Prichindei martie - aprilie 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari ank!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Felicitari ank.
Sa va bucurati de cei doi pitici.

Pupici

Ionela siDora-Ioana
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

fete dragi, va imbratisez pe toate!!am intrat scurt sa vad ce mai faceti, si ce-mi citira ochisorii!! felicitari an-ka draga pentru scumpetea mica, sa va dea Dumenzeu o viata lunga si frumoasa si multa sanatate!imi place numele lui

eu nu mai am timp de net, patrick cel mic are deja 10 luni, si e un piperas de copilas, ne tine in priza pe toti!! dar e tare dulce , si ne bucuram de el en-gros :)
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

felicitari an-k! Refacere usoara. Sanatate si noroc micutului Antony! Sa va bucurati de el.

Bia cu ochii ei frumosi ce mai face?

gabrianah, ce mai faci? Ce mai fac cei 3 copilasi? Vrem poze...ca povesti cred ca iti este mai greu sa ne scri! Mai apuci sa respiri?

ionela, v-ati mutat in casa cea noua? Cum merge masina ?

daria, bine ai revenit , ne bucuram ca ne dai vesti despre Brian. Chiar imi era dor de el... poze nu am apucat sa vad, dar imi voi face timp!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

an-k felicitari! bun venit pe lume Antony.Un drum lin prin viata si multa,multa sanatate iti dorim din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

n-am apucat sa vad nici o poza si nici sa citesc din urma.
am avut accident cu masinuta mea cea noua. un nene de aproape 70 ani mi-a taiat calea( n-a cedat trecerea),am franat cat am putut dar n-am reusit sa opresc total si-am intrat din plin in el. noroc ca am avut viteza mica ca altfel.....eu sunt ok(speriata si cu niste usoare echimoze la genunchi),dar masina e distrusa.o ridica platforma
sunt suparata ca exact de ceea ce-mi era frica mi s-a intamplat. adica de ceilalti participanti la trafic. degeaba conduc eu bine,atent si regulamentar.....exista altii care n-o fac si uite ce se poate intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k Felicitari!! Sa va traiasca bebe Antony, sa fie sanatos, vesel si fericit si tu sa te refaci repede sa le faci fata amandurora

Adseana multumim pentru veste

Daria Ma bucur tare mult sa mai citesc de voi, imi lipseati Imi pare rau de masinuta ta. Nu pune prea tare la suflet, n-ai ce face din pacate. Probabil aveai CASCO si dupa ceva asteptare si nervi o sa ai masinuta inapoi.

Apropo de masini noi distruse, azi dimineata am gasit megane-ul nostru nou-nout zgariat cu cheia pe portiera soferului, zgariat cu simt de raspundere vreau sa zic, pana la tabla Si masina veche ne-a fost tratata cu chei de vreo doua ori. Deja nu mai suport poporul asta! Ce bucurie or avea sa-ti distruga masina aiurea?! Muncesti ca prostul sa-ti tii banii in strada la dispozitia oricarui cretin frustrat...

Multumim tuturor pentru urarile de Sf. Ion

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k - felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!
Mai tii minte cand iti faceai probleme ca Bia e prea slabuta, si o comparai cu alti pici nascuti mai grasuni? Uite ca nu mai ai motive, sa ai un bebe papacios si cu falcutze!

Daria - imi pare rau pt accident, cat iti ia ca sa repari masina?

Si eu am patit asta, stateam la stop in iulie, cand eram inca cu Peugeot-ul, si o toanta de 19 ani s-a proptit in spatele meu. Vroise sa-i ia unuia fata si n-a mai avut timp sa franeze. Ca urmare mi-a facut fundul franjuri, m-a trimis in masina din fata mea, si ca urmare ventilatorul mi-a intrat in radiator, de facea un zgomot infernal cand mergea.
N-am avut masina vreo 2 luni, pentru ca am avut show-uri cu cei de la Omniasig, care ne-au trimis nu la Eurial, ci la un service de cartier. Care service, pe langa ca a facut o treaba de mantuiala, a facut si falsuri: au spus ca ne-au schimbat capota si de fapt n-au facut-o, eu descoperind la spalat o pata veche de la un gainat de pasare, pe care o aveam de ani de zile. Prafuita cum am luat-o din service nu se vedea, dar mi-am dat seama apoi imediat. Aia de la service se jurau ca sunt eu nebuna, pana la urma am ajuns la seful de fraude de la Omniasig. Totul s-a rezolvat cu concedierea inginerului sef de la service, cel care zicea ca eu nu stiu ce vorbesc, cu o capota noua, si cu restul problemelor rezolvate.

Intre timp in septembrie am vandut-o (exact de accidentul ala aveam nevoie cand vroiam sa vand masina) si ne-am luat la incep lui oct o Mazda 6. Suntem si noi foarte incantati de ea, dar n-am scapat nici cu ea de idioti. Intr-o zi la servici, un prost in spatele caruia eram asteptand sa iasa din parcare, nu s-a uitat in spate si a bagat brusc si cu viteza in marsarier, si cu toate claxoanele mele disperate s-a proptit in mine. Urmarea - mi-a zgariat si indoit putin bara din fata, la masina nou-nouta. Colac peste pupaza, cand i-am spus ca mergem la politie, ca nu vreau nici un ban de la el ca nu stiu cat costa reparatia (numai bara, fara manopera si senzori e vreo 300 eur), a inceput sa schimbe fete-fete si sa se roage de mine ca de nu stiu ce sa ne intelegem altfel, ca el nu poate sa mearga la politie.
Si asa pt ca avea permisul suspendat, si lua cel putin vreo 6 luni de inchisoare. Eu nu ii inteleg pe inconstientii astia care circula fara permis. Dar sunt convinsa ca unul ca el daca da peste mine sau peste oricine altcineva ne-ar lasa acolo, ca i-ar fi frica sa mearga la spital, la un accident facut fara carnet.
In fine, i-am spus ca eu oricum ma duc la politie, si sa faca ce vrea.

Deocamdata inca nu ne-au chemat sa rezolvam cazul, astept cu interes.

Si mai nou, in echipa mea tocmai a aparut un caz de TBC. Una din fetele de la mine din grupa are, si partea proasta e ca pe 24 dec, cand i s-a declansat, credeam ca e o simpla raceala, si ne-am pupat, imbratisat etc cu urarile de rigoare de Sarbatori. Eu cu 2 copii mici, alt coleg care si-a vizitat intre timp sora gravida in 7 luni, si celelalte 2 fete suntem cam fierti, pana nu facem analizele.
Pana la urma nu e dracul atat de negru, am citit ca se activeaza pe fondul unui organism slabit, ceea ce sper ca nu e cazul la mine, dar daca Doamne Fereste mi se declanseaza, sa nu-mi vad picii 4-6 luni ar fi crunt. Dar sunt optimista si sper sa fie totul bine.

M-am intins cat o zi de post, pup pe toata lumea, ma duc la pici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - imi pare tare rau si pt masina voastra, stiu cum e sa ti se intample pe o masina nou-nouta... :((
Of, nici eu nu-i inteleg pe unii, ce-au avut de v-au facut asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

mai apar si eu pe aici din Pasti in Craciun...dar lipsa de timp isi spune cuvantul din ce in ce mai mult...
Am apucat doar sa citesc un pic, asa, printre randuri...Daria imi pare rau de ce s-a intamplat cu masinuta ta cea noua....ce pot sa zic? bine ca esti tu OK, restul se rezolva cumva...Am apucat sa vad si pozele voastre, ginerica al meu e la fel de scump si dulce cum il stiam Doar ca e muuult mai mare...fecior, ce mai!

RRox Doamne multi idioti sunt pe lumea asta!!! Si noi am patit-o la fel cu Loganul cand era nou, cineva "binevoitor" s-a gandit ca ar fi mai "frumos" cu o zgaraietura zdravna trasa cu cheia...offf...ce mai faceti voi? Ioana? Mariuca?

Andira deci si voi intrati in categoria celor "loviti" de altii? Doamne, ca numai din astea aud mai nou... Cand faceti testele pentru TBC? Si noi am avut un coleg care a avut TBC, dar, din fericire, nimeni din birou nu a facut. Tzinem pumnii sa fie OK totul. Ce mai fac mandrutele tale?

Ionela sa fiti fericiti in noua casa si sa folositi masina fara evenimente!!!

Ligia ce mai face Raducu? L-ai dus la gradinita inapoi? Ca stiu ca aveai anumite dubii la un moment dat din cauza racelilor repetate...

Zuzu am apucat sa vad pozele cu cei doi copilasi ai tai, inca de atunci, dar nu am avut timp sa scriu nimic. Sa-ti traiasca si sa creasca mari ca Doamne scumpi sunt. Si Sofi ce mare e dejaaaa! Ira Bubu e la fel de scump pe cum imi aminteam eu!

Mergi la inceput