LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Poze doveditoare ca a venit si la noi Mos Craciun.

dandusa, ce frumoasa e Crinuta... breathtaking!!! Ce ma bucur ca ai mai pus poze cu ea! Toti trei sunteti frumosi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Vazut aproape toate pozele de la intalneala.. si toate pozele cu Crinuta (o aprob 100% pe Donia: e breathtaking, cel putin in primele 3 poze.. ochii, parul.. cumva ai stilat-o, bre..) si copchii fericiti la venirea lu mos Craciun. Remarcat si tinutele in ton cu evenimentul.. mai ales rochita Roxanei. Toate ca toate, da cand am ajuns la devorarea casutei.. asa mila mi se facu.. Cu festivalul luminilor n-am prea inteles.. ele erau intr-un fel de parc si voi va plimbati printre ele cu masina?

Dandusa iubita.. acu sa nu crezi ca totul e ; nicaieri si niciodata nu-i. Vorba ceea.. fii atent ce-ti doresti, ca s-ar putea indeplini. Iar pt fiecare plus.. exista si minusul aferent.. doar respectam legea actiunii si reactiunii..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Azi is eu de jurna la conu; mama isi face de cap pe skiuri cu nepotu nr1. Mergem si noi doi mai incolo, s-aruncam un ochi.. per pedes, cu carutul.. ca sosonarii

Mi-a plecat barbatu in munti. Is de rasu/plansu. Cine il incuraja ieri si cine l-a ajutat sa se pregateasca si cine..?? Si cine e azi cu stomacu pana-n gat si moare de frica?

Off, cum o dai tot.. daca nu pleca ar fi fost nitel trist si-ar fi ramas cu gandu la muntii lui si .. asa stau eu cu inima stransa. Mai ales cu vremea asta. Da is baieti tari.

Mergi la inceput

De la prietenii nostri am aflat ca-i prapad in Buc si zapada muuuuuuulta. La radio ziceau ca tramvaiul 41 a sarit de pe sine.. ca trenurile sunt blocate in gara/nu pot ajungte in gara.. din cauza de macaze stricate

Cum ii?? Ati scos nasul din casa?

Nenicii de la radio ziceau ca musai tb dezapezite azi masinile si dat zapada din fata.. ca la noapte vine gerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Raspundez io de pe baricade de la munca.
Haideti sa va zic cum am ajuns dimineata de acasa din Titan, in shentru, la birou:
Cand am iesit din bloc, am intrat in zapada pana la genunchi, peste nivelul cizmei cu 10 cm. Nu mai iesise nimeni pana atunci pe usa de la intrare! M-am pravalit pe scari pt simplul motiv ca nu se vedeau. Dupa cativa pasi ca de dinozaur, am gasit cu bucurie pe cineva care, ca si mine, incerca sa razbata pana la strada. Si am mers si eu exact pe urmele pe care le facea aceea persoana si in 20 min am ajuns la strada principala. Acolo a fost mai simplu, deja plugurile curatasera carosabilul si se putea merge pe acolo...pe trotuar nici o sansa. Dupa juma de ora de la plecarea de acasa am ajuns la metro (ce bine!!!), la Universitate, la iesire, se facuse coada, fiindca pe scarile de la iesire puteau trece in sir indian doar cei care urcau sau doar cei care coborau...in rest zapada era tot pana la genunchi...
Stiti care-i culmea culmii??? De dimineata de la prima ora am in continuu clienti!!!
Sper ca pana diseara, cand plec de aici, sa mai curete astia strazile, fiindca e jaleeee. Sefa mea a plecat azi dimineata la ora 5 de la Bran inspre Bucuresti. La Ploiesti a renuntat la jeep si s-a urcat in tren...de atunci a inaintat 15 min si trenul sta si acum in plin camp. Colegii care locuiesc in cartiere unde nu-i metro, ori nu au venit deloc la munca, ori au venit pe jos (cei care stau mai aproape de centru).
Cica la noapte vine gerul, spre minusuri multe din cauza vantului...alo...se muta Canada la noi???
Sa auzim numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nu va zic ce lupte am avut aseara si eu si sotul cu Antonia sa o adormim sotul nu a mai putut a plecat in sufragerie sa doarma, pt prima data de cand o avem pe Antonia,abia la 12.30 a adormit,bai o agitatie cum nu am vazut,cand in pat cand jos,cand la dulapuri,cand la jucarii,cand in cap noroc ca era si sotul acasa ca altfel o luam razna si tocmai ieri ma laudam ca ziua doarme bine ieri nu a mai dormit decat 30 min
deci suntem pe baricade
ce cantece de adormit bb-ii stiti?ca aseara asa am adormit-o cantandu-i

Ieri a venit socrosenia la noi Antonia nu prea a bagat-o in seama,ia adus o papusa care canta si danseaza dar nu-i place a inceput sa planga cand a vazut-o

Dandusa-sunteti superbi toti 3 indragostiti unul de altul Crinuta e din ce in ce mai frumoasa

Donia-sunteti o familie tare frumoasa super pozele

am vazut si pozele de la intalneala de ieri a fulguletilor vazut ginerele chipes

dupa cum se vede treaba se anunta o zi agitata de dim

in Iasi sunt -8 grade si soare....

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bamboletta noi avem probleme mai mult cu somnul de zi. ca sa adoarma ii cant: un bebelus se legana pe o panza de paianjen (e o varianta adaptata dupe un elefant se legana). il cand de ceva vreme, si deja andrei reactioneaza ca si catelul lui pavlov.
donia am vazut pozele. ati perecut un craciun tare frumos. mi-a placut si festivalul luminilor.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Salutare

Nu va zic ce lupte am avut aseara si eu si sotul cu Antonia sa o adormim sotul nu a mai putut a plecat in sufragerie sa doarma, pt prima data de cand o avem pe Antonia,abia la 12.30 a adormit,bai o agitatie cum nu am vazut,cand in pat cand jos,cand la dulapuri,cand la jucarii,cand in cap noroc ca era si sotul acasa ca altfel o luam razna si tocmai ieri ma laudam ca ziua doarme bine ieri nu a mai dormit decat 30 min
deci suntem pe baricade
ce cantece de adormit bb-ii stiti?ca aseara asa am adormit-o cantandu-i

Noi stim pe de rost toata gama incepand cu vaca lola, Los pollitos dicen, Pimpon, Juguemos en le bosque...

Ii dai ceva medicamente? ca al meu facea ca trenu de la tratamentu pus de pediatru...de doua zile adoarme la 10.30(dupa niscaiva lupte seculare sau in brate)si nu se mai trezeste decat odata noaptea, pana la 9 dimineata. In timpul zilei doarme 1.30 - 2 in carut..in sufragerie... mai maraie dar legan carutu

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am uitat sa spui ca am admirat Dandusa indragostita, Cristinel super dulce cu bluzita fashion-Christmas, Roxana domnisoara finuta, eleganta si fericita cu cadouri,Donia slaba ca parul chiar daca nu vrea s-o recunoasca, si Mos Craciun cam tinerel se vede pe sub barbi...ah, si poze de fulguleti de la intalnirea la Danutz(sa va fie rusinica ca nu mi-ati trimis o lingura de salata de beouf macar)

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Ziua buna din nameti!
Am reusit sa mergem cu Calin la dr. azi, am avut curaj sa asteptam tramvaiul 41 cate o jumatate de ora si la dus si la intors, norocul nostru ca nu bastea vantul in momentele acelea si in zonele unde eram noi. Este mai bine, dar tot mai continuam tratamentul pana duminica, mucii nu ne-au parasit.
Nu ne-am incumetat sa dezapezim masina, si chiar daca am fi reusit unde am mai fi parcat-o la intoarcere?
Ktrinel, ma intrebai daca sunt in renovari, doar partial. Noi am incercat o renovare in 2005, apartamentul era tot cu tapet, cu niste turturi pe tavan. Atunci am pus termopane, dar a mai ramas o camera, sincer nu stiu de ce nu am pus si acolo atunci. Am reparat peretii si am zugravit, faianta, gresie, parchet, insa nu am schimbat usile. La cum arata apartamentul cand l-am cumparat, usile nu erau chiar urate, insa dupa ce s-a schimbat aspectul apartamentului, am constatat ca usile nu prea se potrivesc. Acum vrem sa schimbam usile, sa punem aparate de aer conditionat si am pus deja restul de termopane. Nici nu imi mai vine sa ma apuc de usi, cand am vazut cat de greu este sa repari pe langa tocuri, deranj mult.

Mergi la inceput