Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
try spune:
quote:
Originally posted by bits
Try nu esti singura care-si face probl cu mersul:nici Amon nu vrea sa mearga deloc,tot mai bine e de-a busilea.mai exersam dar il vad ca ii e frica sa mearga,isi infinge degetele picioarelor in covor si apoi se lasa sa mearga de-a busilea.asta e,or sa mearga ei pana la urma.
uitati ce-a facut ieri Kentablou.e facut din nisip colorat.a fost fff nigalos de realizat dar copkilul s-a bucurat enorm ca a realizat el ceva.
astazi as vrea sa mergem la acvariu sper sa se trezeasca taica-su bine dispus >(@_@)< !
Amon si Kenzo
Bravo si felicitari, al meu e departe, cam distanta dintre Canada si Japonia, fatza de ce stie Ken al tau sa faca. Cand ma uit cum tin copiii vostri creioanele in mana, ma minunez, alex are doua picioare sangi, ca maini nu sunt la cum tine el pixu-n mana.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
bits-ule... simplu de tot si rapid
Ciupercute din ou fiert si rosii
Frigarui reci din branzeturi,mezeluri(poti sa inlocuiesti mezelurile cu piept de pui pe gratar) si masline fara samburi
Jumatati de cornuri cu sunca si cascaval
Chiftelute pentru twister dar care pot fii lasate si asa...fara sa le mai pui in lipii...ai mei le mananci goale
File arabesc din file de piept de pui, cu masline si cascaval...ies niste rulouri delicioase care la fe poti fi servite si calde si reci
Branzeturi decupate cu niste forme haioase de inimioare, stelute, etc
Slata poienitza cu ciuperci
a dat natalia o rulada cu ou si carne tocata la bucatarie uite retetaAici este super simpla si usor de facut
niste bombonele care se fac super rapid si sunt tare bune...se numesc sarutari Beijinho tot de la natalia stiu reteta
niste foietaj umplut cu diverse chestii(sarate si dulci)
tort...ceva cu fructe...eu cand ajung acasa abia astept sa incerc diplomatul lui hildegard(veronica) intra la bucatarie o gasesti sigur pe-acolo, apoi intri pe blogul ei si acolo gasesti retetele pas cu pas...
poti face frigarui calde cu piept de pui, muschi de vita, ficatei de pui...
sau ficatei imbracati in bacon, prinsi cu o scobitoare si pusi in tava la cuptor
legume taiate si puse pe un platou...
hai ca le-am bulibashit de tot...sper ca ai inteles ceva din ce ti-am scris
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Am ramas masca la cate poze ai acolo pe site si la cate faci.
Mai femeie, eu nu te inteleg pe tine. Ai talent la gatit cu carul, ai o mare pasiune pt asta (ca altfel nu te-ai apuca sa faci atatea retete si sa le mai si pozezi) si nu faci nimic in sensul asta? E cea mai simpla afacere de inceput, in sensul ca nu-ti trebuie capital pt asta. Simple flyer-e raspindite in vecini (facute in word, nimic complicat) si niste mostre de gustat si ai dat drumul la afacere. Copchii-ti sunt mari si n-au nevoie de prea mult stat dupa curu' lor. Asa ca da-i drumul si fa bani din pasiunea ta. Putini oameni in lumea asta isi castiga existenta de pe urma pasiunii lor.
am o intrebare: de unde atata legatura cu mancarea arabeasca? Ca oricum as intoarce-o nu reusesc sa descopar legatura...
Pupici pt gospodina inspirata.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
onitza spune:
Va place cum canta Adela Popescu????? mie, foarte tare!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
mai ma faceti sa rosesc dar zau ca nu e nimik deosebit pe la mine prin albume toate sunt experimente sunt sigura ca si voi faceti muuulte insa nu aveti "nebunia" pozatului mancarii nici eu nu o aveam da uite fetele astea de la casnicute...ele m-au corupt (eu nu am prea multa rabdare sa le bibilesc, incerc sa fie papitza sanatoasa,fara conservanti, e-uri si alte nebuneli... facuta in casa si cam atat)
va multumesc din suflet pentru aprecieri...aproape toate mancaricile(si chiar si ideea de a pune retetele la poze) de la voi mamicile de pe dc le-am invatzat...asa ca voua trebuie sa va multumesc
try, pentru mancarica arabeasca si pentru cea thailandeza...am o maaaare slabiciune incerc absolut orice mie in general imi place sa mananc mereu altceva...sa incerc ceva nou si culmea ca si sotului meu la fel...(numai piticii astia mici sunt traditionalisti si din 3 feluri de mancare nu-i scoti...mai ales pe ruxi alex a mai inceput sa guste cate ceva)
ref afacere...e greu...sunt atatea firme de catering in ro...iar aici nu ma bag in asa ceva...plus ca pentru o afacere iti trebuie oarece rabdare si la ornat/decorat, etc...ceea ce mie imi lipseste...(uite miha, aime, veronica, natalia,danelutza,strumfi, adi69) si muuulte alte fete de pe la bucatarie...scot niste minuni efectiv...ma uit in albumele lor si dupa aia fac carari in frigider de pofta ce mi se face...
eu ma limitez doar la satisfacerea culinara a familiutei mele
nu vreau sa experimentez pe altii saracii ca n-au nici o vina
poate cand o sa mai invatz si m-oi lasa de predat pian am sa ma lansez in alta arta...cea culinara
miki, sunteti niste frumosi toti 3...va admir cu mare placere de cate ori pui poze
paxelina...felicitari pentru silueta...55 de kg...n-am mai avut atata din liceu
miho...ce idei fato ca multe dintre ele de la tine le stiu
da ma bucur daca zici ca te-am inspirat
casandra, mihaela si multumesc
va pup pe toate si pe copilashi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
monico pai la inaltimea ta... nici nu cred ca ai arata bine la 55 eu mai vreau jos macar inca 5 dar de unde nu vor sa se duca, ca eu am plecat de la 42-43... aveam 45 in 3 luni cu silviu
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
da...saracutza de mine...m-ar sufla vantul
si spor la slabit...dar lasa pentru la primavara-vara...ca acum iarna daca te prinde raceala cu organismul slabit...nu e prea bine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
mersi monica, dar pe cuvant nu fac nimic pentru asta, a ba mint, am renuntat la coca cola, in rest putin am maincat mereu, mesele mele muulte la numar se rezuma la o cana de lapte cu un varf de lingurita de ness dimineata, si acum in perioda sarbatorilor 1 masa intr-o vizita, si una seara dupa 23-24 cand se culca terorista, in rest nessul si masa de noapte, rar daca prind o pizza, un mc donald prin oras, dar asta a fos meniul meu dintotdeauna , de fapt cam de la liceu mancam dimineata si noptea cand mai reveneam acasa, dulciuri nu imi refuz niciodata, sau cartofii prajiti de fapt nu imi refuz nimic dar mananc putin, la mine a fost cred o dereglare hormonala in sarcina cu silviu de am acumulat cele 30 kg , pe care deabia acum incep sa le dau jos la delia am luat 12-13 si deja au plecat de mult acum dau dupa el, a fost mai darnic
daca as face ceva miscare, mai mult decat ture de o manuta prin casa, strans de jucarii ,curat etc poate as avea mai mult spor, dar e bine si asa, ca zau prea tare nu ma stresez, cam 1 luna si ceva am stat departe de cantar si cand m-am suit sa lesin,
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
din pacate eu mananc...sunt tare pofticioasa si daca ma pun la masa...e jale...nu ma ridic cu una cu doua
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
MONICA si eu aceeasi problema o am...cand ma asez e jaleeee...e vorba de autocontrol si eutoeducatie, la teorie sunt toba, dar stau prost cu practica...mai conteaza si cum reactioneaza organismul, creierul la nivel ridicat de stres...eu de ex as manca incontinuu , orice, oricat, si daca nu ma controlez, se depune foarte mult...acum nu ma mai incap hainele pe care le am...e adevarat trec printr-o perioada mai dificila, de luat hotarari si schimbari in viata...sper sa reusesc sa imi schimb viata!!!
CHiar voiam sa te intreb ceva: ai invatat limba? ti-a fost greu?
PAXELA si eu te felicit pentru renuntarea la COla si kg pierdute, esti super asa, ce bine ca ai slabit fara foarte mari restrictii!! Alex cred ca e tare mandru de tine si copii, si casa si fata frumoasa!!!!!!!!!!
De fapt, intotdeauna v-am admirat ca sunteti o familie frumoasa si fericita! asta se vede mult in poze! numai zambete si ghidusii!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
bits spune:
Paxellina sa nu ma bati dar uite cu cine semana Silviu si nu manca iar daca Deliuta o ia pe urmele lui nu te mai stresa ca deh"aschia nu sare departe de trunchi"!chiar ai slabit,spor si la celelalte kg sa le dai jos tot cu atata usurinta.
Try da ia zii tu stai sa desenezi cu Alex?nici Ken nu era atras de desen si stii cum faceam?eu coloram pe o pag iar el pe cealalta sau amandoi la acelasi desen.il intrebam ce culoare vrea sa foloseasca si-l lasam pe el.azi asa ,maine asa si acum cere el singur culorile si hartii.
Miki e un desen de la o firma japoneza Sanrio,nu se gaseste in maga(sau poate da)noi eram la cumparaturi si l-am lasat pe Ken la locul de joaca iar ca sa le umple timpul le dadea sa faca desene de astea.