Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
afibebe spune:
Andreea.
Asa mi-a spus si medicul.Ca la 4 luni nu e slab deloc, si ca fiecare copil are ritmul lui de crestere.Doar ca pe mine m-a ingrijorat faptul ca intr-o luna si jumatate aproape a luat 100 de grame.
Sper ca trecand pe Milumil o sa recupereze.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
afibebe spune:
Aseara ma gandeam la Rita si Maya.
Mai stiti ceva de ele?
eu ma retrag.
va urez tuturor somn usor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by ricea
am uitat sa ma prezint eu sunt DORA mama pentru ANGELIK MELANY si mai am un bradulet de 8 ani ROBERTO 28-06-1999:nu stiu daca am scris papanasu asta mic a veni in 28-11-2007.Va pupic
ricea
Maicuta draga, mataluta ai incurcat forumurile... Clubul bebelusilor nascuti in noiembrie va incepe abia pe 1 ianuarie 2008. Ar trebui sa te treci pe listuta gravidoaselor de noiembrie-decembrie 2007 si sa treceti apoi impreuna la scutecele... Nu-i bai ca noi te primim, dar "pe corecte" acolo ar trebui sa fii...
PS - mai exista varianta sa fi incurcat lunile si bebelusa ta sa se fi nascut in octombrie????
Micul Yannis creste mare
afibebe spune:
mi-am adus aminte ca acum un an-- pe 29 dec 2006 incepea odiseea noastra.
ce frumos- acum avem puiutii alaturi de noi.
va pup.
Annisia spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Annisia, unde esti? Cum ramane cu ziua de maine?
[b]Sim, mami de
Ramane ca nu ne mai vedem... Am intrat la pranz si am citit tot din urma... In afara de Slippers, care isi exprima regretul ca nu poate veni, nu a mai zis nimeni nimic de intalnire... Am crezut ca nu sunt doritoare si mi-am facut alt program, logic...
Imi pare rau, dar nu am vrut sa insist. Mi se parea ca ma rog eu de voi sa veniti... Pur si simplu am crezut ca ... La dracu acum!
Micul Yannis creste mare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by luy
Yaia, sa stii ca tomasa n-are nici o sansa de a deveni obeza, nici daca-i dai toate retetele de prajituri pe care le stii
Stiu, de asta i-am si dat-o, pentru ca nu are sanse sa ma ajunga din urma. Hihihi
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Annisia spune:
Io facui o prostie, ca doar ma stiti... Al meu manaca enorm. Imi haleste 6 cutii de lapte in doua saptamani... Asa ca ce m-am gandit eu?! Am cumparat de la Humana lapte din ala cu banane, cu piersici si maracuia, cu mere, cu vanilie si gris - special pentru patru luni. M-am gandit ca sunt sarbatorile si o sa fie nebunie la supermarket, am luat o gramada sa incep sa-i dau cate putin dupa Sf.Ion. Da n-am rabdar, cum am ajuns acasa, am incercat... Zic sa pun cate o masura in laptele normal, ca poate o sa pape mai putin si se satura si el mai bine. Ete draci! Nu numai ca manaca mult mai mult, dar nu mai vrea lapte simplu! Asa ca io, puturoasa puturoaselor, care ziceam ca incep diversificarea la 5 ani... Ma puteti trece pe lista neagra! Daca eram deja, mai trageti o linie sub numele meu, sa ma vada lumea de departe si sa o ia la fuga...
Sunt convinsa ca mai sunt mamici care au inceput sa dea puilor si altceva in afara de laptic, dar stau ascunse de gura noastra... Ei bine, chiar daca eu am inceput diversificarea, va spun clar - VOI SA NU FACETI CA MINE!!!!!
Micul Yannis creste mare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Annisiaquote:
Originally posted by sim_stoian
Annisia, unde esti? Cum ramane cu ziua de maine?
Sim, mami de
Ramane ca nu ne mai vedem... Am intrat la pranz si am citit tot din urma... In afara de Slippers, care isi exprima regretul ca nu poate veni, nu a mai zis nimeni nimic de intalnire... Am crezut ca nu sunt doritoare si mi-am facut alt program, logic...
Imi pare rau, dar nu am vrut sa insist. Mi se parea ca ma rog eu de voi sa veniti... Pur si simplu am crezut ca ... La dracu acum!
Micul Yannis creste mare
Lasa, [b]Annisio, ca stiu eu ca nu ai vrut sa vin la tine, ca nu mai erai cea mai grasa de la intalneala...Hihihi...
Yaia spune:
Se pare ca eu o caut cu lumanarea, ma iau acum de Annisia. Bine, plec la culcare.
Puiutul doarme de la 12 si un sfert si in loc sa pun tzitzili la produs peste noapte, bantui p-aci! Va las, o sterg. Ieri noapte puiutul meu s-a trezit cam des, sper ca in noaptea asta sa doarma. Dar poate as face bine sa dorm si eu.
Va pup.
Annisia spune:
Dar sa vorbim despre lucruri mai dragute... Am fost la Kenvelo, unde au niste reduceri momoase... Mi-am luat o gramada de haine belea de la ei. Si pentru gagii au niste bluze si pulovere ualeu... Desigur ca al meu nu a scapat necadorisit. Si, cum va spusei ca mi-e felul, nu am mai avut rabdare pana la Sf Ion si i le-am dat cum am ajuns acasa... Acu va trebui sa ma duc iar sa-i caut cadou de nea Ionut... Dar asta va fi la anu ... si la multi ani!!!! Hihihihihi!!!
Micul Yannis creste mare