Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
monu spune:
A venit bagajul!!!!!!!!!!!!!!!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Ei, bravo! Bine ca s-a terminat cu bine Vi-l aduc acasa sau va duceti la aeroport?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Il aduc ei. Ma bucur ca in bagaj era si un puzzle pentru Alexia.
, mami de printese
patriciaRO spune:
Nelia, sarutmana de invitatione. POate la anul ca acuma suntem in mutari, ca trebuie sa eliberam apartamentul in care stam, apoi sa vedem ce bani strangem si prin vara poate cand avem concediu. Ne-ar place fiindca noi nu am vazut niciodata Canada. Si mai am si rude in Montreal paremi-se pe care la fel nu le-am vazut de multisor... Nici cand veneau ei in Ro nu apucam... Oricum tinem legatura si poate va facem o vizita!
Elisor, da, prima oara, aici nu sunt reductoare si noroc cu Monu ca mi l-a lasat iar Pifosul numai acolo vrea sa faca acuma...
Beatrice, mami de Alex pifos
gabitzam spune:
Am vazut si eu poza cu Pifosul pe buda, e super haioasa si se vede ce fericire pe el
monu spune:
Valiza a ajuns in sensul ca a aparut in sistem si a ajuns in aeroport la noi. pana in 4 o aduc si baietii veseli sa vedem in ce stare e.
, mami de printese
monu spune:
mey!!!!!!!! nu ma mai joc asa. unde sunteti? o parte ati fugit la casnicutze, o parte prin alte parti, cealalta jumatate lipsa la apel. :((((((((((((((((((((((((((((((((((
, mami de printese
gabitzam spune:
Aici sunt, ma lupt cu ultimele sarmale.
In sfarsit a adormit si Andrei si am putina tihna sa mananc si eu.
Noroc ca la prinz a trecut bona pe la noi si mi l-a luat o ora la plimbare si l-a obosit nitel. Eu nu mai am curaj sa ies singura cu el afara.
andutzy spune:
hello! Si eu pe aici! Gabitza, uite asa m-am chinuit eu sa-l scot pe DRagos 9 luni cat am fost gravi. Cu greturi, greoaie, pe frig sau cald, semnam condica in parc...
La noi sunt oprite gazele de la 10 si cica dau drumul la 18. E frig in casa si nu am chef de nimic. Azi noapte m-a mai tinut si sotul de vorba pana pe la 2 (atunci il apuca ideile despre viitor) si la 7.30 Horia nu a mai avut somn, deci am o stare....
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Aurasa spune:
Nu am fugit nicaieri!
Gabitza - si eu ca Andutzy - am iesit cu Catalin afara zilnic pana in ziua dinaintea nasterii. Doar noi 2 si bb din burta :D - stiu ce greu este si te inteleg
Eu incerc sa ii tin in frau pe amandoi : ca de obicei suntem singuri. Catalin vrea sa ude tot cu un bibe de apa, incepand de la pereti si terminand cu Alexandru care sta si rade ca ii face "moatze de catel". Nu m-am lipit deloc de tati sa mergem toti 4 in Carrefour. Nu a vrut si gata. Si am obosit sa ma tot contrazic cu el, asa ca probabil va aparea pe seara cand copiii vor fi imbaiati si mancati, pregatiti de somn. Alexandru vrea sa mearga tot timpul asa ca stau numai cu el de manute prin casa, Catlin are alte nevoi si alt fel de a se juca, asa ca ma impart intre amandoi. Acum Alexandru are o masinuta cu rotile in sus si se tot amuza ... de-aia scriu pe forum.
Mda... mesajul e inceput de mult si scris pe potiuni. Intre timp am recuperat Alexandru din apa lui Catalin cu tot cu moatze ca plecase tinandu-se de pat. Cade si iar se ridica. Catlin repara o masina acum in timp ce canta.
Ma duc acum sa ii fac branza calcica lui Alexandru sa ii fac un piure de pere cu branza (le adora).
Pupici, cred ca mai intru (in cateva zile cat in tot anul)
Craciun 2007
Aurasa, Catalin si Alexandru