Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut, am dormit si noi pranz, m-am odihnit si eu si acum tre sa ma simt sa ma apuc de treaba ca madam menajera nu va veni maine ca nu are cum si oricum cica are gripa si nu vreau sa agravez copiii. Dar sunt disperata, mama e la spital, a facut o hemoragie ciudata, ii curge sange pe nas si pe gura, aia nu stiu ce are, tensiunea e mare, iar ea nu vrea sa se interneze. Halal inceput de an!

Andrei a reinceput sa tuseasca, am vorbit mai devreme cu Urmy, si cred ca va trebui maine sa facem un efort pe orice vreme sa il duc sa il asculte si pe el. In rest e haios foc, apuca din ce in ce mai bine, sa ma invat minte sa il mai ponegresc. Vrea sa apuce pampers, azi si-a prins putzulica din greseala si s-a speriat. Isi duce mainile la ochi cand aprind lumina in camera si nu este intamplare, il observ de cateva zile. Iar ieri a descoperit Alex ca jucariile alea atarnate sub care il asez se pot da si mai jos - pana acum nu ajungea la ele si nici macar nu incerca sa intinda mana catre ele. Ei bine, cand au ajuns mai jos s-a infpit direct in ele si le-a apucat.

Offf, nu imi arde de nimic, nu am ce face cu copiii ca m-as fi dus sa vad ce e cu mama.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

LA MULTI ANI 2008!!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ce frumos e afara.....nu dati cu pietre, mie imi place iarna, iar zapada de afara imi aduce aminte de copilaria mea, unde aveam zapada an de an, nu concepeam Craciun fara zapada....of ce frumos era....hihi melancolica mai sunt azi.Iarna din Buc.....e blocata masina,sunt bolocata in casa, la caldura.......dar tot imi place ca e alb.

Eu am vrut sa-l scot pe bebe afara, pana la coltul blocului si inapoi, sa i-a putin aer, dar a inceput iar sa ninga cand s-a trezit el.

Noi avem o alta problemuta, ori eu nu mai am rabdare, ori nu are nici un efect siropul, dar bebeul meu tot nu face kk singur, numai ajutatla 2 sau 3 zile(mai mult nu l-am lasat), face parturi la greu, dar atat, cred ca ii dau sirop de vreo 2 saptamani....of si il uraste, cand ma apropii cu seringa, strange buzele si alerg dupa el pana reusesc sa-l pacalesc.Ma intreb ce ma fac cand o sa incep diversificarea, daca de acum face figuri, daca nu o sa-i placa gustul am pusooooooo.

Gata ma cheama datoria......

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Violeta pai e vesela face PP si kk destul de mult zic eu, de supt suge atat cat vrea ca strange gurita la un moment dat si nu mai vrea desi eu mai am lapte. A mea s-a nascut mai micuta 2700 si la 4 luni aveam doar 5600, deci ea nu prea isi poate permite sa stagneze totusi.Bine ca nu e prea lungana avem 60cm nu pot spune ca arata rau, dar parca creste prea incet in ultima luna a luat 400g si a crescut doar un cm, poate 2 max ca nu prea sta la masurat. Sa vad si eu ce va fi, parca am o frica sa o cantaresc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vivela

Fetelor, scuze ca ma bag in clubul vostru. Poate ca ati fost prinse cu sarbatorile, dar v-as ruga sa observati ca au aparut printre noi "clopotei si globulete" (de noiembrie-decembrie). Predati-le stafeta frumos, sa se simta bine aici .
Scuze daca a fost inoportuna interventia mea (sau poate ati facut-o si eu n-am vazut ), dar cand a fost cazul sa trecem si noi in clubul scutecelor, am primit de la inaintasele noastre stafeta. A fost foarte emotionant .

In al doilea rand, LA MULTI ANI si numai bucurii in noul an si sanatate multa puiutilor vostri.

O mamica de strumf de iulie-august 2007.

Gabi, mami de bubulush Davidush (02.09.07)

Nu-i bai ca te bagi in clubul nostru... Nu inteleg de ce nu ai facut-o mai devreme, avand in vedere ca esti posesoarea unui papanash in toata regula. Orisicum, sa-ti traiasca strumful!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Uffff, am facut pe drumarul vreo 2 ore ca sa scot masina din zapada. Era inzapezita pana la geamuri plus juma de metru pe ea. Si nesimtitii astia cu deszapezitul arunca zapada pe margine in loc sa o ia de acolo asa cum se intampla in tari civilizate. Si colac peste pupaza, iese un mos la geam cand incercam sa imi fac drum pana la masina si incepe sa urle ca sa nu arunc zapada de pe masina pe trotuar (si eu nici macar nu ajunsesem la masina ). Dupa mos, iese o baba care tipa ca sa nu arunc zapada in gradina, sa o las pe trotuar sa o ia 'astia'. Eu o intreb: care 'astia'? Nu stiti ca in fiecare an tot in gradina ajunge pt ca nu o ia nimeni? Asa ca am lopatit sa curat masina si i-am lasat in prostia lor si cu zapada acolo unde era, pe trotuar.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, e un dragalas, nu pare deloc nemultumit, poate ti-ai dat tu seama dupa sunete.

Ligeea, e mortal baiatul tau, nici eu nu imi fac griji de Alex, oricum ea s-ar plange si ar povesti tot. Dar cu bebelusii e tare greu sa vezi cand e ceva in neregula. Totusi poti sa intuiesti dupa reactia lor la bona sau la activitatile zilnice, vezi patania lui Andries cu mancarea.

Carpatina, multam de sms, nu am apucat sa raspund, ca eram necajita de mama. Masina de spalat nu am nici acum, nici pe Loredana aia de zicea berbantul. Daca ma intrebi daca ma fac eu firma de mutat ca tot am experienta, nu prea pot ca nu am cu cine sa las copiii, deh, sunt in concediu de maternitate.

Violeta, sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos. Nu stiu ce sa zic, eu am diversificat fata de la 4 luni cu suc si a fost ok, daca ar ajuta pentru digestie si tranzit cred ca merge putin suc. Nu ii inlocui masa, eventual 30 ml suc si apoi bibe ar fi ok.

Bebeka, nu ar trebui insistat, nici sters inauntru. E suficient ca dai cu apa, si ai grja cand stergi cu servetele umede ca e posibil sa usture.

Tomasa, Andrei a facut o criza ca de colici acum cateva zile, partzaia la greu si se strangea de burta.

Urmy, multa sanatate puiului, si tie bravo ca ai insistat.

Sim, norocul lor ca esti o dulce, eu le dadeam imediat trimitere in arborele genealogic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by bebeka

Am si eu o intrebare pentru mamicile de fete:la pasarica atunci cand o spal trebuie insistat !Pt ca a mea are ceva alb pe acolo si cred ca nu o spal eu bine dar nu stiu daca trebuie insistat pana la ultima cuta...

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Eu am intrebat-o pe moasa, si ea mi-a raspuns ca nu trebuie insistat - e flora normala, trebuie indepartat doar kk.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Gema, stai linistita ca n-ai scapat... Ti-am ”filmat” mesajul cu greseli... Sa-ti spun o poezie, care te va ajuta pe viitor...
”Noi si voi c-un singur i, niciodata doi de i
Deci, nostri si vostri, nu se scriu in niciun caz cu doi de i. Ti-am fost de ajutor? Ma bucur!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana ca nasol cu mama ta, Doamne ajuta sa nu fie nimic grav, pe vremea asta totusi era mai bine internata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput