LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by bamboletta

Salutare

Nu va zic ce lupte am avut aseara si eu si sotul cu Antonia sa o adormim sotul nu a mai putut a plecat in sufragerie sa doarma, pt prima data de cand o avem pe Antonia,abia la 12.30 a adormit,bai o agitatie cum nu am vazut,cand in pat cand jos,cand la dulapuri,cand la jucarii,cand in cap noroc ca era si sotul acasa ca altfel o luam razna si tocmai ieri ma laudam ca ziua doarme bine ieri nu a mai dormit decat 30 min
deci suntem pe baricade
ce cantece de adormit bb-ii stiti?ca aseara asa am adormit-o cantandu-i

Noi stim pe de rost toata gama incepand cu vaca lola, Los pollitos dicen, Pimpon, Juguemos en le bosque...

Ii dai ceva medicamente? ca al meu facea ca trenu de la tratamentu pus de pediatru...de doua zile adoarme la 10.30(dupa niscaiva lupte seculare sau in brate)si nu se mai trezeste decat odata noaptea, pana la 9 dimineata. In timpul zilei doarme 1.30 - 2 in carut..in sufragerie... mai maraie dar legan carutu

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

nu nu-i dau nici un medicament,doar cand era f agitata si plangea ii mai dadeam panadol sau nurofen

M_monique-

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

neatza :)
ivan doarme de pe la 1.30 vreo ora sau doua depinde, apoi ma joc intr.una cu el ca daca il mai las sa adoarma 10 minute pe la 8 seara , se mai culca la 2 noaptea asa ca prefer sa ma joc si la 10-11 cade frant, oricum tasu se ascunde si eu il plimb prin casa sa.i arat ca nu mai e nimeni apoi se culca

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bine v-am regasit in Noul An!

Mihaita doarme,doar asa mai pot sta la calculator..in rest nimic nu pot face..dar nimic..
Ma makiez..hop si el la incercat pomedurile..ma uit la tv..il inkide..citesc..imi ia cartea sau revista..mananc..vrea si el..la pc vrea si el..sa dea cu tastatura de pereti..

Fetelor, ne asteapta un an duracell vorba Dandusei..ma gandesc serios sa ma apuc de o cura de vitamine (mai am niste elevit) ca eu sunt franta seara..adorm langa el si mai trezesc dupa vreo ora buimaca sa ma schimb,spal,sa pun umidificatorul,pregatesc bibe..etc

Si noi adormim in jur de 12..dar se trezeste pe la 10 dimineata.. o sa incerc sa il trezesc ai devreme sa vedem daca se schimba tot programul implicit ora de seara.

La Iasi a fulguit numai..-iaca Bucuretiul-aveti numai voi zapada de data asta!

Am savurat pozele Crinutei ,ale Doniei ,ale intalnirii dintre fulguleti

Am mai ratat vreo poza?

Va pup..va doresc energie maxima in noul an!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI !!!!
Si cine, si cine si cine sa traiascaaaaaaaaaa....

Sa traiti, sa infloriti, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!! Fulguleti dragi, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!

La multi ani, Anateo si Fulguleatza Sofiaaaaa!!!

Greu v-am regasit... dupa atata chef si spritz, uff.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Care vreti , care puteti, care inima (si timp) aveti, spuneti ce program de somn (detaliat si aproximativ) are fulguletul vostru??
Poate o culc prea devreme?? cu toate ca sta cam 7 - 8 ore treaza de la somnnul de pranz pana seara.

Donia, Roxana mica m-a cucerit definitiv si irevocabil. Daca nu-mi trimiti si mie rochita pt. Sara (identica)sa vezi ce te paste!!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

LA MULTI ANI! SA VA ADUCA 2008 COPII, SOTI, FAMILIE SI PRIETENI SANATOSI, TOT CE V-A LIPSIT IN 2007 SI MULTA MULTA FERICIRE!

am ajuns si noi acasa pe la 1, acum am bagat copilul la somn. a fost super la mama si la tata, dani s-a jucat fff mult, mersul e din ce in ce mai sigur, acum a inceput sa si fuga. multumim lui D-zeu fara nici o accidentare. dar.......cred ca a facut varsat de vant. pe 1 ian i-au aparut niste bubite, intai pe langa pampers, apoi pe picioare, maini, gat si cateva pe fata. multumesc din nou lui D-zeu ca nu se scarpina, nu par sa il deranjeze in nici un fel, asa ca ma gandesc ca poate nu-i varsat de vant. habar n-am. am vb cu pediatra si cica sa mai astept vreo cateva zile, daca se umplu cu lichid e clar varsat de vant, daca nu s-ar putea sa fie vreo alergie si sa mergem sa ne vada. de rev am petrecut la local cu nasii lui dani, a fost super, am dansat, am mancat, altii au baut ca eu eram sofer de serviciu. dar ne-am distrat pana dim la 5. cand am ajuns acasa am aflat ca dani nici nu se miscase peste noapte.
n-am citit nimic, va e clar ca ma duc sa dorm, sunt tare in urma. am vazut numai ca unele aveti probleme cu somnul. la noi e asa: culcat seara la 21.30-22 (o singura data a adormit la 23), trezit la 7-7.30-8 (fffff rar depaseste ora 8), culcat apoi pe la 11, doarme 40min-1h sau max 1h1/2. urmatoarea tura de somn pe la 16. doarme 1h-1h1/2-2h (fff rar 2h1/2) depinde cat doarme dimineata si ce face in ziua respectiva. daca da cu nasul de 2 ori de aerul tare de afara doarme mai mult. de obicei. mai sunt si exceptii. noaptea............nu se mai trezeste tipand, o data pt lapte iar pt suzeta.....de la 2 ori pana la 10.
va pup, mi-a fost dor de voi, sper ca ati petrecut bine si ca sunteti bine toate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Kikineatza: numai in ultimul timp, ca in rest a fost jale

ne culcam seara la 10.30 intre mami si tati, dupa neshpe invartiri prin pat cade cum apuca si adoarme. Il mut in pautul lui(alta camera) unde rezista pana pe la 3.30 . la ora asta e treaz 5-10 minute pt bibe si uneori schimbat scutec. Iarasi trecem in patul mare si dormim bine pana pe la 7 cand incepe foiala(fara trezire, dar se invarte in pat ca titirezul)...rezista dormind pana pe la 8.40-9) Dupa masa doarme de la 3.45 la 5.15(aprox)
deci: noaptea cam 10 ore si ziua cam 1,5

Laura...bine.ati revenit

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bine v-am regasit minunatele mele! la multi ani! sa plesniti de sanatate in 2008 si toate sa va mearga struna!

noi ne-am petrecut si craciunul si anul nou acasa, cuminti si sanatosi...

in 31 aveam de gand sa intru sa va urez alea-alea si... ianis si-a turnat singur apa. in pahar, langa masa, pe masa si pe tot ce a mai 'picat' in zona... inclusiv pe laptop. am desfacut ce-am apucat, l-am uscat vreo 2 ore cu usactorul, de atunci l-am lasat neatins pana aseara. si vaaaai... merge!!! cu exceptia unor taste mai incapatanate... ianis n-a vrut saracul, dar ii era sete si eu il adormeam pe marc si nu m-a mai chemat cum face de obicei...

asta e. nu stiu ce am ratat, ma apuc de citit.

am apucat sa vad intrebarea lui mami kikineata

program marc:

7.30 trezirea, bibe lapte
10.00 mic dejun (fructe/cereale/paine cu ceva)
10.30 bibe cu 100ml suc - bem in carut, cum termina il leagan prin sufragerie vreo 10 min si adoarme; il las acolo, doarme de regula 1 ora (am incercat de n ori sa-l mut in patut si se trezeste dupa max 30 min)
13.00 pranz (supa/ciorba/legume/carne/galbenus/desert, etc)
15.00 bibe cu 100ml apa sau lapte (depinde cum papa), cum termina in leagan 10 min si nani; doarme in carut cam 1.5 ore (sunt zile cand doarme si 2 ore dar il mai leagan un pic daca se misca)
18.00 cina - variatii in functie de ce a avut anterior
20.30 baie (la 2-3 zile, din motive de DA)
21.30 bibe lapte in carut, acelasi procedeu ca mai sus, adoarme in 10-15 min; il mai las 10 min si-l mut in patut. si daca am noroc doarme pana dimineata. de regula insa se trezeste de 1-2 ori, acelasi leganat in carucior, dupa un pic de apa din bibe.

am avut vreo 2 nopti cand de oboseala nu l-am auzit desi plangea. s-a dus sotul la marc in camera, s-a pus pe canapea, marc plangea in picioare in patut, dupa cateva minute de sh-sh-sh, in care nu se apropia de el, marc renunta si adormea maraind. si eu am aflat asta a 2-a zi. nu am auzit nimic, deci nu cred ca urla cu adevarat... a se citi ca nu sunt de acord cu lasatul copilului sa planga. dar pur si simplu nu l-am auzit. iar alin se tot straduie sa-mi demonstreze ca se poate si fara carut.

concluzia: metoda carutului nu e cea mai buna... de la 6.5 luni cand a facut prima otita e asa. inainte adormea singur. dar daca asta functioneaza deocamdata... suntem si noi in cautari si cercetari...

pe ianis il adormeam in brate/scoica/brate/scoica. si ii cantam aia cu "un elefant se legana", in soapta. pana la 40 de elefanti...
so... prin comparatie, prefer carutul la 1 an ianis a ramas cu bona, eu la lucru. cu ea a acceptat sa adoarma singur in patut, mangaiat pe spate

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ce mai facem noi de fapt :-)

de la craciun incoace merge intr-una, adica nu prea se mai aseaza. daca oboseste, spre seara, o ia in 4 labe, nu maraie ca nu mai poate in picioare, nu se loveste mai des - dar ieri a alunecat si a dat un cap in muchia de la usa de puteam sa jur ca si l-a spart...

nu are gingiile umflate, tot 4 dinti de cateva luni incoace... dar pt aia tot ne trezim uneori noaptea. papa in continuare (are deja peste 3 sapt) fenomenal de bine - fata de cum eram eu obisnuita, intre 200-300 la pranz si cina, 250 lapte dimineata si seara plus micul dejun care e mai lejer... e sanatos de atatea saptamani incat mi-e groaza ca mi se termina binele, si sincer, incerc sa fac cat mai multe cu ianis, care e acasa de la jumatea lui decembrie si l-am cam neglijat cat a fost bolnav marc toata toamna...

cu dermatita... e relativ sub control, a mai avut un puseu urat dar l-a tinut doar 2 zile cu cortizon, in rest mustela stelatopia la greu, baie rar, in caditza, cu tarate, la 36 grade, 5 min... urla de ciuda cand il scot, dar macar vad rezultatele pe piele...

chinul de pe lume la schimbat/dat cu crema pe picioare, unde e DA intinsa; f.greu cu imbracatul, iesim f.f.rar, obrajii se fac instantaneu scoarta daca iesim, asa ca aerisesc des, nu pare sa simta lipsa aerului rece (adica are de luni bune acelasi program de somn, indiferent daca iesim sau nu).

ce-am mai observat de 1 luna incoace - de cand ne-am 'izolat' de public (putine vizite, zero shopping cu el) si respectam acelasi program zilnic e mult mai bine dispus. daca ii schimb intr-o zi orele de masa/somn parca o ia razna... asa ca stam cuminti cu ale noastre si savuram... linistea asta minunata...

ioi ce bine e...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

ce-am mai observat de 1 luna incoace - de cand ne-am 'izolat' de public (putine vizite, zero shopping cu el) si respectam acelasi program zilnic e mult mai bine dispus. daca ii schimb intr-o zi orele de masa/somn parca o ia razna... asa ca stam cuminti cu ale noastre si savuram... linistea asta minunata...

Aha, ceea ce noi credem ca e monoton la ei se traduce in `stapan pe situatie` si asta il face bine dispus. Deja stiu ca daca-i pui babetica urmeaza papa, daca-l dezgolesti intreg stie ca merge la baita, a-apoi urmeaza cina si dragaleala, etc etc. Si cand orarul asta il dam peste cap... ii derutam complect.
La fel si cu dormitul... ii adormim in brate s-apoi ii lasam in patut, se trezesc si-i normal sa se sperie cand deschid okii. Imaginati-va ca va culcati in propriul dormitor langa sotz si la miezul noptii va treziti in bucatarie pe jos. Nu v-ati speria?
deci...cum sa fac sa adoarma el singur la el in patut, asa cum scrie la carte?

Mergi la inceput