Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 16
bits spune:
Moni saru'mana!zii putin:la fileul arabesc crusta e facuta cu gris?hai ca ma apuc sa mai scotocesc prin retetele tale.
aa si tortul m-am gandit sa-l acoper cu pasta de zahar(am descoperit una superrrr:din marshmallow si cu zahar pudra).sper sa fie ok mai ales ca nu am multi invitati.
bits spune:
moamaa mi-a ramas gandul la sarutarile alea.offff daca nu ar fi dulciurile astea poate as mai da jos cateva kg
aaa si japonezii astia nu mananca ficat;am facut intr-un an oua umplute cu ficat si nu s-au mancat.frigaruile singur merg!
monica-elizabet spune:
fileurile se bat, se pune peste fiecare file cascaval bucatele si masline fara samburi, se impaturesc in folie de aluminiu se pune la fiert in apa clocotita maxim 15 min, apoi se dau prin ou batut si pesmet uscat si se prajesc cat sa faca crusta aia
vezi ca la fiecare poza este reteta jos
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
monicoooo ma omori, noroc ca cu 2 nu prea am timp si de bucatarie, ca altfel nu mai ajungeam eu la performanta de 55 kg, pe care uimitor am reusit sa le mentin si de sarbatori
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mikimi spune:
Paxelina felicitari pentru silueta.Si pentru frumusetea mica si veselia mare.
Bits ce jucarii interesante....ToysRus? sau vreo firma anume? ca sa caut si eu, imi plac astea in care participa si cu mintea nu numai cu manutele.
Eu eram treaza ca nu aveam barbat langa mine si nu puteam dormi.Omu meu are deja 27 ore la servici, de ieri dim de la 8 si nici pana acum n-a venit...ma gandesc la vremurile cand lucram si eu asa cand erau momente de criza....ce-mi mai placea, parca somnul de dupa era intr-adevar meritat.
Multumim si pentru urari de fetita...cu asa barbat nu stiu cand s-o mai fac....sa-mi dai baietii tai sa le mananc obrajorii ca mor dupa ei.
Aime sunteti criminali cu ramasul afara din casa.Uite cum faci vrei nu vrei si proba anti-hoti.Pupam baietii carliontatii si nazdravanii...auzi sa fie nervosi tocma cand se vad...nu par in poze, si nu va suparati pupam mai ales finutza ca-i tare scumpa.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
mariussimiuc spune:
Helau!
Miki,nu fi suparata pe Tobitele Ceciliei. Se mai intampla si sa nu iasa.Din prima. Data viitoare vor iesi sigur.Daca sunt bune,restul chiar nu mai conteaza.
Monica,mi-ai dat si mie niste idei pentru meniul de botez.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ochi_verzi spune:
Bits-ule, are si masinuta si doua trenuri, unul de cand era mica, de-l tragea dupa ea(din plstic) si pe care-l iubeste grozav ca seamana cu Thomas si mai are o locomotiva care scoate fum, face ca un tren real(zgomot mare) de care se temea dar de un timp se joaca cu ea
Monica, iar m-ai omorat
Diana 22.11.2004
cassandra spune:
La multi ani!!!!!
Intram si noi cu intarziere, pupam pe toti copilasii nazdravani si pe toate mamicutele dragalase si va dorim tuturor un an nou care sa va aduca numai impliniri si muuuulta sanatate. Sa va bucurati de puiutii votsri, sa aveti soti iubitori si atenti si copilasi cuminti, mancaciosi si mai ales sanatosi.
Sarbatorile au fost pt noi linistite, vesele si pline de cadouri (se pare ca Mosul chiar ne-a crezut cand i-am spus ca am fost foarte cuminti!) ne-am intalnit cu prieteni dragi, ne-am dat cu saniuta, am dormit pe saturate iar de papat bunatati nu mai spunem...
Apropo de asta, Monica esti o gospodina desavarsita!M-ai dat gata cu retetele tale.
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Try mercic de lamuriri, de asta cu gradele aveam nevoie.Si pe mine m-a dus mintea cu punga, dar lenea a invins si nu am confectionat, am stat sa pird timpul cu lingurita si sa le intind ca niste baltoace ametite.Uitati bucatareala.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
Cum de-ti iesira maica asa de plate? Ma gandesc ca poate n-ai batut bine bezeaua? Si vazui ca ai dat si cu nuca de cocos pe deasupra lor inaintede ale baga la cuptor. Intuiesc bine? Secretul la bezea e sa bati albusul ala pana il gaseste gaia inainte de a incepe sa adaugi zaharul. Daca spuma nu sta singura la intoarcerea castronului, nu pui inca zaharul. Cu cat pui zaharul mai devreme, cu atat iese mai fleasca...
Iar crema iar mi se pare ca ti-a iesit mai moale decat mi-a iesit mie...
Dar stii care-i succesul in prajituri (si-n bucatareala de fapt) sa icnerci pana iese [D:]
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Am incarcat si ultimele poze din dec incepand de aici.
Mey, sunteti prea frumosi pt secolul asta, si tu si copiii tai. No other comments.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II