*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_alexia spune:
Roxi, vezi www.mumsnet.com/onlinechats/livechat10.html" target="_blank">aici un lung interviu despre pb la venirea lui bb2 .
CristinaN, si eu sunt de parere sa revenim la titulatura consacrata, pentru inca un an incheiat cu bine.
Lavi, boala grea shoppuiala asta, bine macar ca a inceput acum, odata cu reducerile . Trimitem numai ganduri bune pentru luni sau cand va fi sa fie, sa fie bine!
Burtica-mi e ok, creste ca fat frumos, bebelina suteaza din greu, contrar parerii generale ca fetitele ar fi mai finutze . De-abia astept consultatia din 24 ian, cand o sa cer inca o echo, sa vedem daca s-a pozitionat cum trebuie. Acum sunt deja in sapt. 31, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Am inceput sa cautam mai serios un nume, sa discutam problemele organizatorice...
Faza ieri: ma vede Cristi in timp ce ma schimbam si zice "mama bulta mare" . Tati insista: "si ce are mama acolo, in burtica?", la care el, foarte hotarat: "tulte. multe tulte. buuuune tulte "
De turte stie bine: scufita ii duce bunicutei un "cos cu tulte", nu cu papa, cum ii spuneam eu, si a mancat si el destule pe la bunici, stie ca daca mananca multe face "bulta mare"
De fapt eu intrasem sa ma vaicaresc de pui cu toane de zile mari, simt ca pur si simplu imi scapa lucrurile de sub control. Cred ca-l va astepta o perioada de urlat de voie, eu energie sa-i fac toate fitzele nu mai am
Aoleu, acum am citit postarea lui Joy . Nasol, nasol .
O singura chestie: la faza cu plansul seara ca vroia in brate, eu cred ca ai gresit ca l-ai luat pana la urma. Trebuia sa ramai ferma pe pozitie pana la capat. Ma rog, asta ca teorie, in practica nu stiu nici eu cum as fi rezistat
Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, cred ca nu poti decat sa te rogi ca astea sa fie celebrele crize de la 2 ani si sa treaca cat mai repede
crissy77 spune:
Joy, la mine si la Leea (sper sa nu ma insel) a functionat faza cu inlocuitul lui "NU AI VOIE" cu "DACA FACI AIA SE INTAMPLA AIA". Incearca poate da roade si la voi.
Am gresie in bucatarie si partial pe hol. Vestea rea este ca fiind dat gletul pe vreme rece mi-au transpirat peretii asa ca trebuie sa asteptam temperaturi de +5C ca sa putem varui. Adica pana la primavara-vara .
Cristina & Elise-Stefania
gabitaco spune:
joy...imi pare sincer rau sa vad ca esti cu nervii prastie. Incearca sa comunici mai mult cu Vlad, sa il implici si pe el in cresterea fratiorului mai mic. El face asa ca sa va atraga atentia...daca tipi sau il bati nu rezolvi nimic. Eu in Mateea nu am dat niciodata...cand vad ca o apuca crizele de personalitate...inseamna ca vrea sa ne atraga atentia asupra ei . Lasam totul balta si ne jucam cu ea.
O punem sa faca si ea mici sevicii, gen...du cana la tata, sterge tu aici....ada matura...etc. Ii place la nebunie sa o implicam in treburile noastre.
Chiar daca stai in mijlocul jucariilor poti face sitreaba...ex....curata zarzavatul pt supa si il rogi pe Vladut sa iti dea cate un morcov sau un cartofior din sacosa....
De ex eu cand fac mancare o tin pe Mateea pe masa in bucatarie...ii dau si ei de lucru...piseaza usturoi (chiar daca nu avem nevoie)....pune frunzele de ceapa in castron...ceva marunt...cat sa o tin sub supraveghere si sa fac si eu treaba...chiar daca tre sa curat si dupa ea....
Incearca sa te joci cu copilasii amandoi..impreuna...in acelasi timp...asa nici unul nu se va simti neglijat si tu ...cu siguranta te vei simti mai bine. Plange cel mic...ia-l pe Vlad de manuta si zi-i ...Hai fuga sa vedem de ce plange Alex...apoi poti sa ii dai o jucarie si sa-i spui sa zangane din ea cat tu il schimbi...si sa ii spui...Bravo...uite ce mult ma ajuti tu,,,si fratiorul tau e asa de bucuros ca te joci cu el...etc...
E greu...f. greu la inceput...dar va coopera cu siguranta. Iar tu...incearca sa vezi mereu partea plina a paharului....daca te uiti numai in jos...ne vei reusi sa depasesti situatia. Multa putere...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Asaaa, "copii" mei dor amandoi, prilej sa mai bantui nitel pe la comp, cand se trezesc mergem la Unirii, la locul ala de joaca, sa alerge si maimutza si sa stam si noi la o pizza ceva.
Din ciclul copii crizati, sa va spun patanie de ieri. Plec cu mama si cu Miruna sa schimbam abonamentul la cablu, UPC-ul fiind la cateva blocuri distanta de noi. Mergem, intram, in timp ce stateam de vb cu baiatul ala si scria nou contract o apuca pe Miruna nervii ca ea vrea inchisa la geaca. O inchid..bineinteles ca ii e clad si incepe sa strige ca vrea deschisa. O deschid, ii spun sa nu mai tipe ca plecam imediat. Nuuuu, iar tipa ca vrea inchisa. Ii mai explic odata ca nu se poate, ca iar ii va fi cald, etc...ei bine o vad cum se indreapta spre cea mai mare balta cu noroi din magazin, ca na...fiind zapada, care cum intra facea balti, balti...si nici una nici doua se arunca in ea si se tavaleste urland. O iau de mana, o cert, o dau afara cu mama...o auzeam dinauntru cum urla, simteam ca mi se ridica parul la ceafa de nervi, cred ca va imaginati cum se uita lumea la noi. In fine, ies, plecam spre casa...pe drum vede un copil cu sanie, nici una nici doua se arunca pe jos ca vrea sanie. O iau iar de o "aripa", ajungem acasa...ii dau maica-mii sacul cu toate alea si ma duc la masina sa mai dau zapada, ele se duc sa urce sus, sa-i incalzeasca mancarea fetii.
Cand ajung sus, o gasesc pe mama mai mult moarta decat vie, imi spune ca i-au furat banii din portofelul meu, in lift, niste tigani. Cum , ma veti intreba? Ei bine, mama a urcat cu pitica in lift, si cand sa inchida usile, 1 tigan si o tiganca apar si se urca si ei, zicand ca merg la nu stiu ce etaj. In momentul ala, au apucat-o pe Miruna iar crizele, ea nu suporta sa mai mearga cineva strain cu ea in lift, dai tavalit pe jos, mama se lupta cu ea s-o ridice, probabil ca in momentul ala, profitand de neatentia ei, i-au desfacut sacul care era pe umar, au scos portofelul, au luat banii si au aruncat portfoelul pe jos. In fine, a coborat mama cu pitica, peste 5 minute suna la usa femeia de servici, gasise portofelul meu jos la parter aruncat. Nu lipsea nimic, doar banii,vreo 35 RON, atat mai aveam in el. . Asa ca si la noi se poarta treaba cu tavalitul pe jos, ieri si-a luat-o pe cocoasa din cauza asta, cum cu vorba buna nu merge...i-am spus ca va manca bataie pana cand nu se mai tavaleste pe jos. si nici nu-i mai cumpar oua Kinder. Acu' sa nu va inchipuiti ca o bat zilnic...cred ca maxim 4 palme a luat la fund pana acum, dar ii e rusine mai mult, stie ca (,) copii rai mananca bataie si e rusine mare sa mananci bataie...asa ca functioneaza amenintarea. Sa vedeti ce copil cuminte am avut azi .
Hai ca m-am placintit la greu, ma duc sa citesc din urma si mai revin daca mai apuc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pumba spune:
buna ziua!
vad ca se discuta despre batatii , pedepse ,crize de 2 ani.
cand am fost in vacanta ,am stat la cumnat care are 2 fete ,una din ele nascuta cu 2 zile mai devreme decat Ady a mea(.deci 2 ani)
ce vreau sa spun? cat am stat la ei acel copil nu a dat din picioare ,nu a racnit sau miorlait aiurea sau parinti ei nu au ridicat tonul la ea.cum asa? i se dadeau 2 optiuni -..vrei asta sau asta? era tratata ca un adult aproape, i se respecta parerea... un ex intr-o zi trebuia sa mergem in oras ,ea era in haine de casa si vroia sa -si puna o fusta peste aceste haine a incercat mama ei sa o convinga,nu s-a putut....a mers asa in oras cu hainele de casa si fusta peste. eu procedam altfel daca eram in locul cumnatei.....
o alta sit ,sora ei si fetele mele aveau suc ..cumanta ii zice -tu nu poti avea suc, pt ca te doare burta ,a inteles imediat ,nu a comentat daca era a mea urla, tipa si tot tacamu.
acest copil asculta,intelege de vorba buna cum se zice dar,i se cere parerea ,,,,,, joy cum zicea si Lavi ttrebuie sa mai dam si in mintea copiilor cateodata.
joy- e clar ca la Vlad nu merge "cum zic eu ,asa faci?"
uf ,nu am deloc talent la scris !sper sa intelegeti ce am vrut sa zic.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
meems spune:
Joy, ai nevoie de o pauza, de un ajutor, de o schimbare... Multa, multa putere
De Gandacel mai stie cineva ceva?
Ioana, nu ai dat bradul la o parte ca sa vedem si noi poze de la botezul Stefanelului?
Morgano spune:
Fetelor dragi, un gand bun de sustinere sa aveti pt. cuscra Tania si ginerica Stefan pe care l-au internat cu salvarea dupa o convulsie cu stop respirator si cardiac.
In masura in care mai aflu ceva va tin la curent.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Madutza10 spune:
Doamne ,Ripley ,ce s-a intamplat cu Stefan ?Cum s-a ajuns la convulsie ,stop respirator , cardiac ???Stii cumva mai multe ?In ce stare e acum???
Tania ,ne rugam sa fie bine Stefanel !!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
roxisialexia spune:
Doamne,tanianu imi vine sa cred ce s-a intamplat.
Un gand bun si de la noi, sa dea DD sa fie bine, te asteptam cu vesti bune.
Delia, multam ca ne dai vesti, stii cum s-a ajuns la asa ceva?
Mi-au dat lacrimile cand am citi mesajul tau, ma rog la DD sa fie bine Stefan.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Tania sa dea Dumnezeu sa fie bine Stefanel!
Of, dar ce s-o fi intamplat?
Hai ca schimb scutecul, fetelor.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)