Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, nu...nu am reusit sa invat mare lucru...tot incerc sa ma descurc cu spaniola dar nu-mi merge mereu
va a aveti o zi frumoasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA e o sansa pt copilasi sa o invete, ei sigur invata mai repede ca noi, sunt ca un burete!!! si noi uram o zi buna.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

daaa....alex vb super bine, ma corecteaza la fiecare cuvintel pe care-l gresesc deja si ruxitza vb jumi/juma cand se joaca cu cei de aici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

daaa....alex vb super bine, ma corecteaza la fiecare cuvintel pe care-l gresesc deja si ruxitza vb jumi/juma cand se joaca cu cei de aici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Manca-i-ar mama pe ei de destepti !

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

miki

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi ANi!!!!! 2008, va dorim si noi din suflet un An Nou Fericit!!!!, cu multe impliniri si realizari pe toate planurile, cu copii, mamici, tatici sanatosi si voiosi.

Miki pupam dulce fratiorii cei draguti si pe mama lor, super toate pozele si ce bine seamana copii intre ei si mai ales seamana amandoi cu taticul lor.
Cred ca m-ai blagoslovit cu tobitele, lasa ca data viitoare o sa-ti iasa brici, prima data e mai greu asa cum e cu toate, ha ha.....si crema se face pe abur pana se ingroasa ca o pasta, apoi se raceste si se amesteca cu untul..nu stiu cum ti-a iesit moale, da' nu-i bai, cred ca au fost super bune ....ia uite in schimb cum mi-au iesit mie tobele ..mi-au iesit cel mai bine de cand fac eu....cred ca depinde si de oua cat de proaspete sunt , oricum important e ca sunt delicioase indiferent de forma pupici

Try ma bucur ca ti-au iesit tobele si asteptam poze de la Revelion, sa vedem cu e basementul

A...sa nu uit, pe 30 Decembrie am fost la un spectacol de balet, Spargatorul de Nuci, super super spectacol, mie imi place la nebunie baletul, am si facut 3 ani cand am fost mica si acum imi pare tare rau ca nu mi-am continuat visul, eram si eu o balerina acum pe undeva...oricum cand s-a aplaudat la sfarsit mi-au dat lacrimile...si am fost singura, al meu sot a ramas acasa cu fetele ca altfel nu puteam merge.....asa ca am savurat la maxim cele 2 ore de balet, nu va spun ce mi-a crescut sufletul....

Am mai pus si eu o poza doua de la Rev si nu numai

Mie nu-mi vine sa cred ca au trecut sarbatorile si suntem back to work, asa ca profit de weekend sa mai stau si eu putin....nu ca as sta la propriu dar macar stau acasa cu ai mei.

Pupici la toti si La Multi ANi!!!! Ioanelor si Ionilor si petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

cici, super arata tobitele ...iar voi sunteti toate 3 niste printese...si tati tare mandru de voi pe toti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

O familie reusita . Cici,tare frumosi mai sunteti! Pozele voastre emana atata energie pozitiva...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

bits-one ...pe unde esti...gata pregatirile?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata!iaca am aparut cu ceasca de cafea in fatza comp.

Monic nu mama saptamana viit il serbam pe mic ca nu mi-au ajuns decoratiile.ia spune bombonelele alea pot fi congelate?ma gandesc ca sapt viit sa fac putin cate putin si sa le congelez.

Cici ia mai posteaza o data reteta tobitelor,please.eu is de aia careia ii ies bine prima data si apoi o dau in bara.ma uit la Ada ta si parca nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede.anul trecut pe vremea asta Amon era in burtic si uite-l ca face anul.sanatosi sa fiti ca sunteti tare frumosi!

Mergi la inceput