LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
Ktrinel spune:
..intai fu salata, apoi intalnirea...deci continui sa balesc ...:))...ce copii frumosi ....si mamici zamabretze :)
aka, ma uitam luuung la Cristina ....si imi zic, asta tebuie sa fie o fetita mai mare, vreo amica de-a lui Danutz...apoi nici pe tine nu te recunoscusem...sa va fie de bine intalnirea...cand ma gandesc ca vine primavara si iar luati parcurile la asalt, cu paturici si rosioare :))...iar balesc ...sa vina shineva cu o bavetica ...cred ca imi iese si mie un dinte...sau maseaua de minte :)))...sau imi cade si aia care a mai ramas...
dandusa, faleleu...pai mi se termina agenda, am scris si pe coperta ...acu sa incep una si pe 2010... tu esti din alea cu planuri cincinale :))
Donia spune:
Faine pozele de la intalnire, am descoperit ca Alexia seamana cu Luca si mi-a placut suzeta lui Yagmur
De cand n-am prea stat de vorba cu voi, Cristi a inceput sa ma strige de zor "Ma-ma!" si-l striga la fel si pe sot, dar el s-a consolat. Ma-ma, ma-ma... si ce-mi creste inima!
Parca in ultimele 6-7 zile a progresat atat de mult, parca intelege mai multe, ne imita permanent, are chef sa rada cu noi, se simte tot mai tare ca e si el parte din familie... iar dupa Roxana e innebunit, desigur. Cand suntem in pat ne ridica bluzele si ne baga degetele in buric si apoi asteapta sa vada reactiile noastre, noi desigur ca de obicei tipam si radem, iar el e cu degetul in buric si cu ochii nerabdatori pe noi si cu un zambet mare pe fata... la fel e si cu telecomanda, asteapta sa vada reactia televizorului, spre disperarea noastra, ca il inchide sau schimba canalul... A inceput sa vorbeasca si el la telefon, se repede sa bage umidificatorul in priza, dar se opreste si pleaca de acolo daca ii spun STOP!
Cand ii dam sa ciuguleasca ceva prin casa mesteca ce mesteca si apoi isi da capul pe spate si face ca un lupisor care raspunde la chemarea haitei... are o voce atat de draguta, subtirica!
Cand mergem pe undeva rade la toata lumea si lumea se opreste sa stea de vorba cu el, e un cuceritor, ce mai... ieri la restaurant facea conversatie cu un cuplu de 90 de ani, nu se mai dezlipeau oamenii aia de el, vorbeau cu el si spuneau tot... se jucau chelnerii cu el, adulti si copii de la mesele vecine...
A, si danseaza, e un mare dansator... da din cap, se indoaie, da din fund... e atat de dragalas, suntem indragostiti tare de tot de el.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
anateo2004 spune:
SOFIA
LA MULTI ANI,MAMICILOR!noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri.
noi am petrecut in familia restransa,adicatelea noi patru.copii nu au vrut sa se culce de loc,abia dupa ce au vizinat toate artificiile au pus capul jos.seba era tot un zambet,facea intruna"aaaa...."noi nu am vizinat programele de la televizor de loc,am oscilat intre desene si HBO.
azi ar fi trebuit sa mergem la mama,pt ca era ziua ei,dar s-a imbolnavit Stef.a facut o indigestie-acu ziceti si voi e normal sa mananci:sorici cu usturi prajit in tigaie,apoi peste la cuptor si desrtul..o punga de jeleuri.evident ca toate astea in jurul orei 12 noapteaasa ca azi a trebuit sa am grija de 3 copii.asa ca eu astept cu nerabdare ziua de luni cand el se va duce la servici si Teo la gradi si eu voi ramane doar cu Sebaboierie....acum lasand gluma la o parte Teo mi-a facut capul calendar,saracuta din cauza varicele,iar acu din cauza vremii n-a putut iesi,asa ca de aproape 3 saptaani sta in casa
din categoria asa nu:am reusit sa inchid usa peste degetele lui Seba astazi.a plans saracutul....deci am avut o zi de.....
am vazut pozele,toti fulguletii dulci cum ii stiu
somulnici noi n-o ducem mai grozav.in ultimul timp adoarme fff greu,suge de n ori pana sa cada lat.e ceva de genul,ia doua guri apoi se da jos,dupa ceva timp vine la mine ma trage de pantaloni si striga "mama-mama"il iau si zic gata asta e.dar de unde o ia de la capatsi bineinteles ca mai are si treziri nocturne-numarul variaza,in noptile bune cam de doua ori,in cele naspa cine sta sa le mai numere-care se lasa mare majoritate cu degustat de tztz,uneori insa nu se calmeaza decat daca il tin in brate si eu merg prin casa in plimbare ca doar ce treaba am noaptea,nusi el doarme cu capul pe umarul meu.dupa cateva ture ma culc cu el pe pieptul meu.bine uneori in momentul in care ma asez in pat se trezeste si reiau procesul...asa dormim noi,deoarece acesta e ritualul nostru eu m-am obisnuit si nu ma simpt fff obosita.eu sper ca atunci cand il voi intarca sa se normalizeze situatia.
loviturilesunt inerente.acu Seba de cand merge singur n-a avut parte de chestii majore,de cele mai multe ori cade in fund.bine nu-i timpul pierdut.o sa se tot intample,stati sa vedeti cand or sa zburde pe afara cum se vor impedica de toate cele
va pup si va doresc somn usor...
alexandra_25 spune:
Multumesc ca v-ati gandit la noi.......of tot asa suntem...Mark cu febra....eu intr-o alergatura toata ziua...la spital la pansat...la injectii din 6 in 6 ore...maine ma duc sa-mi puna firele...!
Si eu ma gandesc ca e o suprainfectie....maine merg si cu el la medic sa vedem ce ne-o spune!
Si fiindca butoiul a fost redeschis....ma declar oficial cazuta adanc in butoi!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dandusa spune:
am invins printesa Duracell
am pacalit si sot somnoros...,asa ca-mi fac de cap...
Ruxandra,
te invidiez pentru minunata vacanta...,ai si timp de net...,te distrezi de minune...,ce viata domle'...,mama ta scoate copii la plimbare...,dus de 20 de minute...,offf,cind ma gindesc ca noi aminam vacanta din cauza zapezilor...,ma apuca plinsul...,vreau zapadaaaa,vreau sa ma dau cu saniaaaa
am vazut poze frumoase cu minunate si fulguleti...,imi pare tare rau ca nu am putut veni...,data viitoare sper sa nu mai ratam...
Crinuta are in continuare muci curgatori...,restul familionului si-au mai revenit cu niscaiva leacuri babesti...bai fierbinti,aspirina saracului si vin fiert cu scortisoara...
nu raspund la mesaje(pe mes) pentru ca nu pot...,sa nu credeti ca nu vreau...,nu-mi apare nimic...,am reinstalat mesengerul si degeaba...,miine incerc laptop-ul sa vedem daca-i calc de vina...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
dandusa spune:
Crinuta, un anisor si doua luni...
ps:nu stiu sa pun filmulete pe picasa,ma ajuta shineva?
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
dandusa spune:
Teutz,
l-ai lasat pe Cezar sa-i faca baita Alexiei?ai uitat faza cu smintina?sau ti-ai luat masuri de precautie?,ai aliniat sapunul,samponul,prosopul,sa nu cumva sa faca confuzie?,hahaha,ce mai rid de una singura ...,abia astept sa pove si eu de situatii haioase cu al meu sot...,deocamdata sintem in faza de inceput...
ca tot ati vorbit de jurnal la un moment dat...,tot uit sa va spun ce cadou i-am facut lui Claudiu...
Crinuta "dicta",mami scria...,un jurnal scris de bubu,pentru taticul ei,cu cele ce s-au intimplat cit a fost el plecat...,cita supa a papat,cind i-a iesit primul dintisor...,cum a fost la vaccin,etc...
am scris impresiile lui bubu despre mami...,la care tati s-a amuzat copios...,desene cu personaje favorite...,minuta Crinutei desenata,talpita etc...
peste ani si ani cind va invata sa citeasca...,cred eu c-o va face sa se simta mindra ca ea "scrie" de la citeva luni...
si mami are un jurnal...,il are de mult...,dintotdeauna a avut...,dar scrie doar cind este suparata...
de cite ori rasfoiesc paginile...,zimbesc si ma intristez...,sint lucruri pe care,daca nu le-as fi scris acolo...,le-as fi uitat cu siguranta...,asa ca ma simt fericita ca am atitea amintiri
de forum nu mai zic...,este un jurnal in toata regula...,abia astept sa recitesc capitolele minunate de la odisee si de mai tirziu,impreuna cu fata mea...,undeva in fata semineului la o ciocolata calda...
Fiti mai buni de Craciun
deeaA spune:
SOFIA de AELITA!
Sa creasca sanatoasa frumoasa si sa-ti aduca numai bucurii,felicitari mamico!
Baiiiii,mor de ciuda ca am ratat intalneala,mor,auziti,offff YAGMUR sper ca o sa mai vii prin Buc.nu?Am vazut niste pozeeeeee...cei mai frumosi fulguleti avemsa speram ca o sa vin si eu next time
As mai spune,dar nu ma lasa dragul de sot,asa ca va urez o noapte fara treziri(ADEJU) ...si
saryta spune:
Alexandra - multa sanatate tie si micutului Mark ... sper sa va reveniti cat mai repede.
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
Dandusa- super pozele ... da ce faceati voi aici incercari pt bb2 ???? ... si aici cata dragoste! ... foarte frumoase sunteti si tati bineinteles ...
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)