*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutzo si uite asa cand devenim mame ne trece si aia cu lesinatul si multe altele ca trebuie sa facem fata situatiilor.

Am constatat eu ca asa e in viata, ai impresia ca sunt lucruri pe care nu le poti suporta dar cand esti pus in fata si n-ai incotro...

Reparare rapida Biancai!

mihaelutat & camelia multumim de gadurile pozitive, sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , sa stii ca ai dreptate, atunci ma gandeam doar sa o calmez pe ea si sa ii opresc sangerarea cu toate ca i-mi tremurau mainile ca naiba.
Tin pumnii tatalui tau sa treaca cu bine peste operatie iar voua multa putere sa ii fiti alaturi
Cand te vezi cu fetele?

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, sa stii ca si Rianna a inceput cu mini-crizele de care vorbesti! Ea care in general era tare linistita, acum o apuca un tipat si niste nervi de se arunca pe jos Adevarul e ca in ultimele doua zile a fost mai nasol, dar eu taaaaare banuiesc ca-i iasa o masea. Sper ca asta sa fie cauza crizelor... Si inca ceva: ai PM.

Catutza, pe Biencutza cu buzita sparta.

Cami, tare frumoase pozele voastre, pe-acolo arata ca si zona din care sunt eu din Romania, deci mi s-a facut instant dor de "acasa"

Bianca, si pe voi v-am admirat, are dreptate Miri (parca ea zicea...) ca esti tare finuta ca un fotomodel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani!
catutza, pupam buza Biancai sa-i treaca repede.
melkule, daca stiam ca esti prin Barlad, o puneam de o intalnire. Am vazut si eu din mers trenuletele din parc, as fi vrut sa duc si eu fata dar a fost atat de frig...
Lavi, sa fie bine cu operatia.
Vazut pozele biancai, catutza (doar lista cu pzele micsorate ca imi dadea eroare cand le maream), cami, madutza. Toate frumoase. Intru indata si in contul comun sa le vad pe ale lui meems.

Fetele, indata se termina si scutecul asta. Aniversarile s-au terminat. Revenim la vechea titulatura, cea de COLECTIA DE TOAMNA - IARNA 2005?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ziua buna!!

Azi m-am rasfatat ,am dormit pina la 11:00 ca piticul e la socrii ,l-am lasat aseara pentru c-am fost intr-o vizita care s-a prelungit pina pe la 4:30 .Cind m0-am trezit mi-a facut sotu' cafeaua iar acum am nitel timp de forumeala pina se intoarce piticu' meu,tocmai a plecat tati sa-l ia .
Lavi ,ne rugam la Doamne Doamne sa reuseasca operatia si tatal tau sa-si revina cat mai repede.
Roxi ,da, gemeni sint dar sper sa nu vina prea curind bb2 ,Andreas al meu e ceva gen Alexia ,marait si mai nou crizat cand nu faci ca el ,cind vrea ceva etc . de chiar n-as face fata (psihic) unui alt copil .
MIRI ,vazut filmuletz ,e tare haios David recitand ,,cusu-cusu''
Catutza ,toate trecem prin clipe d'astea ,lasa ca trec buzitele Biencutei desi stiu ca in acel moment erai mai mult moarta decat vie ,eu asa patesc ,nu suport sa-l vad lovit ,mai ales sa curga sange.
Mihaelutat ,e foarte bine sa dai cu Baneocin si sa pui ,,pe caputz'' o fasa sterila cu rivanol ,asa ne-au facut si noua la spital dupa decalotari si asa fac si eu acasa cind i-o fortez mai tare sau uneori Fluocinolon ,tot dr mi-a zis.

Ma duc sa-mi termin cafeaua apoi mai pun niste poze de la petrecerea de Revelion

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Doamen cand vad, aud de parinti care pleaca cui copii de colo colo...care stau pe forum cu copii in casa, care fac treaba in casa cu copii in preajma, inenbunesc!!!!!!!!!!!!!!!

de ex, acum Vlad doarme, Alex plange!!! si cioarba mea-i pe aragaz la foc mic mic mic mic.

