Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
valentina_22 spune:
La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul de toate,poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc,poate toate la un loc. LA MULTI ANI , 2008!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
isabeluta spune:
Un lemn trozneste in centrala, pe termopane e gheata-afara, printre nameti cu disel 4 ori 4 colindatorii sperie tot satu`!
LA MULTI ANI CU SANATATE MULTA MULTA MULTA!
Si anul care vine sa fie la fel de minunat si chiar mai mult decat cel ce a trecut!
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
amar spune:
Din Germania va dorim si noi Ein Neues Gutes Jahr und Ein Gutes Rutsch in 2008, fie ca Anul Nou sa fie asa cum v-il doriti, c sanatate si bucurii, multumire suflleteasca , pace si liniste, alaturi de dulceturile si papanasii care au venit pe lume in 2007, alaturi de soti , ceilalti copii si familii...
Anul 2007 a fost un an f. bun pentru noi, a fost un an binecuvantat si a fost binecuvantate de Dumnezeu cu copii frumosi, papaciosi si sanatosi, cu mici exceptii..
Noi nu am mai intrat de mult dar suntem bine , sanatosi si bucurosi cu totii sa intampinam noul an.Nu in ultimul rand doresc sa va multumesc pentru ca existati, ca ati fost si sunteti un bun suport moral pentru toata lumea si o sursa de informatii si experienta de viata inepuizabila...sa ramaneti mereu asa..
LA MULTI ANI!!!!!
Va imbratisam cu drag
sim_stoian spune:
Mai sunt si eu pe aici. Stefan doarme, dar bubuie rau pe afara pocnitorile si mi-e teama ca o sa se trezeasca. Vecinii ma supara iar si eu bantui pe net. E primul revelion pe care il petrec pe net .
Fetelor, va multumesc pt ca existati si am avut sansa sa fiu alaturi de voi in ultimul an
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
myral spune:
Bine ca unii bebei mai si dorm, pe mine cred ca o sa ma gaseasca anul nou alaptand Micuta mea nu stie ca-i revelion.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Nana un gand bun pt voi, iar in anul care vine sa fiti sanatosi si fericiti.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
LoredanaG spune:
La multi ani cu sanatate si multe bucurii alaturi de frumosii copii ai odiseei noastre si alaturi de cei dragi!Va multumesc pentru ca existati.Cu mult drag Loredana si Antonia-Theodora.
LA MULTI ANI 2008!
myral spune:
Noi ne-am imbracat frumos (cu pijamalele noi) si asteptam sa ciocnim un pahar ca sa fim vesele tot anul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
ramonaiani spune:
Myral ma alatur! Nici a mea nu vrea sa doarma
O fi asa "fresh" ca a baut mami cola toata ziua ??
Eliza (06.09.07)
myral spune:
Ramona a mea e fresh de obicei la ora astaAm vazut video cu Eliza, f frumoase.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)