Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Mai au Galactogil prin Militari
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
nu au, ca am sunat eu , apare doar pe net
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxali spune:
Nana sper din tot sufletul sa se termine cosmarul vostru.
Alinus daca ai pofte de cremute...dai si peste colegute...
HaveB ai o dulcetica foccccccccc
Sabina sanatate fetei ...sper sa nu ia si Ghe.
Rox si voi ve ti serba inaintea mea Anul Nou
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
bikmaria spune:
2008 sa va aduca numai bucurii !va doresc un calduros LA MULTI ANI si petrecere frumoasa
bikmaria spune:
urez LA MULTI ANI !:ANDREI de ROXANA
:DAVID de ANDREEAIOSIF
SA VA TRAIASCA FLACAII MAMICI !
alehiam spune:
Am intrat si eu sa va urez alea alea:
LA MULTI ANI! un an si mai bun. Sa va bucurati alaturi de bebei si cei dragi. Multa sanatate tuturor si sa nu mai auzim de bebelusi bolnaviori
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
Noi suntem bine! Am scapat de mucisori destul de usor. Am pus prosoape umede pe calorifer si se pare ca ridicand umiditatea a fost solutia cea mai buna... asa ca era cum banuiam: a fost prea uscata caldura la rasnov. O sa trebuiasca sa luam un umidificator pentru cand mergem acolo.
fetele care ne-au admirat in pozici!
luy multumim de complimente. Si prin Brasov ctred ca erau vreo -5 grade. Cum fusesem in vizita la cumnata, am tras iesit din masina 10 minute ca sa ne pozam cu braduti .
Nana si va doresc din suflet sa se faca andrei bine... imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine
Va pupam si inca o data LA MULTI ANI!
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
danielle02 spune:
la multi ani !!!multa sanatate si putere de munca va dorim,alaturi de familie si prieteni dragi sa va distrati si sa va simtiti bine !!!
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
un an nou fericit,plin de bucurie si belshug,alaturi de cei dragi !!!
georgi_ana25 spune:
LA MULTI ANI, SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI, 2008 SA VA INDEPLINEASCA DORINTELE CARE NU S-AU REALIZAT IN ANII TRECUTI!!!
sim_stoian spune:
Nana, gandul meu e la voi. Nu ati reusit sa ajungeti la dr Culcer? Ufff, sper sa scapati de probleme ca sa va puteti bucura de comoara voastra fara astfel de griji.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare