***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI tuturor capsuneilor si capsunicilor precum si parintilor]

andrada are dimensiuni normale.Cred 60 x 120.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI DE SF. VASILE!!!!

Kay, imi pare tare rau ca Sonioara e bolnavioara! de la Teodora ca sa se insanatoseasc grabnic!!! Un 2008 cat mai plin de bucurii si impliniri pentru voi!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

La multi ani tuturor capsunicilor, capsuneilor, mamicilor si taticilor de capsunele! Sa aveti parte de un an mai bun, plin de bucurii si realizari!!

Kay multa sanatate Soniutei si voua, sa va faceti bine repede si anul 2008 sa va aduca tot binele din lume!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

La multi ani de sf Vasile!
Kay pupam Soniuta sa se insanatoseasca rapid si sa recupereze gramele pierdute. Si voi sa va faceti bine sa aveti grija de ea.
Fetelor am si eu intrebare. A dat cineva la bebe 3 cereale bio de la Milupa? Cum a avut scaun dupa? Eu i-am dat aseara lui Andrei si azi a avut doua scaune moi. Am mai incercat acum cateva zile si la fel s-a intamplat, e clar ca de la ele este. Dar stiu ca porumbul are un usor efect laxativ, asa ca ma gandesc ca poate e normal sa faca mai moale. Nu as vrea sa renunt la ele pentru ca sunt singurele bio fara gluten pe care le-am gasit la noi. Si in plus el face si mai tare de obicei si cu ceva eforturi, asa ca ar fi benefic efectul. Dar vreau sa fiu sigura ca e ok si ca nu e semn ca nu le tolereaza el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

LA MULTI ANI!

Elias si cu mine va dorim ca anul 2008 sa va aduca multe bucurii si impliniri!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kay, numai urari de bine Soniutei, sa se insanatoseasca cat mai repede si sa scape la fel de repede de durerile de dintisori!

Pot sa ii dau putina mamaliga lui BB?Fara sare, bineinteles, dar e ok?Ma gandeam sa combin cu iaurt, asa, o data pe saptamana, sa mai variem mancarica

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hello - LA MULTI ANI si BINE V-AM GASIT IN 2008!Fie ca aceast an, sa fie unul binecuvantat de Dumnezeu pentru fiecare in parte.Va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Poze-David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

La multi ani! Sa va aduca 2008 tot ce v-a lipsit in 2007, multa sanatate, impliniri si fericire!

Am si eu o intrebare: stiu ca a scris una dintre mamici ca a gasit borcanele cu fructe fara zahar, dar nu mai stiu ce marca erau. Mai puteti spune o data? Eu am gasit BIO de la Hipp, dar au zahar.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Lavini eu nu i-am dat inca mamaliga, dar intentionez sa-i dau cat de curand. Stiu ca vorbeau fetele acum ceva vreme ca dadusera si e ok. De fapt e porumb se gaseste si in unele cereale pentru bebe. Si daca ii dau deja iaurt poti sa combini fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

La Multi Ani tuturor! Fie ca Noul An sa fie unul mai fericit, mai frumos, mai bogat, mai senin si de neuitat pentru toata lumea!
Cei mici sa creasca mari si toti sa fim sanatosi!
Kay, voua sa va aduca in primul rand sanatate pentru Sonia si nopti linistite, sa treceti cu bine si de urmatoarea operatie si de cele ce-i vor urma si sa o vedeti pe Sonia mare si sanatoasa!

Legat de piscina, mie nu de petele ce pot aparea pe piele imi este frica (dar e o paranoia buna de adaugat la cele existrente :)... ci de pneumonia chimica... Sper sa nu ma injurati, dar nu isi aminteste nimeni de accidentul de la bazinul din Floreasca?... Ador apa iar bebelusul meu chiar cred ca s-ar bucura de piscina (nu plange niciodata la baitza, se bucura vizibil de orice contact cu apa)...dar chiar mi-e frica. Am crezut ca ati descoperit vreo piscina pentru bebelusi. In strainatate stiu ca sunt si auzisem de una la Snagov... Stiti sa existe vreo piscina fara clor in Bucuresti?

Am vazut ca vorbeati mai devreme de La Redoute si vroiam sa ma plang de ultima patanie cu ei. Am comandat de vreo 6-7 ori de la ei pana acum si sunt relativ multumita de tot ce am luat. In decembrie insa am facut o comanda consistenta de jucarii pentru fiul meu de 5 ani...Jocurile Lego sunt la 2/3 din cel mai mic pret de la noi (in State sunt la jumate :)ma bazam pe ele pentru Craciun...m-am bucurat sa vad ca mi-a ajuns coletul in 14 zile... dar tocmai jucaria cea mai mare/scumpa nu mi-au trimis-o... fara nici o atentionare, fara vreun mail (nu va bazati pe jucaria X). Dupa mailul meu m-au "linistit" ca mi-o trimit... Dar chiar nu stiu ce voi face cu ea, ziua lui e de-abia in aprilie si nu-mi surade ideea sa-l coplesesc cu jucarii tot timpul.
Iar coletul mi-a ajuns desfacut...

Andrada, citeam ca pisezi legumele cu furculita. Sunt singura de aici care se chinuie cu pasatoarea? Soacra mea atotstiutoare (pe bune, chiar le stie) mi-a explicat ca daca le pasez cu mixerul (cum tare bine si usor a fost), nu inlatur fibrele (greu digerabile) si de aici durerile de burtica ale bebe-ului...
Pasezi cu furculita printr-o sita sau direct in farfurie? Nu-l doare burtica?

La noi diversificarea e un mare cosmar. E suficient sa-i pun babetica si incepe sa urle... Ea care chiar nu plange si e un copil vesel de fel... cand ma vede cu lingurita dispera efectiv... Se stramba si scuipa in toate felurile posibile. Cand nu rad, plang cu ea :)

Iar ma lungesc :)

Va pup,
Florina

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput