***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***
Raspunsuri - Pagina 11
Alyna24 spune:
BINE V-AM REGASIT IN 2008, AN CE VA FI, CU SIGURANTA, MINUNAT
ALATURI DE CAPSUNEII NOSTRI!
SA NE DEA DOMNUL SANATATE IN PRIMUL RAND, RABADARE SI PUTERE SA NE CRESTEM BEBEII CAT MAI BINE!
DAVIDUTZ SI CU MINE VA DORIM TOT BINELE DIN LUME!
KAY, multa sanatate voua si Sosonicii!
Noi am petrecut la sora mea Revelionul si am avut parte de febra 39,muci si urlete!I-am dat Nurofen, Panadol si supoz +Ambroxol pt tuse.Acum e mai bine dar speram sa nu mai faca febra si la noapte!Ce Revelion!!!!!!Dar chiar si asa tot a fost cel mai frumos ca doar il avem pe piticot acum!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by florina
Am vazut ca vorbeati mai devreme de La Redoute si vroiam sa ma plang de ultima patanie cu ei. Am comandat de vreo 6-7 ori de la ei pana acum si sunt relativ multumita de tot ce am luat. In decembrie insa am facut o comanda consistenta de jucarii pentru fiul meu de 5 ani...Jocurile Lego sunt la 2/3 din cel mai mic pret de la noi (in State sunt la jumate :)ma bazam pe ele pentru Craciun...m-am bucurat sa vad ca mi-a ajuns coletul in 14 zile... dar tocmai jucaria cea mai mare/scumpa nu mi-au trimis-o... fara nici o atentionare, fara vreun mail (nu va bazati pe jucaria X). Dupa mailul meu m-au "linistit" ca mi-o trimit... Dar chiar nu stiu ce voi face cu ea, ziua lui e de-abia in aprilie si nu-mi surade ideea sa-l coplesesc cu jucarii tot timpul.
Iar coletul mi-a ajuns desfacut...
Andrada, citeam ca pisezi legumele cu furculita. Sunt singura de aici care se chinuie cu pasatoarea? Soacra mea atotstiutoare (pe bune, chiar le stie) mi-a explicat ca daca le pasez cu mixerul (cum tare bine si usor a fost), nu inlatur fibrele (greu digerabile) si de aici durerile de burtica ale bebe-ului...
Pasezi cu furculita printr-o sita sau direct in farfurie? Nu-l doare burtica?
Florina, legat de La Redoute, se mai intampla sa trimita o comanda in 2 colete, mai ales cand unul dintre produse e mai voluminos, deoarace au o limita de greutate/dimensiuni per colet. Daca iti trimit 2 colete pt aceeasi comanda, ar trebui sa-ti apara in Suivi de commande, in contul tau de pe site. Iar coletul desfacut nu e vina lor, ci Posta Mare, unde ajung toate coletele, din cate stiu eu. De cate ori iti mai ajunge desfacut, sa-i pui sa ti-l cantareasca si sa vezi daca corespunde greutatea cu cea inscrisa pe colet. Daca nu, faci pe loc proces verbal. Scuze, fetele, pt off topic, dar poate mai comandati si voi si sa stiti.
Eu ii fac Marei piureul la blender si nu a avut nicio durere de burta. I-am pasat un mar cu furculita, de proba, dar a facut atat de urat pana l-a mancat, incat cred ca o sa mai astept cu pasatul.
Ati luat asa ceva http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=MI11? Or fi bune?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
ELTEKA spune:
Multumiri mamicilor care ne-au urat ieri!
Pepsica, DidiAlex, Ella
Nu stam prea grozav cu diversificarea, fiindca Elias refuza lingurita dupa 2 saptamani de luat sirop antibacterian cu plansete
Pana acum nu s-a dat in vant dupa nimic din ce i-am introdus, desi am incercat cateva legume, precum si mar. Am incercat si diferite consistente, si diferite temperaturi, si diferite locuri, si cu show si fara, si amestecate si separat, si cu orez si fara. De ieri a inceput sa manance iarasi, vreo 5-8 lingurite, adica un sfert de borcan de 125ml, indiferent ce-i dai. Observ ca le accepta seara si mai ales cand nu e rupt de foame. Inainte incercam sa-i dau 2 mese pe zi, una de fructe, una de legume. Intre timp am cunoscut niste mamici care erau impotriva inlocuirii meselor, ci mi-au zis ca laptele trebuie sa ramana principalul aliment, iar restul ca un supliment, atat timp cat nu vreau sa-l intarc. Ceea ce ele n-au facut, pana la 2 ani. Acum sunt in deruta Am lasat-o mai moale, ii dau doar o data pe zi si numai daca vrea. Vorba lu' Pepsica, are tot timpul sa manance mancare si nu ramane unul nediversificat. In rest san...cateodata de 3 ori pe noapte, cateodata deloc, cateodata doar ca sa aiba motiv stea intre noi in pat...
