Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

sunt nemultumit.......
http://good-times.webshots.com/photo/2170990300101313810UVnMOk

http://good-times.webshots.com/photo/2428613250101313810NHFCFy

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

si la noi e o zapada , a ,,lopetit sotul cu paznicul toata dimineata . Acum muta de pe balcon un mare dulap-e mai mare decat gaura de dulap si trebuie rectificat asa ca l-am depozitat pana pe 7 cand vin sa-l ia pe un balcon bine impachetat . Dar azi de dimineata nu se mai vedea de zapada asa ca -l mutam -si e un munte de dulap din lemn de cires .

Nu stiu ce sa mai zic cu bonele , am oprietean care are bona interna si e mai buna ca mama si soacra-mea la un loc , e ardeleanca si gateste , are grija de fetite , face si cate ceva prin casa -mai vine si menajera .

Credeti ca ar fi mai bine ,,interna ? Pe mine nu m-ar deranja ca nu ne intersectam prin casa si cred ca as avea-o mai usor in vizor . Oricum am camere si in casa si afara dar ce poti sa stii , daca ia bebeul si-l baga in baie ?
Cred ca e o mare doza de subiectivism dar mie bonele nu-mi inspira deloc incredere .
In fine, am sa incerc si vedem ce iese . Beleua e ca maica-mea cu toata bunavointa o are acum pe bunica mea care va avea nevoie de cel putin2-3 luni de fizioterapie si gimnastica asa ca nu are cum sa ma mai ajute si cu asta mic .Si numai la gandul ca l-ar teroriza cineva ...siti cum sunt bebeii -zambareti, grasunei si lipiciosi , cum o putea cineva sa-i persecute habar n-am , cred ca nu sunt normale

In privinta celui mare nu-mi fac griji, nu s-a nascut bona care sa-l persecute sau sa-l faca sa faca ce nu vrea el-mi-a zis ieri ca ,,nimeni nu poate sa oblige pe altcineva sa faca ceva daca nu vrea- ca nu e drept asa ,asta daca ar trai in Finlanda sau in tarile alea cu linie de tel pt. copii maltratati ar suna non-stop . M-a mai intrebat si care sunt ,,drepturile copilului ca prea are multe de facut si ca el de ce nu are week-end in care sa nu ,,munceasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani! Sa fim sanatosi si sa ne bucuram unii de altii!

Noi am ramas singurele.. "baietii" au luat-o la picior azi dis de dimineata.. Asa ca azi mi-am propus sa stau in motul patului... suntem obosite de cate drumuri si vizite am facut..

Tomasa.. cred ca nu exista "investitie" mai buna la mutare decat o firma de mutat. Poate pare un lux.. dar e asa de binee... E cam cum e cu masina de spalat vase... btw, Roxana, n-ai asa ceva?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna ziua, fetelor si la multi ani sanatosi si fericiti!!
Incerc si la voi, la sept-oct, pt ca pt mine e f important. Poate ma puteti ajuta voi cu un raspuns.
Bebe al meu e nascut pe 15 august, deci are 4 luni jumate. Are 6.800 kg de pe 15 decembrie, adica de cand a implinit 4 luni, iar de atunci pana acum nu a mai luat nimic. Il cantaresc in general de 2 ori/luna.
Papa numai lapitik de la mami cand sunt acasa, iar cand merg la birou las bonei in bibe lapte tot de la mami. Altceva nu papa, rar mai bea ceiutz cand trebuie sa ia fier sau mai stiu eu ce altceva.
Problema mea e urmatoarea: am inceput sa-i dau lui bebika fier, la indicatia dr de familie, dar bebe e oricum constipat, saracutzul si face kk o data la 3-4 zile si atunci cu ajutor: debridat sau supozitor cu glicerina. Dr de familie mi-a zis sa incep sa-i dau suc de morcov sau de mar, ca fierul constipa si mai rau. Eu aveam de gand sa incep sucul abia pe 15 ianuarie. Voi ce ziceti?

Pupici mamicilor si bebeilor si multumesc cui are timp sa raspunda.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina

Violeta, eu in locul tau as intrerupe fierul pana incep diversificarea. Greutatea e relativa, are destul kile ca sa aiba dreptul sa stagnezse nitel.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Pupici si de la noi!
Tomasa mare dreptate ai avut: are colici rebecuta.Ieri am fost in vizita si a tras frate o repriza de plans cum n-a plans decat cand a scos-o din burta.
Ea nu prea a avut probleme pana acum avea cate o basinuta se scremea un pic dar nu a plans niciodata asa ca ieri.De abia s-a potolit nici tata n-o voia tipa cu laptele in gurita.
Azi pe la doua am scos-o afara si pe la trei s-a trezit plangand dar apoi a adormit la loc.Ooff!
Nu a mai regurgitat decat f.puti ieri si azi aproape nesemnificativ deci si debridatul isi face cred,efectul.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Sabina, multumesc mult pt raspuns. Nu stiu ce sa fac, pt ca bebe avea hemoglobina cam mica atunci cand i-am facut analizele (pe la 2 luni si ceva) si mi-a zis dr ca e important sa ii dau fierul :( Hemoglobina cam mica inseamna vreo 10,4 daca nu ma insel...Uffff, tare greu sa iei o deicizie cand e vorba de bblika!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

In alta ordine de idei,pe 31 seara ma plangeam aici ciu avea sa ma asculte ca sotul meu e la munca si ca trebuia sa stea
pana la 2 noaptea desi initial stia ca are program intre 2-8 seara.
Pe la 11,30 fata era in pat, eu asijderea,pocnituri pe afara ,la televizor il vedeam pe Base si-l sun pe sot sa apuc sa-i spun la multi ani ca ma gandeam ca se blocheaza liniile.Imi raspunde ii zic alea alea si inchid.
La un moment dat ma duc sa iau o para din buc si mestecam alene uitandu-ma la tv.Ei si in momentul cand a inceput numaratoarea aud cheia in usa si exact cand base zicea 4,3,2,1 intra sotul in casa.Va dati seama ca i-am sarit in brate ca un catel si l-am pupat iar anul nou nu m-a prins nici cu bani in san ,nici cu chiloti rosii dar cu sotul meu in brate care mi-a facut cea mai mare surpriza a sfarsitului si inceputului de an.
Fie-mii ii pusesem un prosop impaturit pe ureche sa n-o trezeasca pocnitorile;de unde a dormit bustean pana dimineata.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

violeta....greu. dar mar si morcov camconstipa. pe cea mare a mea au constipat-o . poATE SUPA DE LEGUME?

scuze caps.
siropel baby lass cica ar fi f bun.

bebeka, ce frumos si romantic!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, da, cred ca e o idee mai buna supica de legume...o sa vad, m-oi descurca eu. Important e sa fim sanatosi.
Pupicei la toata lumea!

Mergi la inceput