Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
bebeka spune:
Sabina sa stii ca stari de care te plangi am si eu.Eu dorm toata noaptea de aproape 2 luni si tot ma simt obosita de parca m-a batut cineva.Asa ca am trecut pe elevit 1 pe zi uneori si un magneziu si calciu.
Ma simt mai bine si mi-a mai disparut oboseala cronica pe care o simteam.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile de fete:la pasarica atunci cand o spal trebuie insistat !Pt ca a mea are ceva alb pe acolo si cred ca nu o spal eu bine dar nu stiu daca trebuie insistat pana la ultima cuta...
myral spune:
Mandarinutza da eu intrebam de greutatea Antoniei ca e nascuta in aceeasi zi cu a mea. Vad ca si ea a luat mai putin in ultima luna, asa si a mea dar noi suntem mult mai mici. Si eu am cantarit-o inainte de kk pe a mea ca sa-mi mentin moralul ridicat, m-a mai speriat si Violeta eu nu stiu ce as face daca nu ar mai lua in greutate ca si asa suntem mici. Sabina eu as avea maaaare nevoie de trucurile alea ca a mea e mofturoasa de acum, sa vedem ce va fi si la diversificare.Am vazut ca s-au deschis aeroporturile, sper ca Nana a putut pleca.Eu tot singurica fara sot dar multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi ca asta e cel mai important.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
tomasa spune:
Bebeka si a mea are colici. Si nu a avut ca nou-nascut, eu nu mai inteleg nimic.
Sabina, tu iti explici cumva crizele astea decoliceala la 3 luni si? Nu e ciudat? Si se screme la san si se inroseste...n-a facut asa pana acum. Ce o mai fi si asta? Ca lapte am destul, e grasa si frumoasa, ii fac si pauze de eructat si tot un chin e masa pt. ea. Ma gandesc ca poate ofi laptele mai gras de la mancarea asta de sarbatori...alta idee nu-mi vine. Poate stii tu ceva.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
In alta ordine de idei, stiti careva cum e cu concediul ala de risc maternal? Ca in curand imi expira cele 126 de zile si parca as mai trage de bani, nu-mi vine sa stau inca pe cei 6 milioane.
Daca v-ati luat careva, as fi foarte recunoascatoare sa-mi spuneti care e procedura exacta.
alina.clau spune:
LA MULTI ANI!
UN 2008 PLIN DE REALIZARI,IMPLINIRI SI MULTA,MULTA SANATATE!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
urmychance spune:
quote:
Originally posted by bebeka
In alta ordine de idei,pe 31 seara ma plangeam aici ciu avea sa ma asculte ca sotul meu e la munca si ca trebuia sa stea
pana la 2 noaptea desi initial stia ca are program intre 2-8 seara.
Pe la 11,30 fata era in pat, eu asijderea,pocnituri pe afara ,la televizor il vedeam pe Base si-l sun pe sot sa apuc sa-i spun la multi ani ca ma gandeam ca se blocheaza liniile.Imi raspunde ii zic alea alea si inchid.
La un moment dat ma duc sa iau o para din buc si mestecam alene uitandu-ma la tv.Ei si in momentul cand a inceput numaratoarea aud cheia in usa si exact cand base zicea 4,3,2,1 intra sotul in casa.Va dati seama ca i-am sarit in brate ca un catel si l-am pupat iar anul nou nu m-a prins nici cu bani in san ,nici cu chiloti rosii dar cu sotul meu in brate care mi-a facut cea mai mare surpriza a sfarsitului si inceputului de an.
Fie-mii ii pusesem un prosop impaturit pe ureche sa n-o trezeasca pocnitorile;de unde a dormit bustean pana dimineata.
ce frumos! BRAVO. Imi inhipui ce bucurie si ce emotie a fost in sufletul tau. La multi ani.
Ligeea....ce haios si destept este baiatul tau.
Noi suntem mai bine. Adica Tudor e la fel, dar sunt eu mai linistita. Au venit cei de la Medicover acasa si l-au aspirat, dar mai impt decat asta este faptul ca l-au vazut si l-au analizat f. atent.
Tudor a dat-o on bronsiolota si are rosu in gat in continuare. Mergem pe acelasi tratament + batista bebelusului + aerosoli. Si sambata ne prezentam la control. Ce ma bucur ca am fost tare pe pozitie si mi-au venit medici acasa...era dreptul meu si daca nu veneau acum cand e Tudor bolnav, atunci cand...? Ca doar nu ii puneam pe drumuri sa imi admire baiatul.
violetan spune:
Myral, n-am vrut sa te sperii. Dr mea zice ca se intampla sa nu ia in greutate. Si ca daca e vesel si pare bine in general, nu e o problema, dar eu sigur ca-mi fac griji:(. Cat are bb?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
tomasa spune:
Carpatina, iti multumesc, probabil asa vom face pt. ca altfel imi va fi greu cu 2 copii atat de mici. E de prisos sa-ti spun ca eu nici diferenta cu/fara masina de splat vase nu o pot face..., dar sunt convinsa ca este o diferenta si inca mare. Chiar ma uitam ca mi-ar trebui o manichiura.
Pui poze de la Botez? Si cu tine daca se poate, eu n-am vazut nici o poza de a ta. Macar asa, daca in realitate nu ne cunoastem.
Mandarinutza, groaznica patania de la pensiune. Slava Domnului ca este bine sora ta si toti ai tai.
myral spune:
Tomasa, brrrr asa a avut a mea colici la san, nu numai ca se strangea dar mai si plangea, ma plimbam cu ea prin casa ca sa suga si crede-ma ca numai ce trebuia incercam sa mananc. Lapte si la mine era ca atunci cand curgea mai tare si ea facea mai urat. La noi au incetat pe la 3 luni si putin cu toate ca si acum mai da din maini si picioare cand suge, dar macar nu mai plange.Bebeka si a mea are alb pe acolo dar nu am insistat deloc cu spalatul, in spital mi-au zis sa nu curat.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)