Ella
Am pus poze de zilele astea, desi nu l-am prea prins pe langa bradut, numai daca il pun in masina-cadou de la Mosul. Vazut poze de Bobytza, superbe!
Kay
Ii doresc Soniutei multa sanatate, noi numai ce am scapat de un virus asemanator, cu diaree de 2 saptamani...Si am luat si noi, parintii, raceala de la Elias, am fost rupti toti 3, acum am senzatia ca noua ne trece si pe el iar il apuca
Raluca
Incearca Huggies Premium Super Flex (nu aia clasici, ca sunt drepti in spate si iese tot afara daca sunt pusi de mult timp). Nervi de otel in bataia cu sistemul!
Gravi
Ce ti-ai pus pe arsura? M-am gasit si eu sa trag primul etaj de legume tocmai cand aveam musafiri...Mi s-a creponat pielea intr-o secunda,acum am niste besici cu apa minunate, ce sa zic...Sigur ca la mana dreapta, altfel cum? Nu toate au zahar (numai vreo 15 borcane de la mine din frigider, pe care le-am luat fara sa citesc etichete , eu aici gasesc banana, mar, mar cu banana si para fara zahar, in restul e zahar (pruna, caise, fructe exotice)
Andrada
Extraordinara "poza de suflet"!
Vazut azi minunatii de copii: Micul mare inotator Raduku de Lavini, Teodora printesa care s-a ridicat in picioare de Motannel, dulceata Maya de Mica+taticul ei cu mesajele de iubire reciproca, Scumpa de Amelie a Irinushei, Printesa de catifea si Cea mai dulce craciunita ale Laurei.
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
alynta27 spune:
La Multi Ani! Copii sanatosi si fericire in familie!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI!!!!!
UN AN 2008 PLIN DE CLIPE MINUNATE,IUBIRE,SANTATE SI INTELEGERE!
VA FI ANUL IN CARE CAPSUNICILE NOATSRE VOR MERGE SI VOR INCEPE SA VORNEASCA
VA PUPAM CU DRAG
carstea spune:
Salutare!Cum ati petrecut?Rares a stat treaz pana la 12 si dormit pana la 10 .
Incep anul cu noile mele temeri:
-fontanela inchisa si semne de rahitism
-nu pune un piciorus cu toata talpa jos
Imi recomandati un ortoped bun la Budimex sau GRIGORESCU?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
gabiu spune:
La multi ani va urez si eu si un an nou cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Despre noi: ieri a fost prima noapte in care printul meu a refuzat sa mai suga ( in ultima vreme sugea doar de sete cred), asa ca am inceput anul cu un capuccino. Imi faceam probleme ca va trebui sa iau si eu pastilute pt intarcare dar iata ca s-a intarcat singur. Sincer, as fi vrut sa mai suga pt ca nu accepta biberonul si deci lapte bea cam putin. Mai precis mananca cu cereale pt ca-i dau cu lingurita.N-as fi vrut sa se intarce pt ca asa trebuie sa-i dau cereale de doua ori/zi in lapte (altfel nu stiu cum sa-l fac mai gros ca sa-l pape la lingurita). Asta e, bine macar ca il primeste si asa.O sa perseverez totusi cu biberonul ca nici sa-l umflu de la cereale nu-mi convine. In rest, mananca acceptabil, cu destule mofturi si in totdeauna fara pofta. Nu-mi arata niciodata ca i-ar fi foame asa ca i-am facut un program de masa din 4 in 4 ore ( 4 mese/zi) fara masa de noapte, si vrea nu vrea il cam oblig cu mancatul.
Poate-mi spuneti dc e normal asa:
la 8.30-9 230 gr lapte cu cereale
12.30-13 180-200 gr piure de legume cu carne ( vita, pui, ficat)
16.30-17 200 gr. branza calcica din 250 ml lapte+para, mandarina, banana
20.30-21 230 gr lapte cu cereale
Binenteles ca gramajul nu e batut in cuie, uneori mai putin, alteori mai mult, mai mereu e mai putin, niciodata peste 250 insa.
V-am zis totusi ca-i cam indes mancarea in gurita pt ca altfel nu ar manca ( si asta doar la reclame ca altfel....).Cu jucarii, mascarici si altele nu mai merge.
Cam peste tot am vazut ca se recomanda 5 mese pe zi dar totusi mi se pare cam mult tinand cont ca se trezeste la 8 si se culca la 22 max. Cat de des sa-i dai sa pape?
Cam asta ar fi.
A, o intrebare: coastele putin evazate isi revin la normal odata cu cresterea copilului?
Va pup si va doresc numai bine
soniuta
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
yoyoyo spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE !!! 2008 SA NE FIE TUTUROR UN AN NOU CU BUCURII SI IMPLINIRI!!!
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
numai_eu spune:
Gabiu din cate stiu eu, coastele evazate (de fapt baza toracelui evazata) sunt semn de rahitism. Dar daca se corecteaza deficitul de calciu, isi revin la normal.