Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
prisi spune:
buna si de la noi
in primul rand multa sanatate lui bb Andrei , iar pentru Nana si multa putere sa treceti cu bine si peste asta
Urmy si noi am facut mucegai de la termopane si avem peretii izolati cu polistiren si tot se face, am scapat de el cum au zis fetele cu spray antimucegai, dar ca precautie, nu usca rufe in casa, iar la ceresit au un dezumidificator cu pastile de sare care mai reduce umezeala, sau pe aerul conditionat mai este o functie de dezumidificare
multa sanatate lui Tudor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu am pregatit masa si astept putinii mei musafiri sa vina din clipa in clipa, asa ca va doresc
Un an nou plin de bucurii si impliniri ala turi de cei dragi
va pup si va doresc distractie placuta
La multi ani!
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
ramonaiani spune:
Uram si noi La Multi Ani mamicilor, taticilor si bebicilor. Sa aveti (avem) parte numai de bucurii, sanatate multa si succese plenare.
Pentru cei care inca mai bantuie pe forum, .. m-a chinuit talentul astazi si am facut un filmuletz:
http://good-times.webshots.com/album/561950389ytHdLE
Eliza (06.09.07)
Andries spune:
La Multi Ani!!
Un an nou 2008 de o mie de ori mai bun decat 2007!
Sa fiti sanatosi, sanatoase, sa aveti parte de dragoste si de noroc!!
Intru si eu pe ultima suta de metri din 2007, am citit ce de pregatiri ati facut, mama, mama...eu sunt codasa codaselor, eu am "pregatit" acum 30 de minute niste platouri cu mezel asa...mai fin, o salata de peste, legume, fructe, tort am facut acum doua zile, sarmale a prestat bunica, sampanie am vreo trei feluri plus bauturi...concluzia este ca ma asteapta un 2008 cu mancare calda doar primita de la rude, in rest sandvisuri si salate
Si la mine in casa este un mega balamuc, neaspirat, nesters praful, jucarii peste tot, haine necalcate, haine murdare in masina, haine la uscat in uscatorie dar ce conteaza? Suntem sanatosi si fericiti, eu una cel putin sunt atat de fericita cum n-am crezut ca pot fi, am reusit, am doi copii, URAAAAAAAA!!!!
Nu ratati Divertis pe antena...sunt de coma!!
Andries
Andries spune:
Urmy mucegaiul de la tine de sub geam ar putea sa ii dea o rinita alergica bebelusului, care nu are a face cu virozele.
Eu din pacate cred ca am ambii copii alergici. Mirciulix avea si el muci si il aspiram zilnic. De Craciun am fost la Busteni, ei bine, acolo, intr-o casa mai putin incalzita decat la mine, 4 zile n-a avut nici un muc. Nu se infunda. Cum am ajuns cu el in Bucuresti, acasa, au reaparut mucii, haraie asa... mai jos, exact cum spui tu. Mi-a venit sa urlu de draci, pentru ca stiu ce-am tras cu Victor, cum nu ieseam si nu ies nicaieri fara Claritine in geanta.
NU DA CU SPRAY pana nu te asiguri ca ai unde sa duci bebele cat timp se curata acolo peretele. Daca e o combinata cu alergie, sparyul ala ii face mai mult rau. Eu in casa nu folosesc aproape nici un fel de chimicale la curatenie, rar..cate-un pic de Mr. Proper, in rest apa, apa si iar apa.
Sanatate multa tie si familiei, odihniti-va cat de mult, aspira-l pe cel mic, ser in nas, aeriseste bine si sa speram ca-i trece.
Andries
Andries spune:
Sabinaaaaa....sanatate Sofiei si bafta lui Gheo sa nu ia de la sor-sa nici un virus!!
Andries
Andries spune:
Roxana esti gazda eroina cu doi copii mici si douazeci de invitati, chit ca ai comandat tratatia la restaurant. Sa ne spui daca ai fost multumita de mancare. Petrecere frumoasa!!
Tomasa, pai se poate, sa dormi?? No way...ce zici de-o ...partida cu husbandul? eu (aici e duamna aia care da din gene) vreau sa culc repede copiii sa-mi pot incepe anul 2008 corespunzator!! peseu: nu ne mai povesti de-astea horror cu sarmale si mamaliga la bebelaci ca m-apuca nervii!! dar stii ce-mi spunea mie un doctor de tara? asta chiar e horror, se pare ca in familii mai sarace din zone mai defavorizate, unde alcoolismul este in floare si mancare pentru copii exista doar la tzatza sau deloc, daca ma-sa nu mai are si plodul urla... se moaie un varf de deget in tzuica si se da la bebe, o data, de doua ori, pana adoarme copilasul si nu-i mai deranjeaza. Si uite-asa ajung bietii copii subiect de stiri la ora 5.
Andries
mihailescu teodora spune:
Heyyyyyyyy,
noul an bate la usa:knock,knock!!!!Lasati toate grijile si problemele lui 2007 si pasiti in 2008 pline de sperantza si optimiste!Sa fim sanatosi cu totii si sa ne bucuram de comorile noastre la care anul trecut,eu,personal nici nu visam!A fost cea mai apriga dorintza pe care mi-am pus-o anul trecut de revelion:si Doamne Doamne mi-a ascultat ruga si mi-a indeplinit-o:am o minune de baietel!
Ati fost toate niste dragutze cand m-ati consolat!Sa nu credeti ca mi-am luat si-un sotz truli,nici nu-mi pot imagina cum un tip ca el,are asa o mama si-asa o sora!E din cu totul alt aluat,si e extrem de devotat mie si bebelushului,de-aia probabil,cotzoharlele fac atac de cord si nu stiu cum sa fie mai rele.
Credeti-ma,dar mai tare decit le-a durut IGNORANTZA SI INDIFERENTA MEA,NU PUTEAM SA LE RANESC MAI TAREPlease,believe me...hahaha
Cit despre faza cu mireasa si pozele catre viitorul(da Doame,ca asta-i lipseste sa se linisteasca),ar fi beton faza...ar muri soacra mea de inima albastra sa-i ramana comoara nemaritata!Ho-ho-ho!
La multi ani 2008!
Nana,sanatate multa-multa lui Andrei!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou