Prichindei martie - aprilie 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI!!!! SA AVETI PARTE DE UN AN NOU FERICIT, CU SANATATE,BUCURII SI MULT NOROC SI SA VA BUCURATI IN LINISTE DE PRICHINDEII VOSTRI!!!

Am vazut poze frumoase cu pitici scumpi: Radu (mama, ce baiat mare ai, Ligia!), Martijn si Hannah (doi fratiori scumpi), Ema (e o donnisoara foarte draguta!), Rares si Stefania (ti-am mai spus, Andruzza, ca ti-amadmirta Craciuneii)!!! N-am reusit sa vad pozele tale, Zuzu, o sa mai incerc...

Noi inca n-am pus poze noi, nici n-avem prea multe, din pacate, anul asta, pt ca nu stiu ce s-a intimplat cu aparatul foto, imi tot da error. In schimb, a cumparat tati camera video si a filmat la greu - la sanius, de ziua mea, de revelion...

Va pup ca trebuie sa fug!
Numai Bine!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Multumim pentru urari si raspunsuri !

Noi am petrecut foarte bine la munte,am fost la Cheile Butii si la Straja.Ne-a lipsit puiul mic binenteles in rest a fost bine.Am inchiriat o cabana , am fost un grup mare si galagios,numai intr-un chef am tinut-o .Am venit cam obosita si racita,noroc ca mai am zile de concediu de anul trecut .

Avem si noi o perioada plina de tantrumuri,urla pana nu mai poate si ii vine sa verse,se tavaleste pe jos,arunca cu ce prinde,de un timp ne si bate.Face asta in special cand sunt eu prezenta,cu bunicii e mai cuminte.Sper sa treaca si etapa asta.
Nu mai vrea sa bea lapte deloc,problema e ca nu se omoara nici dupa iaurturi,am incercat cu Danonino si Actimel fara prea mare succes,am pus Nesquik in lapte,degeaba.Doar lapte cu cereale mai mananca dar nu prea mult,(cereale de bb caci pe cele de copilasi le prefera fara lapte.)

Am vazut poze superbe cu copilasi si bebei,fratiori si surioare ,frumosi din cale afara!Ce au mai crescut prichindeii nostri!

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani celor care sarbatoresc ziua numelui!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor (inclusiv derivate de toate soiurile ) !!

Multumim Andruzza!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Uram si noi "LA MULTI ANI !" IONILOR.

Multumim de urari.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani! bucuria sa va insoteasca, cele bune sa se adune,[ ....]!

cu intarziere venim si noi sa va uram. mi-e tare greu sa ma mobilizez sa va povestesc.sunt atatea de zis incat nu stiu de unde s-o apuc.o sa scriu pe capitole
brien(vioara intai) e si el in plina etapa de tantrumsuri. exceptand asta si defectul profesional(al lui, preluat de la gradi) de a vorbi infiorator de tare si de mult(dar aici e defect genetic- io-s
vinovatul) e un copil normal si scump ca doar e al meu. e perspicace si mult avansat(mi-ar lua o vesnicie sa exemplific). poate daca-mi reintru in ritm am sa va detaliez
adora sa picteze si sa cante(la ce-o fi sa fie).zdrangane la chitara(de aia mare,de-adevaratelea),la orga,la tobe,la nai,la fluier....incercati sa va imaginati ce e la noi acas'. canta impreuna cu tata-meu andrii popa,tata-meu de regula serveste chitara,iar brien tobele si vocea.
alta mare pasiune e pictura. a trecut de la suportul nonconformist al peretilor,la cel al covorului si geamurilor.a pictat pe panza(un mic tablou),pe plexic(i-am luat set de window painting),pe corp.pe
parchet,pe usa,pe mese,scaune....peste tot.foile-s de mult depasite.a pictat legume,fructe,pietre....
la gradi nu se deosebeste deloc de ceilalti copii(care au 4-5 ani,grupa mijl)inafara jocului care uneori e putin mai individualist.a avut si prima serbare,a fost un scump.s-a speriat nitel de mos si-a
cerut insistent ca mosul sa nu vina acas',sa lase doar cadourile si apoi sa plece.asa ca...mosul s-a conformat. mos,care de altfel, a fost tare darnic. din partea tuturor. a primit : parcare de masini, tren care face stiu eu ce exchibitii pe sine, tobe, carte mare de povesti, puzzle, windows painting, masini,trenulet tomas cu sine si locomotiva,scaunele ikea, un sac de dulciuri,cd-uri,dvd-uri cu povesti, masina mare de pompieri cu radiocomanda, chitara mare etc. o nebunie de cadouri. noi ne-am axat pe cele "intelectuale" si relativ mai statice(carte,puzzle,pictura,scriere, etc)evident si cateva jucarii,stiind ca bunicii vor lua tot ce gasesc la raioanele de jucarii si muzica
craciunul l-am facut acasa,revelionul separati.el la bunici,noi in bratislava c-o trupa de tineri. a fost frumos,am hoinarit putin si prin viena si ne-am distrat fain. noaptea de revelion am inceput-o pe
strazi si am continuat intr-un pub de-al lor,unde cuprinsi de foame si zapaceala tipica, am mancat pita cu unsoare,ceapa si boia. a fost excelenttttttttttt! pusesera aia o ceapa/felie,atat de multa incat curgea:D
ca trecere in revista rapida a noutatilor.am terminat postuniversitarul de resurse umane si ma gandesc deja de unde sa fac rost de finante pt psiho si foto(la cel mai serios mod, chiar imi place sa invat.daca m-ar plati cineva sa fac numai asta....ehe....boierie!). m-am intors in invatamant din toamna,cel putin o perioada,acum cochetez cu ideea unui second job(ca fotograf - ehe asta mi-ar
placea enorm) ,ramane de vazut cum decurg lucrurile.mi-am luat o masinuta mica numai a mea(fiat seicento) si zbor cu ea toata ziua. ma ocup in continuare de grafica,mi-am regasit directia spre citit(directie care incetinise nitel in primii 2 ani de dupa nastere) si huh,sunt o fericita cititoare
inraita.dar inraita rau:D.
avem si-o minunatie de fetita(finuta noastra,dar noi o socotim fetita noastra-de suflet,ce-i drept).e dulcetica de septembrie-octombrie(stiu ele fetele) si e o superbitate de copil. ne-am bucurat enorm pt onoarea de a o nasii. si-o iubim tare de tot
acu' ma pun pe vizionat poze si pe pus la curent cu noutatile din viata voastra. va pupam

poze:
http://s89.photobucket.com/albums/k238/dariaevelin/poze/decembrie07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PRICHINDEILOR, MAMICILOR SI TATICILOR CARE-SI SARBATORESC ONOMASTICA DE SF. ION!! SANATATE SI NOROC!!

Daria, bine ai revenit in mijlocul nostru! Mi-era dor de povestile tale despre Brien! E acelasi baietel frumos si destept, minca-l-ar mama pe el - picteaza, cinta, ce mai, suflet de artist ca voi, nu? Are cu cine semana! L-am vazut si in poze, e un scump, pare mai rotofei,voinic si parutul ala mare ii dau un aer interesant...De ochisori nu mai vorbesc... Sa va traiasca si finuta, ca tare dragalasa e!

M-ai impresionat cu cite cadouri a primit Brien!!! Si noi am incercat sa-i dam doar citeva jocuri si hainute Andradei,pentru ca stiam ca va mai primi de la toate rubedeniile cite ceva, plus de la mami de la serviciu (catelusi, porcusori, papusi, ghetute, caciuli, caine cintaret de hip-hop etc.)...A fost incintata la inceput de toate, dar incet-incet le-a dat uitarii. Nu are prea multa rabdare - coloreaza (cu creioane, acuarele nu i-am luat inca), facem puzzle impreuna, "citim povesti", facem perechi de carti cu reni...I-am luat un laptop pt copii de la Noriel cu diverse activitati, dar nu e incintata de el - e drept ca e cu litere, numere, etc. si poate e prea mica inca. Nici eu n-am descoperit tot ce poate face laptopul asta, asa ca mai cercetam

Am mai pus 3-4 poze mai recente in album. Pe cele frumoase, de la revelion, le asteptam de la o prietena, nu stim cind le vom primi. Ale noastre de pe aparatul foto s-au sters, noroc ca avem inregistrari video.

Va pup!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Azi la 6:09 am s-a nascut baietelul An-kai Anthony Gabriel. Are 3900 g si 51 cm. Dupa cum spune An-k, Anthony e tare cumintel in prima lui zi de viata.

FELICITARI An-k! sa ii dea DD o viata frumoasa, lunga si fericita baietelului vostru! Sa fie cuminte, mancacios si sanatos!Si voua muuulta, muuulta sanatate sa va puteti bucura de cele doua minuni din viata voastra Bianca si Anthony!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

An-k ,felicitari!Sa va traiasca bebe Anthony si sa va bucure viata!Reafacere usoara!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput