguta cu adeziv, dar imi este imposibil sa i-o pun si daca reusesc si face, se scurge pe partea cealalta. Nu o pot tine numa cu punga, ca se zbate ca nu stiu ce. Ne-a dat si noua seringa sterila in care sa punem apoi. Mi se pare un circ intreg. La olita nici nu face, nici nu vrea sa o vada in ochi. Trebuie sa ii recoltam, sa excludem si posibilitatea unei infectii urinare. Tot are infectie mare in organism, 16.000 de albe si nu stim de ce natura este infectia. Eu deja sunt cu nervii la pamant si imi trec toate relele prin cap. As vrea sa ma duc la o clinica privata sa ii faca toate analizele de la A la Z. Sa stiu si eu o data ce are. La 2 saptamani imi face febra. Nu vad ce legatura ar putea avea infectia urinara cu rosu in gat. Streptococ nu are in gat. Are burtica parca mereu balonata, ori e incapul meu. De multe ori are extremitatile reci. O prietena imi sugera sa nu fie apendicita, dar ma gandesc ca atunci nu ar fi scazut febra sub antibiotic. In plus la apendicita voma este ultima faza inainte de peritonita.
Babee spune:
Sabina pentru linistea ta fa-i analize amanunite.Mai bine sa stii din timp, poate e ceva ascuns.Nu vreau sa te sperii, doar sa fii tu linistita
julax spune:
Piersicutze si eu am stricat vreo 23 pungute din alea speciale de recoltat urina ca se dezlipea.Pana la urma m-am trezit dimineata si am asteptat vreo jumatate de ora(l-am lasat fara pampers)si cand a inceput sa fac am pus repede in punguta si gata.si ar fi trebuit sa fie mai usor,ca e baiat,dar..
Babee,ma gandesc ca nu ar fi asa indicat vreun somnifer.ai incercat cu o muzica relaxanta,lapte cald cu miere inainte de culcare?
Si la noi a nins mult,azi a iesit sotul cu alex 20 de minute,ca erau -10 grade si nu am riscat mai mult(eu am iesit 5 minute de am intins niste hainute si am inghetat).Doniro,sper ca nu vei naste chiar in sear asta.Sau daca va fi asa sa se rezolve cu dezapezitul.are grija Doamne Doamne sa fie bine
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Piersicutze,3 pungute vroiam sa scriuIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Cristina_Ioana spune:
Pup si la multi ani!
Am aterizat si noi de la munte, am stat ceva, am schiat la greu, plimbat prin parc, jucat, pationoar si dezmatz total, ne-a priit tare
De rev am dormit ca ursii, pt ca eram rupti de la schi
Vineri plecam in Austria tot la schi, dar nu vreau sa va mai plictisesc cu detalii off-topic d-astea, va pupacesc tare si mai intru zilele astea inainte sa plec
Babee spune:
Julax ma gandeam ca poate exista ceva homeopat-ca sa dorm.Muzica, lapte caldut, ceai de tei, aer curat deja nu mai stiu ce sa mai fac.Vine noaptea...deja disper
Doamna C inseamna ca esti deja bronzata.Te gasesc la o cafea, da?