Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
prisi spune:
quote:
Originally posted by ricea
hallo mamici sunt si eu o mamica de un baietel de 8 ani si o fetita de 2 luni cum fac sa ma inscriu si eu in clubul mamicilor de octombrie. sarbatori fericite
ricea
bine ai venit Ricea sa-ti traiasca puiutii
scrie repede 10 mesaje, ca sa scapi de moderare, scrie-ne datele tale sa te trecem in lista.
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
darleena spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Asa imi dicta si mie inima sa nu-mi las copilul sa planga si dupa ce am citit si parerile voastre mi-am intarit aceasta idee.
Partea buna a fost ca de Craciun bebelina a fost foarte cuminte. Am fost in vizita la parintii mei si a fost smotocita de tot familionul, dar s-a comportat exemplar...nu a plans deloc, insa cred ca au obosit-o rau ca ieri a dormit toata ziua.
Azi a fost mai smiorcaita dar am tinut-o langa mine si s-a calmat.
Va multumesc inca o data si va urez Sarbatori Fericite! in continuare
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
mihailescu teodora spune:
Seara buna!
Hai c-am aterizat si eu acum la calc,din cauza de lipsa de timp
Ca marea majoritate am bagat si eu 4 masini de rufe,ultima inca mai rumega acolo,le intind maine dimi!
Betty,Sabina,Roxana,Mandarinutza,Prisi,Yaia sper ca n-am omis pe cineva,sunteti dragutze cu complimentele voastre!M-ati facut sa ma simt bine si sa-mi doresc sa reajung la dimensiunile de atunci!Doar ca asta era in 2004
Eu sa fiu sanatoasa si bb sa aiba laptic macar 6 luni,si m-oi apuca si de cure+sport!
Azi ne-am trezit la 11!Ne=am mai ametit putin prin casa pina a venit tati,dupa care am plecat pina-n City Mall,Metro si Selgros.Nu-mi vine sa cred ca mai e asa glomerat prin magazine desi a trecut Craciunul!
Prisi,treaba cu cumnata mea sta in felul urmator:la nunta noastra,ea a venit imbracata in acea rochie de mireasa,desi avea 20 ani si era nemaritata
Intr-adevar,a fost cea mai penibila prezenta de acolo,numai ca nimeni nu i-a dat satisfactie s-o bage in seama,IGNORANTA, a fost la ordinea zilei in ceea ce-a privit-o.Nu i-a iesit ,,figura'' daca putem spune asa!La inceput a incercat sa fie in centrul atentiei ,dar cind a vazut ca toti o desconsidera pt ce-a facut,a pus bot si a stat numai afara si-a vorbit la telefon!
Chiar vroiam s-o intreb:daca la nunta noastra a venit in rochie de mireasa,la botez o sa vina si ea c-un bb in brate?''
Hahahaha!
Sunt rea ,nu?
Ma duc sa ma culc,ca bb doarme de la 11 si acusi se scoala sa pape
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Am uitat sa urez bun venit noilor mamici de dulcetele si papanashi!
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Noapte buna ,mamici!
Oooooo,uitasem:s] tuturor Stefanutilor si Stefaniilor aniversati ieri!
Mihnea
prisi spune:
Teonaspa faza, specimen rar intalnit,
bine ca nu e cumnata mea, ca-mi parea tare rau de ea, sa-mi strice mie cineva unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata, scoteam coltii imediat... dar pt tine pentru diplomatie
am plecat si eu la somnic
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
a_alinta spune:
multumesc din suflet pentru primire!
am venit si eu de la munca, am mancat , am o grija nu care cumva sa-mi pierd laptele..., dar mi-e si o foame !...mi-am "tras" balansoarul cu fetita in el si am intrat sa vad ce mai faceti... mai scriu si mai vorbesc cu mandra mea care tare se bucura cand vorbesti cu ea! mai ales ca n-am vazut-o toata ziua.... e greu dar asa e viata! nu-mi place sa ma plang ...sotul doarme , lucreaza schimbul 3 si pana la ora 3 a stat cu mandra , apoi a preluat-o feciorul, acum sunt eu la datorie...
sa va dau si eu datele pentru a ne trece in lista: alexandra elena , 21 septembrie, ora 23.56, 3.694 kg, 54 cm, scor 9.9 , nastere normala, la 39 de saptamani si o zi...
teodora, faza cu cumnata e bestiala! urma sa se casatoreasca si si-a cumparat rochia iar la nunta ta vroia sa vada cum ii sta? ca altfel eu cred ca are ceva probleme... oare de ce cumnatele in general ni se par a fi ciudate? o sa va povestesc intr-o zi si de a mea cumnata...
am si eu o nelamurire... am facut provizii de lapte, pentru ca alaptez integral, pe care le pastrez in congelator... cum se incalzeste laptele congelat? poate sabina ,care e experta noastra pe partea de alaptare, sau o alta mamica poate sa ma lamureasca si pe mine... eu il scot din congelator de cu seara si il pun in frigider; a doua zi dimineata scot primul bidonas afara pe aragaz ca baietii sa il incalzeasca cand e ora de masa .. il incalzim intr-o craticioara cu apa pusa pe foc... e corect cum procedez?
daca nu se satura scoatem repede alt bidonas din congelator si il incalzim la fel.. aici cred ca gresim.. nu cred ca e bine sa pun laptele congelat in apa care incepe sa se incalzeasca... sau e bine?.. aici chiar nu stiu...
inca odata multumiri pentru primire...
a_alinta spune:
teodora, am vazut poza cu cumnata... nu pot sa spun decat " mare e gradina ta, Doamne!!!!" ... fara cuvinte.
a_alinta spune:
vad ca puiutii vostri cam toti incep sa se intoarca... chiar si baietelul valentinei 22, care e mai micut de varsta decat mandra mea... ea nu da nici-un semn... o fi ea mai puturoasa sau ar trebui sa ma ingrijorez ?... am uitat la andrei cum a fost..
pe maine..
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Vad ca aici se doarme, vreau si eu nani nani, mult nani, simt ca am ramas in urma cu somnul, daca va spun ce am patit ieri ma luati la goana.....stateam pe coltar in sufragerie(ma uitam la un DVD) cu bebe in brate si cum el se tot foia l-am scapat din brate , ma rog a alunecat pe coltar, nu pot sa va spun ce m-am speriat, el mititelul nu zicea nimic, cred ca nici nu a realizat ce se intamplase,iar eu nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat si cum a alunecat din bratele mele, nu gasesc alta explicatie decat ca am atipit ....mama denaturata ce sunt....va dau voie sa dati cu pietre si sa ma treziti.
Recunosc sunt obosita, pregatirile de sarbatori, musafiri, iar bebe nu ma mai lasa sa dorm dimineata, noaptea isi papa manutele in somn si inevitabil ma trezesc si adorm greu, ziua nu am sanse sa dorm.....nu e o scuza. Asta nu e tot, ziua papa foarte des, in medie la o ora jumatate, nu mananca mult, nu goleste tatzi, dar cere la san si face un scandal daca nu-l pun la san, nu stiu ce se intampla.
acum vrea tatzi, revin
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV