Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia, i-am spus lui B de invitatia ta... A cam inceput sa rumege... Asa ca ai di grija, ca noua nu ne trebe mult sa ne urnim...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Aaaaa... si inca ceva, m-ai vazut alaturi de fete la intalneala... Chiar sunt grasa vere, nu fabulez io...
Am inceput acum o tzacaneala de regim, cu apa fiarta... Ziceti voi de-s sanatoasa f-un pic... Dupa fiecare masa beau o canoaie de apa clocotita. Cica asa a scapat o cunostinta de 32 de kile dupe sarcina... Manaci orice, dar numai pana la ora 18 si dupa orisice ai papat, hap, dai o dusca de fiertura...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Gata vericule, ca e pe vine somnul meu... Va pup si banuiesc ca vorbim la anu!!!! LAMULTIANIFERICITI!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

afibebe as stii ca la inceput nici baiatul meu nu a mers bine cu Nan si la sfatul unei cunostiinte am trecut pe Milumil.Rezultatele au fost spectaculoase, nu numai ca a luat un kg intr-o luna, dar si-a reglat si scaunele. Asa ca stai linistita, iar in privinta mesei, la noi dureaza si o ora pana da gata un biberon. Sanatate multa la puiut!

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

gata s-a taiat filmul si la mine, s-au trezit ambii copii. Primului nascut ii este sete, iar al doilea vrea papa. Cum la noi papa dureaza ceva, nu-mi ramane decat sa va urez buna dimineata si somn usor in continuare. Ne vadem maine!

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Afibebe si noi am trecut pe Milumil,mai avem putin pana trecem doar pe aceasta formula deocamdata impreuna cu NAN ...si intradevar am observat si eu ca i sa reglat scaunul,in sensul ca face in fiecare zi si chiar de 2 ori ,inainte facea la 2-3 zile.
eu am refuzat sa mai cantaresc copilul am zis ca astept ziua de 5 ian cand avem 4 luni si apoi mai vedem.
Anisia draga si eu am dat fetei cereale crezand ca papa mai bine,dar nici poveste cand vrea mananca ,cand nu vrea pot sa ma dau peste cap ca tot acolo sunt.
va dati seama ce nebuna sunt daca-i dau fetei laptele cu lingurita,o perioada a mancat,dar a descoperit ca poate sa-si stranga buzele si eu nu mai pot sa-i bag lingurita in gura..
asa ca m-am lasat pagubasa este zi cand nu papa mai mult de 500 ml mananca la o masa max 120 ml,dar cel mai adesea 90-100,
am zis ca nu mai stresez copilul ca nu are nici un rost.
avem si poze noi
http://good-times.webshots.com/album/561792423nTdJez

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna.. si la multi ani sarbatoritilor din ultima perioada. M-am trezi acum o ora sa o hranesc pe Ioana si am ramas sa citesc ultimul capitol.. ca tare mi-era dor de voi.
Noi suntem bine.. miercuri ne-am botezat, joi am fost la nasi si am ramas la ei.. Maine am programat zi de curatenie, asa ca Ioana va merge la bunici.
Imi pare rau ca n-am apucat sa ne vedem.. poate reusesc sa o fac la anul, pana plec.
Lavinia, chiar ma intrebam cum va mai merge voua.. A mea accepta Humana foarte bine - si la noi schimbarea a fost ca taiatul cozii la catei... dintr-o data, nu progresiv cum vad ca va recomanda voua (tie, Afibebe) medicii.

Va pup pe toate, fie ca anul ce vine sa fie cel putin la fel de bun ca cel pe care-l incheiem! Sanatate si noroc! La multi ani!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimi...

La Multi ani sarbatoritilor!

greu, greu va urmaresc... bine c-a trecut si Craciunul asta ca m-am saturat de facut platouri de aperitiv si de taiat prajituri si de pus masa, si de strans masa si de spalat vase...
am avut tare multi musafiri, a fost frumos, ne-am distrat...dar si obositor, apoi dupa plecare ramaneam pe langa toate cu un bebe obosit, marait...

Cu diversificarea, si eu m-am inarmat cu urechi surde fata de soacra, cumnate, prietene...etc, care auzi draga, una a inceput diversificarea la 2 luni, chiar daca alapta exclusiv la san. Sincer, daca nu ma lamuream aici pe forum despre diversificare, era inceputa... Bine ca ne-ati informat si despre asta, eu chiar nu stiam cand, ce si cum...

Puiu meu, de vreo o saptamana incoace doarme 8-9 ore noaptea... mare veselie mare... da acuma sper ca nu fac vre-o prostie... deci, dupa ce adoarme seara, la vreo 5 ore se fataie in pat, ii dau un pic de ceai, adica nu un pic, ca bea cam 50-60 ml, si adoarme... dupa inca 2 ore iar se fataie iar ii dau un pic de ceai si adoarme la loc, abia dupa inca doua ore se trezeste cu gura mare si atunci ii dau laptic... mentionez ca asta se intampla doar noaptea, peste zi papa din 3 in 3 ore. Gresesc ca-l amagesc cu ceai noaptea???, tinand cont ca la 3 luni avea 7.100 kg(3.300 kg scadere fiz)si ca papa doar formula.

Vazut poze cu bebici care de care mai frumosi, nici nu pot sa nominalizez...

Intreba cineva de Rita si Maya... nu stiu mare lucru, ea nu a intrat pe mess de foarte mult timp... insa am intalnit o mamica pe un alt forum, unde sunt numai mamici din baia mare, si zicea ca s-a intalnit cu o mamica in spital, si ca fetita ei de 3 luni avea trisomie 13. Mi-am dat seama ca e vorba de Rita (intr-un oras asa mic si cu o boala asa de rara...) zicea ca plangea intr-una, nu stiu ce s-o fi intamplat de a ajuns in spital... ca are tot echipamentul dintr-un salon acasa.Daca mai am vesti va spun... stiu ca Rita nu se supara.

Pe Darius l-am mai stresat cu o sendinta foto

Iar Daria i s-a strecurat in pat, of copiii astia... tot cu ochii pe ei trebuie sa fii

sa-mi ziceti daca e prea ridicat Darius in pozitia asta, ca tare ii place cand il punem asa

Va pup...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

in legatura cu slabitul, zice Annisia de cura cu apa fiarta, si eu am facut acu vreo 2 ani acea cura numai ca beam apa inainte de masa, si am slabit, numai ca ma durea foarte tare burta, iar diareea era ceva la ordinu zilei...

eu fac o "cura" facuta de mine... fara paine si dulciuri, fara mancare dupa 6-7 seara si beau ceai Talia 2, am slabit in 2 saptamani 5 kg, numai ca nu prea se vad...doar ca incap in niste in blugi in care nu incapeam inainte...

Mergi la inceput

ia cineva Ac Yasmine? dr gine imi zicea ca astea nu ingrasa...

Mergi la inceput