MARIA este infiorator de greu cu copii mei. altii sunt poate cooperanti, ai mei nu.
ROXI bine macar ca Aleia se plangaceste, vlad URLA. nu stim cum sa mai reactionam....eu plang de numai pot ziua intreaga....Alex vrea numai in brate si nu doarme toata ziulica decat in brate sau deloc. i ca atare ma rupe de spinare, numai in brate si numai in anumite pozitii, nu asa, oricum!

ieri l-am batut pe Vlad. nu o pal,ma, doua ci 100. dupa ce ne-a luat 0 ora sa ne imbracam sa iesim afara, am stai numai 15 minute. pt ca a iesit cu un catel de plastic pe care l-a bagat in cosul de la carut, dupa care a inceput sa planga. io credeam ca vrea sa i-l dau si cand l-am scos de acolo s-a lasat cu urlete, in mijlocul drumului. nu a fost chip sa-l calmez, urla ca apucatul, au iesit cativa vecini din bloc si s-au oprit in loc sa se uite la el. mi-au zis sa numai bat copilul asa rau ca uite-l saracutu ce plange...si le-am zis ca nu-i copil batut, ca plange din diverse motive la care mi-au zis ca nu s epoate sa urle asa de rau fara sa-i fac nimic si ca oricum stiu ei de la vecinii mei ca saracutu de el toooata ziua plange si racneste si sigur il ating mai rau ca altfel nu ar avea motive!!!!
FETELOR, IMI VENEA SA URLU DE DRACI SI DE DURERE, pt ca nu il bat!!!!!
a vrut in brate apoi si imi arata cu mana ca vrea sa mergem ba colo, ba colo. adica io sa merg, sa imping si carutu pe zapada asta, el sa stea in brate. ca atare am intrat in casa. cand am ajuns la etaj, nu a vrut sa iasa din lift. zic hai inapoi afara ca-mi parea rau ca statusem asa putin. cand colo, nu vroia sa iasa din scara b;ocului. hai inapoi sus . am bagat caruta cu Alex in casa si vlad se maraia la calalalt lift si nu vroia sa intre. Vlad hai in casa, Vlad hai sa ne dezbracam Vlad hai ca uite desene, Vlad... Vlad Vlad. pan la urma, l-am luat de mana sa-l bag in casa, moment incare a racnit de ziceai ca-l tai cu lama, de a iesit vecina sa-i zica ca doarme fisu si sa numai tipe!!! si mi-am iesit din minti. nu am mai judecat limpede, am vazut negru in fata ochilor. bineinteles ca l-am batut imbracat cum era ca daca-i dadeam jos pantalonii cred ca o luna avea urme pe el.

l-am luat cu vorba buna si cu frumosu', nimic. cu tipatul si ignoratul si pedepsitul este mai rau.
marti seara a urlat de la 19.00 la 20.30 (si nu l-am luat nici eu nici cristi in brate si el asta vroia, dupa ce face crize si vede ca esti suparat pe el asa face, vrea sa-l iei in brate) apoi a stal la mine in brate pana la 22.00 cand cu chiu cu vai l-am lasat jos pe perna sa se culce.

zilele trecute mi-a luat telefonul si mi l-a bagat in gura. stie ca nu are voie. a venit si m-a tras de pantaloni sa-mi arate ce face si cand i l-am luat din mana s-a lasat iara cu urlete.
azi, jumate de ora a facut crize rau de tot ca nu l-am lasat cu pantalonii uzi de pipi pe el si ca i-am pus pampersul. trebuia sa-l schimb si sa-i pun pampers ca l-am dus la culcare.

bineinteles cunoscutii nostri care stiu ca nu l-am batut si nu este in meniul nostru bataie, se psunca tocmai de aia face asa ca nu-i batut. ca daca incep si dau nuielusa jos, se schimba, ca ei asa le-au facut copiilor si s-au indreptat, stiindu-i de frica!!!

eu una ma declar depasita de tot de situaatie, cristi isi prelungeste programul la servici sa numai vina devreme acasa....eu nu am nimic de mancare, am baut un iaurt de dimineata, la piata nu ma pot duce, ccand vine cristi este piata inchisa (zilele astea este in inventar si de aia vine tarziu, a zis ca piata o sa-mi faca el dar in rest va sta la servici cat poate de mult)....
eu stau la calc acum dar cu un picior il legam pe alex in scoica ca altfel nu tace...
foame nu ii este ca nu vrea, i-am dat si cu bibele lapte praf si nu vrea... dar nu sta singu nici 2 nminute...

ca sa doarme astazi alex nitel (ca l-a trezit vlad la 07.30 si el ar dormi pana pe la 9.00) a trebuit sa stau in sufra cu vlad, in mijlocul jucariilor, pur si simplu sa fiu acolo langa el cand puteam sa fac si eu mancare, nu?

sunt suparata ca cristi are colesterolul 390 si lipidele vreo 1.000 parca..el fffff gras nu mananca, dar dr zice ca si stresul contrbuie destul de mult, deci cum il destresez????

imi vine sa abandonez sa ii dau pe amandoi la soacramea sau la cresa saptamanala si sa ma imbat. sa doooorm vreo saptamana, doua chiar!!!

gata, ma duc sa opresc ciorba ca nu-i chip sa o pot face. mananc scaieti, nici nu am pe cine ruga sa-mi ia si mie una alta...masina este inzapezita...(cristi circula cu ratb-ul)

si inca ceva: MAI ESTE VREUN COPILAS CARE NU VORBESTE DECAT "MAMI" SI "TATI"?

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

JOY, nu stiu ce sfat sa iti dau, dar esti deja pe marginea prapastiei, asa inteleg eu.TREBUIE SA FACI CEVA. ai 2 copii de crescut si iti e foarte greu, dar ia atitudine. nu il bate pe vlad, daca urla si apoi il iei in brate iar urla, nu? nu sunt eu cea mai in masura sa iti dea sfaturi, am gresit si eu la greu cu al meu, e lipit de mine, dar e unul, tu ai 2 si te distrugi nervos. fa ceva! ma rog pt voi, sa gasiti putere sa ajungeti cu Vlad unde trebuie, cel mic inca e mic si se mai poate schimba, al meu s-a cumintit mult dupa 6 luni, si el dormea numai in brate, iepureste, poate ai noroc cu Alex sa doarma mai bine, iar Vladut va incepe sa inteleaga. te pup si iti dorsc sa te poti odihni... sau macar sa gasesti ajutor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

JOY DA-MI PM CU TELEFONUL TAU SA NU-L MAI CAUT! TE SUN DUPA CE ADOARME ZUZU MEUADOARME ZUZU MEU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Joy ,e groaznic prin ce treci ,d'astea mi-era frica acu' de curind cind mi-a intarziat CM ,ma vedeam exact in situatia in care o descrii tu ,e foarte greu ,imi dau seama desi in inconstienta mea imi doresc al doilea copil dar realizez ca as ajunge la balamuc cu 2.
Eu chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau ,e naspa ca nu are cine sa te ajute ...,oare daca l-ai duce pe Vlad la socrii ar fi mai bine??Macar pentru 2 saptamini sa te eliberezi un pic ,poate sa te odihnesti,..cat despre crizele lui Vladutz eu cred ca nu exista leac ,probabil trec cu timpu' ,la noi nu-i asa rau dar si al meu le mai cominte si nu-i trece cam cu nimic ,decat daca-si face de lucru cu ceva care sa-l faca sa uite ca plingea dintr-un motiv anume ,de tras cite una o fac si eu cind nu mai am solutii si atunci urla de zici ca-l tai si striga cat poate ,mmami nu ma bateee ,mami ma doaeeee'' de mi-e frica sa nu-mi vina vecinii la usa ca maltratez copilu' deci tre;' sa-l ignor zic eu pina la virsta la care se va calma.

Am mai pus aici poze de la Revelion :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/Revelion%202007-2008/

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BIANCA ieri am clacat rau de l-am batut. nu-l bat, dar daca il cert sau daca-i zic ca nu are voie, el plange si vrea apoi in brate.

am inceput sa scriu la aecst mesaj dupa ce l-am adormit pe alea, la 10 minute s-a trezit vlad cu care am stat in brate jumate de ora in timp ce alex plangea ca se trezise.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput