Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Acum m-am uitat cu atentie la ei, scuze.....am comis-ooooo,am vazut-o mai mare pe Dariuta si din cauza asta am zis ca e Darius.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Annisio, sa zici numai cand vii, sa fim acasa. Si vezi ca acum e si cursa directa Bucuresti-Helsinki. Numai sa stii ca acum nu avem zapada DELOC! E cea mai urata iarna din cate stiu si bietii localnici...si cea mai calda!
Cat priveste greutatea, bag de seama ca nu ai vazut pozele noastre de Craciun. Poti sa ma tai, chiar daca a trecut Craciunul. Hihihi. Am peste 80...nici nu mai stiu cate kg peste cele 20 trebuie sa dau jos. Dar mananc bine, ca nu poci pentru ca sa pierd laptele...asa, ma fac inteleasa. Bun.
Va las acum, merg sa mai pap ceva, sa nu cumva sa slabesc vreun pic. :)))

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

spuneti-mi si mie ce e cu vizita la ortoped? cand si de ce se face?

HaveF8 si Ana Martina

Aici cateva poze cu noi
http://community.webshots.com/user/HaveF8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutari si de la noi. Ma simt tare obosita, nu stiu ce am. Am dormit pana la 11 si inca simt ca ma scurg. Iar am semne de ciclu, cred ca iar vine la 20-21 de zile. Andrei m-a capiat, s-a foit noaptea, rade si gangureste foarte tare, la 7 era in picioare, l-am hranit si l-am lasat in pat. Mesele au devenit o lupta, efectiv nu mai pot sa il tin si mai ales sa ii tin mainile, de aceea nici nu mai mananca bine si i se face foame mai repede. Biberonul e jucarie si nu reusesc sa il mai tin. In plus e marait cred de la dintii aia, nu plange, dar scoate mereu un "ihih" nervos.

Hai sa vad ce mai faceti ca ma duc sus unde nu am retea, Alex e cu taica-sau care doarme tun si cum sunt la mansarda imi e tare frica sa nu pice pe scari, ca balustrada e ca si inexistenta pe acolo.

Andreea, deci Maria a cumparat tot din Ploiesti, deci eu te banuiesc pe tine ca ai cumparat tot din Baneasa.

Sim, ce mare e Stefan, si ce cuminte a fost la vaccin. Bravooo, sa luam exemplu. Noi am lasat vaccinul in prima saptamana din ianuarie. Cum fu cu febra? Ai terminat detectivii?

Teo, nici Andrei nu se culca devreme, sunt copii si copii. Cat despre absenta recunosc! Nici azi nu voi fi prea prezenta.

Luy, se pare ca ati stat bine cu febra, pai Andrei are de regula 37.6, imi e groaza de vaccin.

Afibebe, subscriu la ce a scris Teo despre angoasa ta. Eu zic sa fii mai linistita.

Annisia, ai facut cum ai crezut mai bine cu diversificarea. Sa stii ca eu aveam in plan sa incep deja, am mai spus-o, insa pana nu lamurim ce e cu dermatita lui Andrei care s-a agravat rau nu pot sa il diversific, ca va fi mai greu sa ne dam seama care e alergenul.

Carpatina, si noua ne era dor de tine.

Andries, la motz am primit un set de haine si jucarele. Asta am luat si noi finilor.

Betty, stai linistita ca si mama mea se vaicareste de Andrei. Pe de o parte tot se zice ca e prea gras si ca o sa fie mototol, pe de alta parte ma tacane ca nu cantaresc copilul si ca i se pare ca nu ia in greutate.

Off, nu mai pot sta, imi e cam rau oricum si ma capiaza amandoi copiii astia. Taica-sau trage la aghioase la film.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

'Neatza si de la noi, profit de ocazie ca fi'miu e deja la al doilea somn pe ziua de azi sa scriu cate ceva. Ne-am trezit la 8.20...nu stiu cum reusim dar Vladi e ceas desteptator. De cateva zile se trezeste la aceeasi ora, ii dau sa pape si dupa aia mai leneveste in patut pana pe la 10 cand ne facem toaleta de dimineata. Dupa aia rasete, glume, jocuri, nazbatii pana pe la 11.30 - 12 cand papam si ne bagam la somn. In stadiul asta suntem acum.

Vis a vis de diversificare, ca sa evit orice comentarii inutile ale rudelor si cunostintelor, la intrebarea "cand incep diversificarea?" raspund: Nici nu concep sa o incep mai devreme de 6 luni. Nu reusesc de fiecare data sa le inchid gura, am avut si continuari de genul: "Ai putea sa incerci cu un suculet de morcov"

rodicamaries multumim de vestile despre Rita. Sper sa o ajute DD sa fie bine in cele din urma si sa-i dea multa putere sa aiba grija de sufletelul ei.
Ce frumusei sunt Darius si prietena..
carpatina, sa va traiasca micuta crestina! La ce biserica ati facut botezul?

Revin ca ne chinuie niste partzuri.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si mama il vaita pe cel mic de foame vezi doamne laptele este inconsistent pentru el si ar trebui ...dar AR TREBUI odata sa ii pun ceva in plus in lapte...hi...crez' ca mamele noastre sunt trase la indigo.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna fetelor!

Mai,cand va 'aud' ca vorbiti de diversificare,m-apuca durerile de cap.Nu stiu de ce dar mi se pare tare complicat.Acum e simplu cu papica:lapte,ceai si atat...o sa urmam sfatul pediatrei,oricum.

Roxana ai dreptate ca e prea mica bebelina.Cat despre petrecerea de revelion,vad ca te pregatesti serios,din timp.Mi-e dor si mie de un chef,dar anul asta o sa stam pe acasa si dupa 12 poate vom dormi,caci la ce programe se anunta la tv..nimic fain..

Gabriela drum bun si distractie placuta la Deva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani pentru bebeii sarbatoriti azi:Bianca Elena de mami Veroboroda,Sara Ioana de mami Gabriela77,Ana Martina de mami HaveF8,Teodora Ioana de mami jojo_miha,Andrei de mami daliaailad si Mircea Gabriel de mami Andries!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ziua buna, dragi mamici cu frumosi bebici, vad ca petreceti in familie, nu va inghesuiti pe DC. Foarte bine, daca puteti sa profitati de zilele astea petrecute alaturi de familie, nu ezitati sa o faceti.
Noi suntem bine dupa vaccin, dimineata la 7 cand i-am schimbat scutecul i-am luat si temperatura, mi se parea ca este fierbinte. Avea 37.5 , ceea ce e bine zic eu. Nu cred sa mai faca febra de acum incolo.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

gata, Vladi a facut ca locomotiva dar acum e fericit.

Andries, ai dreptate cu intalnelile...e greu de sarbatori. Dar lasa ca ne scoatem parleala la primavara - vara, sa dea coltul ierbii. Chiar, apropos...cand ii pui copilului ceva in plus in lapte?
betty, la 8 Kg mama ta vrea sa-l mai ingrasi putin?
Hai ca vin eu cu Vladi in vizita sa-l vada...si-i spun si cate kg are si ce inaltime apoi ma declar satisfacuta...ce o sa zica de al meu, ca e subnutrit?
Cecilia, si eu ii dau greu lui Vladi lass baby, chiar ma intrebam daca o fi rau ca i-l dau concentrat in loc sa-l dizolv in cativa ml de apa. Si eu i-l dau tot cu seringa si alerg dupa el chiar si cu Vigantolul. Nu vrea deloc sa stea cuminte.
HaveF8, eu nu stiu cum reuseau parintii pe timpuri sa tina copii infasati pana la 6 luni...pai copilul meu ar fi dat de 3 ori din picioare si iesea singur din scutec. Normal ca las copilul sa se ridice cand va fi momentul...ce sa-si deformeze? Iar cand va fi vorba de mers o sa-l las sa invete sa mearga singur (ajutat de mine), fara premergator.
Roxana, nu m-ai nimerit cu Carrefourul...chiar anul asta am suferit tsre mult dupa cumparaturi. N-am vrut sa-l scot pe Vladi prin magazine de sarbatori, ca a fost super mare aglomeratie, drept urmare n-am putut sa merg nici eu. N-am cum sa-l las cu altcineva si sa ies eu pt ca e tzatzo-dependent si sa ma amagesc cu o iesire doar de 2 ore...mai bine lasa. Asta o data...si al doilea motiv pt care nu pot sa-l las cu cineva e ca nu am cu cine.
Asadar, cine a cumparat tot din Baneasa cred ca printre voi...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput